Mazoként ismerkednék, online kamerázás is oké.
Sziasztok. Sub hölgyet keresek, aki szereti a tágítós játékokat és a fistinget,fenekestül,mellkínzást stb.Tapasztalat és fantázia van.
Szia! Részletek érdekelnek! Küld… köszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 29. hétfő 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 29. hétfő 13:19
Törölt felhasználó (4532602)

Sziasztok !
Szeptember 17-én szombaton, este 8 órától lesz egy BDSM parti az egyik swinger klubban Budapesten.
Én biztosan megyek rá.
Ha esetleg valakit érdekel, akkor tudom küldeni a részleteket.
(Nem a swinger klub rendezi, hanem egy “külsős” ember.)
Üdv,
Zsolt
Szeptember 17-én szombaton, este 8 órától lesz egy BDSM parti az egyik swinger klubban Budapesten.
Én biztosan megyek rá.

Üdv,
Zsolt
sziasztok, felcsatolhatóval rendelkező nőt keresek (lehetőség szerint strapless strapon)
Sziasztok !
Én biztosan megyek rá.
Üdv,
Zsolt
Én biztosan megyek rá.

Üdv,
Zsolt
Veszprèm környékén lennék szolga
Szia baby ha még aktuális és valóban egy jó kiadós sexre vágysz privátban küldöm az elérhetőségem írj viberen!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 28. vasárnap 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 28. vasárnap 14:33
Törölt felhasználó (4222642)

Olyan roma fiút, aki kényszerszopiztatna, kényszerdugatna több roma fiúval...
Szia ha kedved van szólj és indulok
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 28. vasárnap 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 28. vasárnap 14:33
Törölt felhasználó (4222642)

Budapesten keresek kortól állattól függetlenül hölgyet akit orálisan kényztethetnék teljesen fallosz és szexmentesen. Tiszta ápolt Bp is 44 éves férfi vagyok.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok
Nyiregyházi sub hajlamu biszex vagy meleg férfit keresek.
Nyiregyházi sub hajlamu biszex vagy meleg férfit keresek.
Üdvözlet
Alex vagyok zalaegerszegi potens igényes, értelmiségi, szabad szolgáló.
Keresem azon szolgalható partnerem,aki szabadidejében rendelkezne velem,kihasznàlna
köszönöm előre is a bizalmat,vàrom azon partnerem ,akàr pàr személyében is,aki igényt tartana egy szolgàlóra
Alex vagyok zalaegerszegi potens igényes, értelmiségi, szabad szolgáló.
Keresem azon szolgalható partnerem,aki szabadidejében rendelkezne velem,kihasznàlna
köszönöm előre is a bizalmat,vàrom azon partnerem ,akàr pàr személyében is,aki igényt tartana egy szolgàlóra
Szexrabszolgat keresek
Sziasztok! Kiss farkat keres valaki?
Nem csak beszélni akarok róla
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 23. kedd 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 23. kedd 10:40
Törölt felhasználó (4396782)

BDSM kaland most?
Párt keresek..a hölgy örömére...

Nyíregyházán idősebb domináns párokat keresek.Aranyos vékony fiúka vagyok.

Sziasztok! Olyan Holgyet keresek akit vonz egy srac analis izgatasa, esetleg kielne rajtam domina vagyait. Tapasztalatom van boven! Helyem sajnos nincs. Parok jelentkezeset is szivesen fogadom, bi dolgokra nyitottan!
BDSM kaland most?
Engedelmes házaspárt keresek. Mindkét tagja a párnak alázatos és engedelmes legyen.