Jófej, fiatal, 25-30 év körüli sportos srácot keresünk soft-domináns szerepre, sub hölgytagunk számára. Balaton déli partján szoktunk nyaralni, itteni találkozóra keresnénk hellyel rendelkező vagy helyet biztosítani tudó pasit. (esetleg még a Velencei tó környéke is megfelelő lehet)
Ha van egy-két segédeszközöd ehhez az csak előny, valamint szeresd a cuckold szituációkat. Hetero 40-es házaspár vagyunk, még eléggé kezdők ilyen téren. Csak akkor írj ránk ha komolyan gondolod, komolyan izgat a téma, szívesen beszélgetsz róla és persze nem tűnsz el ha találkozásra kerül a sor.
Ha van egy-két segédeszközöd ehhez az csak előny, valamint szeresd a cuckold szituációkat. Hetero 40-es házaspár vagyunk, még eléggé kezdők ilyen téren. Csak akkor írj ránk ha komolyan gondolod, komolyan izgat a téma, szívesen beszélgetsz róla és persze nem tűnsz el ha találkozásra kerül a sor.

Sziasztok! Olyan hölgyet vagy párt keresek, ahol a hölgy terhes. Könnyed kényeztetésre.
Alázatos szolgat keresek kor alkat nem szamit
Sziasztok! Olyan hölgyet vagy párt keresek, ahol a hölgy terhes. Könnyed kényeztetésre
SUB, engedelmes kis ribancokat keresek!!
Sziasztok.Hölgyet keresek, aki szereti vagy kiprobálná a kicsit extrémebb játékokat is. Fenekelés, kötözés, vibrik, dildók, tágítós játékok, fisting, gyertya, mellpaskolás stb.Tapasztalat és fantázia van.Párok is.
Párszor már volt benne részem, és újra át szeretném élni a strapon adta örömöket. Így keresek egy perverz ugyanakkor korrekt Nőt aki alávetne ilyesminek! Üdv, J.
Sziasztok!! Rendszeres, kapcsolatra keresek, AKTÍV fiatalabb pasit! Én kimondottan passzív mindent kedvelő, pasi vagyok, Helyem van! Bármikor tudok idősz szakitani egy kiadós sexre! Várom a válaszokat, csak az AKTÍVAK-tól.
Érd-Bp. és környékén! 60+ os vagyok.....fiatalos
Érd-Bp. és környékén! 60+ os vagyok.....fiatalos
Nyíregyházán enyhén domináns idősebb párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
sziasztok. fiatal nagyfarku dom fenekelesre keres holgyet akar szingli akar nem privatban keressetek

Békéscsaban keresek domina nőt, domináns part, domináns pasit, aktív pasikat (borotvált nagyobb méret előny) szexre. Izgat a női ruha, kirúzsozott száj, orális szex,arcra élvezés, csúnya beszéd, megalázás, köcsög szerep, kurva szerep.
Face sittinget szerető, vagy kipróbálni vágyó fiatal lányt keresek, akinek aláfekhetnék és a számra ülve töltene huzamosabb időt, majd elélvezne. Részemről az sem gond, ha le sem vetkőzöm. Szerepjátékokra és extremitásokra is nyitott vagyok az egészség határain belül. Ötvenes, tapasztalt, nem független férfi vagyok. Budapest és az ország keleti része.
Anál fistingre aktív domináns Férfi hely megoldható békés megyében
Sopronban ismerkednék intelligens párral
Szia!
SUB, szolgáni akaró, alárandelt csajszit keresek!
SUB, szolgáni akaró, alárandelt csajszit keresek!
Sziasztok!
Domináns beállítottságú férfit vagy párt keresek Szegedről vagy a környékről.
Domináns beállítottságú férfit vagy párt keresek Szegedről vagy a környékről.
Szombathelyen keresném azt Domináns Nőt aki felavatná a szűz fenekem felcsatolhatóval.45 é. pasi vagyok aki szeretne már így műfarokra kerülni. Csak Hölgyek érdekelnek.
URAK KIZÁRVA!!!
URAK KIZÁRVA!!!
Dorogon keresek valakit,aki kézzel vagy valamilyen eszközzel elverné a seggem.Elsősorban idősebb úr személyében.
Állandó alázót keresek.70-esmeleg vagyok.
Szia!
Tamás vagyok, 33 éves.
Keresem társam, amennyiben a felsoroltak téged is izgatnak, kérlek írj bátran!.
Kizárólag a hálószobában:
Dom-Sub felállás, enyhe kötözések, mélytorok, pisi játékok, torok tortúrák, száj peckek használata, sorozat orgazmus kölcsönösen.....
))) én 4-6 körös vagyok Férfi létemre, persze ehhez kell fél-1 nap.
))
Szadista nem vagyok, de ha kell eléggé erős kezű.
Tapasztalat csupán jó pár év, de ezt nem lehet megunni, mindig van valamint új....
Várom leved, szia!
))
Tamás vagyok, 33 éves.
Keresem társam, amennyiben a felsoroltak téged is izgatnak, kérlek írj bátran!.
Kizárólag a hálószobában:
Dom-Sub felállás, enyhe kötözések, mélytorok, pisi játékok, torok tortúrák, száj peckek használata, sorozat orgazmus kölcsönösen.....

Szadista nem vagyok, de ha kell eléggé erős kezű.
Tapasztalat csupán jó pár év, de ezt nem lehet megunni, mindig van valamint új....

Várom leved, szia!