Sziasztok. Győri hölgy-lány-pár aki bdsm kedvelő? Aki Igényes pasit szívesen bevezetne ebbe a világba
kemény nőt keresek aki alázna Pesten helyem nincs. Bármi lehet.
Alazatos szolgat keresek holmap delelotre ill egesz hetenn delelotre
04.17-04.21 között Balatonfüreden szóló pasit(kat) keresünk többes szexre, gangbangre. Többi infó az adatlapunkon.
Sziasztok! Balaton déli part és környékén keresek olyat aki kedvére használna.Én 54 év 167/57 átlagos egyedül álló férfi.
Székesfehérvári domináns nőt keresek, vagy ilyen hölgy tagú párt! Nyalószolga lennék, de sokmindent bevallalok.
Olyan bi hölgy tagú párt - és csak párt - keresünk akik kedvelik a bdsm-et és rendelkeznek esetleg hétvégi házzal, nyaralóval, családi házzal KIZÁRÓLAG Zalaegerszegen vagy annak 10 km-es körzetébe.
A párom sub kérem ezt figyelembe venni!!!
Fontos a sorrend: 1. Jelentkezés, helymegjelöléssel 2. arcképes fotót kérünk telefonszámmal 3. telefonbeszélgetés 4. személyes találkozó első alkalommal kizárólag velem (férfi) 5 Induljon a játék! Sorrend azért sorrend, mert nem cserélhető fel!!! Kellékekkel rendelkezők előnyben! Ápoltság, diszkréció fontos!!!
KIZÁRÓLAG PRIVÁT ÜZENETET FOGADUNK!!!
A párom sub kérem ezt figyelembe venni!!!
Fontos a sorrend: 1. Jelentkezés, helymegjelöléssel 2. arcképes fotót kérünk telefonszámmal 3. telefonbeszélgetés 4. személyes találkozó első alkalommal kizárólag velem (férfi) 5 Induljon a játék! Sorrend azért sorrend, mert nem cserélhető fel!!! Kellékekkel rendelkezők előnyben! Ápoltság, diszkréció fontos!!!
KIZÁRÓLAG PRIVÁT ÜZENETET FOGADUNK!!!
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Pestmegyében keresek sub hőlgyet vagy sub párt,hoszutávu kapcsolatot szeretnék de akár diszkréten is válalom ha a partner nem fügetlen,42 F
23 különböző topikba felraktátok már ezt a hozzászólást....
Szombat este fogadnék anál kedvelő szub lányt. Bp. 14.ker.
Somogyban,bdsm,cuckold kedvelő domináns,bisex férfipartnert keresünk.
Hely van. Akkor keress,ha komolyan gondolod!
Hely van. Akkor keress,ha komolyan gondolod!
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Olyan Párt keresek akiket izgat ha a Hölgyebe élvezek és a Párja az én nedvemet nyalja ki a nejéből vagy úgy dugja meg!Aktív,uniszex Bp.-i sportoló srác!
25 eves pesti srac vagyok analszex kedvelo lanyt keresek nyalas ujjazas dugas
Hajdú ,Szabolcs,Borsod megyei párhoz beszállnék.
Elsősorban izgi Cuckold játékokra.
Feleség megparancsolja a férjnek,hogy szopja fel a farkamat.
Utána tegye be a lucskos punciba.Közben puncit nyal illetve néha
kiveheti a farkamat,hogy szopjon rajta.
Spermát punciból is kinyalhatja illetve szájába engedhetem.
Elsősorban izgi Cuckold játékokra.
Feleség megparancsolja a férjnek,hogy szopja fel a farkamat.
Utána tegye be a lucskos punciba.Közben puncit nyal illetve néha
kiveheti a farkamat,hogy szopjon rajta.
Spermát punciból is kinyalhatja illetve szájába engedhetem.
Keresem BDSM tanárom aki bevezetné az alazas világába.
Tatabánya környékén valaki?
Szép napot Mindenkinek!Ápolt,igényes,intelligens,Mindkettőnk részéről domináns Párként(Úr:44/190/104 19/6 , Hölgy: 31/171/85 nagy mell,szőke haj)keresünk, sub/mazo vágyakkal megáldott szóló Hölgyet, illetve ilyen Hölgytagú Párt. Jász-Nagykun Szolnok,Pest megye a preferált,de kellő szimpátia esetén minden megoldható...
Sziasztok. Bp-i Nő van volna innen? Aki a Bdsm szexet szereti igényli és gyakorolná egy domináns férfival?