Nop part ffit keresünk
Perverz dolgokra keresek egy sub nőt.
Sziasztok.Tágítós játékokat,fistinget,mellkínzást kedvelő hölgyet keresek.Tapasztalat és fantázia van.
Szegeden keresek nőt vagy bi párt ahol a nő alázhatna kedvére
Nyíregyházán idősebb domináns párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Esztergom és környékéről keresek valakit,aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd,leszoplak,de dugható is vagyok.
Sziasztok! Keresek partnert aki élvezettel csúszik, mászik parancsra a porban! Elsősorban lányra, gondoltam de pár ismerkedésétöl sem zárkózik el.
Kecskeméten hölgynek nyalószolgálya lennék,punci,popsi,számba pisilhetsz.
Nyiregyi sub pasi ismerkedne
41 éves átlagos/vékony testalkatú, passzív biszex pasi vagyok.
Párral szeretnék huncutkodni, örömmel nyalnék puncit és szopnék faszt, de igény esetén bedobnám a fenekemet is a közösbe. A hölgytag felcsatolhatóval is megcsinálhat.
Nyitott vagyok további dolgokra és enyhébb BDSM vonalat is csempészhetünk az együttlétekbe, mert van bennem egy kis szub hajlam. Szimpatikus partnerek esetén jól esik ha irányítanak, használnak, ha örömet szerezhetek.
Párral szeretnék huncutkodni, örömmel nyalnék puncit és szopnék faszt, de igény esetén bedobnám a fenekemet is a közösbe. A hölgytag felcsatolhatóval is megcsinálhat.
Nyitott vagyok további dolgokra és enyhébb BDSM vonalat is csempészhetünk az együttlétekbe, mert van bennem egy kis szub hajlam. Szimpatikus partnerek esetén jól esik ha irányítanak, használnak, ha örömet szerezhetek.
biszex part szopatnek dugnek
helyem kocsim van
irjatok
helyem kocsim van
irjatok
Sziasztok !
Május 14-én (szombaton) este 9-től lesz úgynevezett Kinkster party Budapesten, az Oktogonhoz közel egy szórakozóhelyen. Dresscode-os esemény
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
Május 14-én (szombaton) este 9-től lesz úgynevezett Kinkster party Budapesten, az Oktogonhoz közel egy szórakozóhelyen. Dresscode-os esemény
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
Nőt keresek aki alázna pesten holnap délelött 10 től ! Többit privátba
Sziasztok, a hétvégén egy hölgy nyalószolgája lennék,akár a párja előtt is korosztálytól függetlenül. Orgazmusig szeretnék nyalni, iranyíts, parancsolj, élvezd. Ha spriccelsz élvezésnél akkor is jelentkezz én állok szolgálatodba. Budapest és környéke. Utazni tudok. További szép napot.
Sziasztok!
Olyan lányt keresek, aki kicsit "megdolgozná" a heréimet. Persze csak óvatosan, fokozatosan.
Olyan lányt keresek, aki kicsit "megdolgozná" a heréimet. Persze csak óvatosan, fokozatosan.
Online dominancia témában ismerkednék, ill. a hét közepén helyem is lenne, aki élőben szereti az S/M-t.
Sziasztok.Sub hölgyet keresek,akit használhatok.Tapasztalat és fantázia van és eszközök is.
sub cicusok járnak erre?
Keszthely és környéki hölgy nyaló szolgája lennék.
Hölgy aki seggét nyalatná velem ?