Sziasztok sub, alárendelt, 30 as nőkkel ismerkednék hosszú távra részletek privatban
Sziasztok!
Olyan nőt keresek aki szívesen részt venne a következő játékban:
Meztelenre vetkőzöl, tested bekenem szilikon olajjal, majd latex body bagbe bújtatlak. Simogatlak, izgatlak, elém térdeltetlek és elkezdelek szopatni míg el nem élvezek.
Kis pihi, aztán cserélünk.
Én kerülök a body bagbe és te izgathatsz, csúszkálhat rajtam, ráülhetsz a számra és nyalathatod magad amíg jól esik.
Előny, ha szereted a mélytorkoztatást.
Természetesen előtte beülünk valahova, hogy kiderüljön, megvan-e a kölcsönös szimpátia.
Bátran mond el vágyaidat, örömmel részt veszek a megvalósításban.
Szimpátiától függően el tudok képzelni hosszabb kapcsolatot is.
Jelentkezni fényképpel üzentben lehet.
Olyan nőt keresek aki szívesen részt venne a következő játékban:
Meztelenre vetkőzöl, tested bekenem szilikon olajjal, majd latex body bagbe bújtatlak. Simogatlak, izgatlak, elém térdeltetlek és elkezdelek szopatni míg el nem élvezek.
Kis pihi, aztán cserélünk.
Én kerülök a body bagbe és te izgathatsz, csúszkálhat rajtam, ráülhetsz a számra és nyalathatod magad amíg jól esik.
Előny, ha szereted a mélytorkoztatást.
Természetesen előtte beülünk valahova, hogy kiderüljön, megvan-e a kölcsönös szimpátia.
Bátran mond el vágyaidat, örömmel részt veszek a megvalósításban.
Szimpátiától függően el tudok képzelni hosszabb kapcsolatot is.
Jelentkezni fényképpel üzentben lehet.
Sub nőt keresek....
Szolnokon valaki.
Sziasztok kedd estére keresek domináns nőt! Hely van!
Sziasztok elektro szex játékhoz keresek partnert Kalocsa környékéről nő vagy férfi személyében!!
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
30 év alatti szubmisszív fiúkat keresek virtuális szolgálatra. skype: dominaeva27
Sziasztok,
Az alábbiakra keresnék sub hajlammal rendelkező igényes nőt: fisting, dupla punci, creampie gangbang, szabadtéri szex, orgazmuskontroll, kikötözés és a benned rejlő perverz vágyak megvalósítása. Diszkrécia alap. Ha szeretnél extrém orgazmusokat privátban keress meg.
Az alábbiakra keresnék sub hajlammal rendelkező igényes nőt: fisting, dupla punci, creampie gangbang, szabadtéri szex, orgazmuskontroll, kikötözés és a benned rejlő perverz vágyak megvalósítása. Diszkrécia alap. Ha szeretnél extrém orgazmusokat privátban keress meg.
Nyíregyházán domináns párokat többes lehetőséget keresek.Kicsi aranyos fiúka vagyok.

Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Fenekelni szerető partnert keresek
Akinek délután használhatnám a torkát Budapesten, írjon bátran

Ápolt igényes aktív férfit, esetleg párt keresek, aki(k) fenekelni is szeretne...
Hölgyekkel, párokkal ismerkednék kötetlenül, hetero alapon.
Előny ha a hölgy szereti az análsexet ill. szereti szendvicsben csinálni!
Csak komoly szándékúak írjanak! Köszönöm
Előny ha a hölgy szereti az análsexet ill. szereti szendvicsben csinálni!
Csak komoly szándékúak írjanak! Köszönöm
Sziasztok kedves GG Tagok,
nemrég regisztráltam az oldalra és izgatottan várom hasonló gondolkodású/szándékú hölgyek illetve párok megtisztelő érdeklődését!
nemrég regisztráltam az oldalra és izgatottan várom hasonló gondolkodású/szándékú hölgyek illetve párok megtisztelő érdeklődését!
Szevasztok 60-as uni aktív potens pasi vagyok.Pasit keresek Lenti és környékén aki szeretné ha fisstingelném gyakorlat van.
Úrnőmet,Urat,Párt keresek.
Spanking témakörben ismerkednék subként. Kamerán át is oké, self-spankinget is csinálok.