Sziasztok!
Domináns beállítottságú férfit vagy párt keresek Szegedről vagy a környékről.
Domináns beállítottságú férfit vagy párt keresek Szegedről vagy a környékről.
Szombathelyen keresném azt Domináns Nőt aki felavatná a szűz fenekem felcsatolhatóval.45 é. pasi vagyok aki szeretne már így műfarokra kerülni. Csak Hölgyek érdekelnek.
URAK KIZÁRVA!!!
URAK KIZÁRVA!!!
Dorogon keresek valakit,aki kézzel vagy valamilyen eszközzel elverné a seggem.Elsősorban idősebb úr személyében.
Állandó alázót keresek.70-esmeleg vagyok.
Szia!
Tamás vagyok, 33 éves.
Keresem társam, amennyiben a felsoroltak téged is izgatnak, kérlek írj bátran!.
Kizárólag a hálószobában:
Dom-Sub felállás, enyhe kötözések, mélytorok, pisi játékok, torok tortúrák, száj peckek használata, sorozat orgazmus kölcsönösen.....
))) én 4-6 körös vagyok Férfi létemre, persze ehhez kell fél-1 nap.
))
Szadista nem vagyok, de ha kell eléggé erős kezű.
Tapasztalat csupán jó pár év, de ezt nem lehet megunni, mindig van valamint új....
Várom leved, szia!
))
Tamás vagyok, 33 éves.
Keresem társam, amennyiben a felsoroltak téged is izgatnak, kérlek írj bátran!.
Kizárólag a hálószobában:
Dom-Sub felállás, enyhe kötözések, mélytorok, pisi játékok, torok tortúrák, száj peckek használata, sorozat orgazmus kölcsönösen.....

Szadista nem vagyok, de ha kell eléggé erős kezű.
Tapasztalat csupán jó pár év, de ezt nem lehet megunni, mindig van valamint új....

Várom leved, szia!

Sziasztok!
Szabolcs es hajdu megyebol keresnek dominans part vagy holgyet.
Helyem nincs,utazni tudok.
25eves masok altal helyesnek velt fiu vagyok,kedves es apolt.
.ha felkeltettem erdeklodesetek varom az uzeneteket.
Szabolcs es hajdu megyebol keresnek dominans part vagy holgyet.
Helyem nincs,utazni tudok.
25eves masok altal helyesnek velt fiu vagyok,kedves es apolt.
.ha felkeltettem erdeklodesetek varom az uzeneteket.
Miskolcon keresem engedelmes szolgáim
keresek egy dominánst aki egy engedelmes ribancot farag belőlem
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
Sopronban ismerkednék párral
Sziasztok!
Lightos kötözős kényeztetéshez keresek alárendelésre vágyó hölgyet, ilyen hölgytagú párt.
Hátrakötött kéz, szembekötés, térdelés, ágyhoz kötözve puncikényeztetés, vibrátorozás.
Pároknál lehet, hogy a férfi csak nézi, vagy a férfi dominál, beköti párja szemét és én csak akkor jelenek meg mint egy látatlan idegen aki kezelésbe veszi a hölgyet.
Lightos kötözős kényeztetéshez keresek alárendelésre vágyó hölgyet, ilyen hölgytagú párt.
Hátrakötött kéz, szembekötés, térdelés, ágyhoz kötözve puncikényeztetés, vibrátorozás.
Pároknál lehet, hogy a férfi csak nézi, vagy a férfi dominál, beköti párja szemét és én csak akkor jelenek meg mint egy látatlan idegen aki kezelésbe veszi a hölgyet.
Sziasztok! Mivel a kis subom jól viselkedett ezért megjutalmaznám, azt kérte tőlem hogy had nyalhasson puncit is! Ehhez keresek neki egy lányt, aki szívesen csatlakozna hozzánk!
Szeretnek ismerkedni egy tapasztalt nővel szep nagy tátongó puncira vagyom imadom a hatalmas barlangot Zala megye
Sziasztok!
Sub hölggyel ismerkednék, akár hosszabb távra is...Párok, baráti csoportok levelét is várom, ahol a feleség, feleségek sub beállítottságúak...
Sub hölggyel ismerkednék, akár hosszabb távra is...Párok, baráti csoportok levelét is várom, ahol a feleség, feleségek sub beállítottságúak...
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok Medical sex , BDSM játékokra keresek Budapesten és közelébe domináns férfit , passziv alárendelt szerepet szeretem .Mivel nem vagyok független diszkréten heti egy néha két alkalommal használhatnál hosszú távon ha megtennéd írj bátran
van itt aki békés megyei és orvos vagy mentős?

Elektrostimulációval élvezett valaki? Érdekel a tapasztalat. 52 éves férfi vagyok.
Zalaegerszegen a héten látogatható partnerem keresem
az sem gond ha dominánsabb vagy és 40 feletti
az sem gond ha dominánsabb vagy és 40 feletti
Sziasztok. Párral ismerkednék hosszú távra!!!! Igényes és normálisak legyetek!!!