Miskolcon várja 40-es úr alázatos szolgáit belvarosi lakásán
Szívesen! Akkor arról, privátban dobok segítséget!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 30. csütörtök 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 30. csütörtök 21:31

Törölt felhasználó (4342562)

Köszönjük a választ.
Luxuriát meg is találtuk.
Kink Paradisera még keresünk, mert nagyon el van bújva

Mihez képest kisebbek?
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 03. 30. csütörtök 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 30. csütörtök 22:59

Azért tudnotok kell, hogy ezek jóval kisebb rendezvények és leginkább szexmentesek. Ettől még a társaság jó

Azért tudnotok kell, hogy ezek jóval kisebb rendezvények és leginkább szexmentesek. Ettől még a társaság jó
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 30. csütörtök 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 30. csütörtök 21:31

Köszönjük a választ.

Köszönjük a választ.
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2023. 03. 28. kedd 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 28. kedd 14:58

Sziasztok! Igen, a LuXuria nemzetközi fetish & BDSM party, május 20., Bp. Symbol! A legnagyobb ilyen rendezvény az országban, évente 1x. Sajnos még én sem voltam, mert szigorúan dresskódos a részvétel, de nagyon tuti lehet!
Linket itt nem lehet, de bármely kereső azonnal kidobja!
Illetve, most már havonta rendez a Kink Paradise is BDSM bulikat, szombati napokon a hó közepe felé! Ezt pedig a S4Y-ban tartják! Az FF oldalon is megtaláljátok mindkét rendvezvényt!

Illetve, most már havonta rendez a Kink Paradise is BDSM bulikat, szombati napokon a hó közepe felé! Ezt pedig a S4Y-ban tartják! Az FF oldalon is megtaláljátok mindkét rendvezvényt!
Sziasztok, ismerkednèk, első sorban Bács megyèben. Èrett hölgy, pár előynben.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Hölgyet keresek. Székesfehérváron. 35 éves korig. Ma és holnap 3óra után.
Hölgyet keresek aki rendszeresn verne, alázna egy impotens palit. Pesten lenne aktuális.
Domináns hölgytagú párt , hölgyet keresünk partnerem nevelésére.
Sziasztok! Igen, a LuXuria nemzetközi fetish & BDSM party, május 20., Bp. Symbol! A legnagyobb ilyen rendezvény az országban, évente 1x. Sajnos még én sem voltam, mert szigorúan dresskódos a részvétel, de nagyon tuti lehet!
Linket itt nem lehet, de bármely kereső azonnal kidobja!
Illetve, most már havonta rendez a Kink Paradise is BDSM bulikat, szombati napokon a hó közepe felé! Ezt pedig a S4Y-ban tartják! Az FF oldalon is megtaláljátok mindkét rendvezvényt! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 28. kedd 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 28. kedd 13:13

Illetve, most már havonta rendez a Kink Paradise is BDSM bulikat, szombati napokon a hó közepe felé! Ezt pedig a S4Y-ban tartják! Az FF oldalon is megtaláljátok mindkét rendvezvényt! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 28. kedd 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Szombaton először voltunk a Freedom Fetishen. Maga a fétish bdsm közeg nagyon bejött. Van még ezen kívül valami hasonló nagyságrendű, kimondottan fétish rendezvény?
Írj rám, ha szeretnéd kipróbálni, milyen érzés, ha más mondja meg, hogy mit tegyél és hogy mit tehetsz. Párok is írhatnak, kettővel is elbírok

Szombaton először voltunk a Freedom Fetishen. Maga a fétish bdsm közeg nagyon bejött. Van még ezen kívül valami hasonló nagyságrendű, kimondottan fétish rendezvény?
Olyan Holgyet keresek aki rendelkezik napkozbeni szabadidovel, hellyel es szivesen ujjazna a fenekem. Ha van segedeszkozod, az is johet
Tapasztalatom van, de sajnos mostanaban nem nagyon van szerencsem. Ha kicsit is erdekel hasonlo formaju oromszerzes irj batran!

Esztergom és környékén keresek valakit aki elverné a seggem.
Aktív bi férfit vagy férfiakat keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék, vagy akár kettőnek is! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok .
Domináns (ill. szadista) partnere(i)met keresem komoly, akár tabuktól mentes bdsm-kapcsolatra. Szub-mazo beálitottságú perverz férfi vagyok, többek közt vonzanak a testi "fenyitések", szolga-szerep, megalázás és kiszolgáltatottság.
AKTIV bisex pasit keresek
NYIREGYHAZA
Hely van
NYIREGYHAZA
Hely van
Sziasztok ma napközben találkoznék lánnyal BDSM kalandra.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.