Szívesen betöröm a párosotok hölgy tagját! Írtam privátban.
(Ez egy válasz Duckling üzenetére (2022. 11. 07. hétfő 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 07. hétfő 21:50

Megkötözésben valóban tapasztalt, 35-45 év közötti Mestert keresünk, aki párunk hölgy tagját bevezetné ebbe a játékba a férfi tag jelenlétében. Olyat keresünk, akinek megvan a határozott, domináns hozzáállása, rutinja, eszközei, esetleg helye is erre. Más BDSM téma jelenleg nem érdekel, köszönjük! Privátban várjunk a megkereséseket.
Megkötözésben valóban tapasztalt, 35-45 év közötti Mestert keresünk, aki párunk hölgy tagját bevezetné ebbe a játékba a férfi tag jelenlétében. Olyat keresünk, akinek megvan a határozott, domináns hozzáállása, rutinja, eszközei, esetleg helye is erre. Más BDSM téma jelenleg nem érdekel, köszönjük! Privátban várjunk a megkereséseket.
Most láttam egy nagyon jó dokumentum filmet a t.....hu oldalon

Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok.
Sziasztok. Hölgyet keresek, aki kedveli a kicsit extrémebb játékokat is. Vibrik, dildók, tágítós játékok, fenekelés, kötözés, viasz, mellpaskolás stb.Tapasztalat és fantázia van.Párok is.
Sziasztok
Ápolt, diszkrét férfiként keresem sub vagy sub kalandok kipróbálására vágyó szexi nőket, párokat. Tényleges találkozáshoz privát üzenetet írjatok.
Ápolt, diszkrét férfiként keresem sub vagy sub kalandok kipróbálására vágyó szexi nőket, párokat. Tényleges találkozáshoz privát üzenetet írjatok.
Helló!
Olyan hölgy ismerettségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Ha van benned egy kis dominancia vagy irányítási vágy, ha kedveled, ha úgy történnek a dolgok, ahogy Te szeretnéd, akkor szívesen lennék a játékszered. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismerettségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Ha van benned egy kis dominancia vagy irányítási vágy, ha kedveled, ha úgy történnek a dolgok, ahogy Te szeretnéd, akkor szívesen lennék a játékszered. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.

41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziaztok! Párt,hölgyet keresek..játszunk

Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok.
Nagyon engedelmes párt keresek!
Nyíregyházán idősebb domináns párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Sziasztok
Bekescsaban szopnek
Sziasztok, Mezőkövesd környékén szeretnék olyan hölggyel találkozni, aki a számba pisiln6e vagy pohárba és megitatná velem. Párok is érdekelnek. Köszi, Zoli

Helló!

Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
S/M partnert keresek, én negyvenes független mazo.