Esztergom és környékén keresek valakit,aki elverné a seggem.
Javítás: akár holnap délelőtt...
(Ez egy válasz Alföldi2 üzenetére (2023. 04. 19. szerda 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 19. szerda 06:44

Ilyenre mi is keresünk. Akkor holnap délelőttre Békéscsabán Hely van.
Ilyenre mi is keresünk. Akkor holnap délelőttre Békéscsabán Hely van.
(Ez egy válasz wife-sex üzenetére (2023. 04. 15. szombat 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 15. szombat 09:35

Olyan 2-5 fős maximum 40es normális, egymást ismerő pasi csoportot keresek akik eljátszadoznanak lógó mellű, faszimado kis ribanc feleségemmel, előttem. Hasznalat/elveztetes. Hely kell a közelünkben, nem azonnalra keresünk, május, junius inkább, és üzenetben irj.
Két pasi, az egyik Sub, a másik mazo, keres egy keménykezű, bevállalós szadista Dominát anygiaktól mentesen Makón, vagy környékén.
Szia kedves olvasó!
Én egy sub beállítottságú férfi vagyok, akinek még egyáltalán nincs tapasztalata a bdsm világában, viszont annál jobban szeretné megélni. Szeretnék egy olyan hölgynek alázatos szolgája lenni, akinek örömet okoz az, ha uralkodhat egy férfin.
Békés megyei vagyok, és a közelben szeretnék találni olyan nőt, akinek megfelelek.
Köszönöm hogy elolvastad a levelem.
Én egy sub beállítottságú férfi vagyok, akinek még egyáltalán nincs tapasztalata a bdsm világában, viszont annál jobban szeretné megélni. Szeretnék egy olyan hölgynek alázatos szolgája lenni, akinek örömet okoz az, ha uralkodhat egy férfin.
Békés megyei vagyok, és a közelben szeretnék találni olyan nőt, akinek megfelelek.
Köszönöm hogy elolvastad a levelem.
Fiatal lány szexrabszolgája lennék
Bi parokat keresek hajnal/es napkozbeni szabadidovel. Dugatnam magam mikozben nyalnek/szopnek. Tapasztalatom van. Irjatok batran.
Kecskeméti domináns hölgy illetve úr játékszere lennék.
Olyan 2-5 fős maximum 40es normális, egymást ismerő pasi csoportot keresek akik eljátszadoznanak lógó mellű, faszimado kis ribanc feleségemmel, előttem. Hasznalat/elveztetes. Hely kell a közelünkben, nem azonnalra keresünk, május, junius inkább, és üzenetben irj.
Sopronban ismerkednék párral vagy hölggyel...akár hosszabb távra, házibarátként.,.
Sziasztok!Ma délután,este olyan párral találkoznék ahol a férfi tag szereti nézni ha előtte kikötözve,basszák,szopatják,kényszer franciáztatják,használják a párját ribancként egy méretes szerszámmal.Autóban,szabadban a Tisza tónál Poroszló,Sarud.
Úrnőmet keresem. Eléggé nyitott vagyok
Dominanak lennek szolgaja.
Nyiregyhazi domnat keresem
Sziasztok!Ma és holnap este olyan extrémebb dolgokat kedvelő párral találkoznék autós kalandra,ahol a férfi tag szereti nézni ha a párját előtte megkötözve,bilincselve szemét letakarva,előtte dugják,szopatják egy méretes szerszámmal.Autóban autó mellett a szabadban Tisza tónál.Poroszló,Sarud.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok! Fiatal fiúként keresem domináns hölgyek társaságát kellemes időtöltésre

Sziasztok Keresem Domina hölgyem aki igazán bevezetne ebbe a világba
Normál testalkatú párokat keresek akik BDSM és cuckold témában szótfogadnának egy alfa hímnek Budapesten.... vagy Pesthez közeli Pestmegyében ! Helyetek legyen...
Sziasztok!
Győr és környékéről keresem szolganőm!
Győr és környékéről keresem szolganőm!