Sziasztok!Ma délután,este olyan párral találkoznék ahol a férfi tag szereti nézni ha előtte kikötözve,basszák,szopatják,kényszer franciáztatják,használják a párját ribancként egy méretes szerszámmal.Autóban,szabadban a Tisza tónál Poroszló,Sarud.
Úrnőmet keresem. Eléggé nyitott vagyok
Dominanak lennek szolgaja.
Nyiregyhazi domnat keresem
Sziasztok!Ma és holnap este olyan extrémebb dolgokat kedvelő párral találkoznék autós kalandra,ahol a férfi tag szereti nézni ha a párját előtte megkötözve,bilincselve szemét letakarva,előtte dugják,szopatják egy méretes szerszámmal.Autóban autó mellett a szabadban Tisza tónál.Poroszló,Sarud.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok! Fiatal fiúként keresem domináns hölgyek társaságát kellemes időtöltésre

Sziasztok Keresem Domina hölgyem aki igazán bevezetne ebbe a világba
Normál testalkatú párokat keresek akik BDSM és cuckold témában szótfogadnának egy alfa hímnek Budapesten.... vagy Pesthez közeli Pestmegyében ! Helyetek legyen...
Sziasztok!
Győr és környékéről keresem szolganőm!
Győr és környékéről keresem szolganőm!
Erotikus barátságot keresek hölgyek, párok személyében, Sopronban.
Bevállalós megbízható fiatal sub mazo lányt keresek fistingre békés megye és környéke minden jóra többet privatban
Holgyeket esetleg parokat keresek adatlapom szerint fenekem tagitasara, dugasara. Irjatok batran!
Üdv bekes megye és környéken, sub/mazohista hölgyet keresek aki talalkozni is mer! Többet privatban, irj es ha szimpik vagyok tali
Alárendeltséget kedvelő SUB nőt keresek Győr és környékéről.
Ez önmagában igaz, ha a látogatói létszámot nézzük
bulikra értettem h. a legnagyobb a Freedom. Kiállításból nyilvánvalóan a Luxoria.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 07. péntek 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 07. péntek 13:25

Törölt felhasználó (3863192)

Mi úgy érzékeltük, hogy azért a Luxuria nagyobb

Esztergom és környékén keresek valakit,aki elverné a seggem.
Sziasztok!
Gyönyörű,sub,biszex hölgy tagunknak Dominàt keresünk!!
Szerepjàtékok,kényszerítés,alàvetettség..A férj előtt bàrmit megtehetsz vele..
Gyönyörű,sub,biszex hölgy tagunknak Dominàt keresünk!!
Szerepjàtékok,kényszerítés,alàvetettség..A férj előtt bàrmit megtehetsz vele..
Mi úgy érzékeltük, hogy azért a Luxuria nagyobb
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 04. 03. hétfő 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 03. hétfő 13:22

Pl. a freedomhoz képest - mondjuk annál mindegyik kisebb, mivel az a legnagyobb

Sopronban ismerkednék, 50/180/80 férfiként keresek intelligens partnereket, akár hosszabb távra...