Sziasztok. Hölgyet keresek aki szereti a kicsit különlegesebb játékokat is. Vibrik, dildók, tágítós játékok, fisting, gyertya, kötözés, fenekelés, mellpaskolás, mellkínzás stb.Tapasztalat és fantázia van.Párok is.
Szaisztok. Egy komoly domináns férfi nagy farokkal (20 cm) keres egy intelligens szubmisszív nőt Győr kornyekerol vagy Szlovakiabol aki többre vágyik mind csak jó sex.
Sub beállítottságú, vagy ilyen érdeklődésű LÁNY/NŐ partnerem keresem Luxuria Party és hasonló rendezvények látogatásához! Extrém külső és megjelenés nem hátrány! Az adatlapomon megadott paraméterek figyelembevételével keresek!
Szadista dominát vagy domot keresek heréim,farkam és makkom szadizására( csavarás,rúgás,kötözés,boxolás,szorongatás,eszközzel verés,forró viasz,csipesz,erős paprika stb)
Keresem hölgy partnerem, akinek nem a testi fenyítés a fő kinkje, sokkal inkább átadná az irányítást, orgazmuskontroll, szerepjátékok, szexis feladatok teljesítése esetén hatalmas orgazmus jutalomba részesülne.
adott...
AlUatos szolgat keresek Ózd 50km korzetebe vagy vegyünk ki szobát
Sziasztok bdsm érdeklödésű párokat lányokat keresek (én csak dom szerepbe vagyok )
Holnap delelott Budapesten domina holgyet keresek, vagy olyan lanyt akit izgat egy ferfi prosztatajanak a kenyeztetese. Bovohelyem van a belvarosban .
Dominát keresek
Sub/mazo férfiként ismerkednék.
Sziasztok sub ferfit holgyet vagy part keresek hoszutavu szorakozasra mar van benne több eves rutinom varom jelentkezeseiteket üdv Viktor
Sziasztok, akadna olyan hölgy aki élvezné, ha szorosan megkötözve elégitenék ki a vágyait?
Üzenetben jelezd ha Te ilyen vagy.
Üzenetben jelezd ha Te ilyen vagy.
Dominát keresek aki kényszerit bi, szolgája lennék
Továbbra is!
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2024. 01. 09. kedd 00:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 09. kedd 00:03
Sub beállítottságú, vagy ilyen érdeklődésű LÁNY/NŐ partnerem keresem Luxuria Party és hasonló rendezvények látogatásához! Extrém külső és megjelenés nem hátrány! Az adatlapomon megadott paraméterek figyelembevételével keresek!
Sziasztok!
Sub alárendelt nőt keresek aki férjnél van és titokban keresi domináns partnerét!
Tőlem megkapod azt amit otthon nem!, ha azt teszed amit mondok!
Mert azt fogod tenni!
Sub alárendelt nőt keresek aki férjnél van és titokban keresi domináns partnerét!
Tőlem megkapod azt amit otthon nem!, ha azt teszed amit mondok!
Mert azt fogod tenni!
Sziasztok bi pasziv sub pasi vagyok watshappon vagy viberen engedelmeskednék nőknek pároknak pasiknak
Tagitasra, peggingre keresek Holgyet! Nem baj ha kezdo vagy, irj batran!
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sub nőt keresek. Diszkréció, egyenesség! Budapest és Pest megye!