Alázatos szolgat keresek sok. Mindenre kor alkat nem szamit
Sziasztok. Komoly cuckoldra párt keresek, ahol a férj kedveli mikor a előtte dugják feleséget.
Inteligens kedves domin8ns Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek.Spekulantok ne írjanak !!!!
Inteligens kedves domin8ns Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek.Spekulantok ne írjanak !!!!
Sziasztok!
2 olyan srácot/férfit keresek akkikkel össze tudunk hozni egy 3 fős gangbang teamet! Szigorúan Hetero alapokon. Legyél igényes, és sportos. E
2 olyan srácot/férfit keresek akkikkel össze tudunk hozni egy 3 fős gangbang teamet! Szigorúan Hetero alapokon. Legyél igényes, és sportos. E
Sziasztok!
Kedd este Budapesten lennék domináns pasi(k)nak vagy párnak a csicskása, kurvája.
Kedd este Budapesten lennék domináns pasi(k)nak vagy párnak a csicskása, kurvája.
Sziasztok - adatlapom alapjàn keresek kemèny dugàst kedvelő hölgyeket, pàrokat! Olvass mielőtt üzenetet írsz.
Dorogon keresek valakit,aki kézzel vagy valamilyen eszközzel elverné a seggem.Elsősorban idősebb úr személyében.
Alázatos szolgT keresek kor alkat nem.szamit
Sziasztok,
Budapesti és pest megyei sub beállítottsággal rendelkező nőket és párokat keresek.
Budapesti és pest megyei sub beállítottsággal rendelkező nőket és párokat keresek.
Szombathelyen Lányt vagy Nőt keresnék aki elkapna a felcsatolhatójával és meg döngetné a még szűz fenekem.
Esetleg még Hetero pár is szóba jöhet ahol kizárólag a Hölgy megtenné,hogy megdug a felcsatolhatójával!
PASIK KIZÁRVA!!!
Helyem van csak a műfarkat hozd magaddal amennyiben megkefélnél!!!
Esetleg még Hetero pár is szóba jöhet ahol kizárólag a Hölgy megtenné,hogy megdug a felcsatolhatójával!
PASIK KIZÁRVA!!!
Helyem van csak a műfarkat hozd magaddal amennyiben megkefélnél!!!
SUB hölgyet, párt keresek.
Használat, alázás, fájdalom.
Legjobb ha mindhárom.
Használat, alázás, fájdalom.
Legjobb ha mindhárom.
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok! smile
Képeim és videóm is van fent az oldalon. Ha tetszik amit látsz dobj egy üzenetet!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok! smile
Képeim és videóm is van fent az oldalon. Ha tetszik amit látsz dobj egy üzenetet!

Hetfon Nyiregyhazan valaki?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 01. csütörtök 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 01. csütörtök 19:27
Törölt felhasználó (4746604)

Dugatnam a fenekem bevallalos, kicsit pervi dominanks lannyal. Ha magadra ismertsz irj, talalkozzunk mar holnap!
Sziasztok.
B.Pesti vagy környéki valóban használható hölgy,ma 1" laza" nyári kalandra
B.Pesti vagy környéki valóban használható hölgy,ma 1" laza" nyári kalandra

Van itt olyan nő aki ma találkozna velem, feldugna nekem egy vibrátort és közben kiverné? (Borsodban)
Miskolci engedelmes ringyót keresek
Nyíregyházán idősebb enyhén domináns párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Dugatnam a fenekem bevallalos, kicsit pervi dominanks lannyal. Ha magadra ismertsz irj, talalkozzunk mar holnap!
virtuális szolgát keresek. szubmisszív fiúkat 30 éves korig, vagy nőket, skype címem: dominaeva27
Van itt olyan nő, aki ért a CBT-hez és találkozna velem a héten? Helyem van. (Borsod)
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!