Ma délután Miskolcon aláznék párt
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket.
52/180/80, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket.
52/180/80, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Kecskeméti domináns párt keresek.
Dominának lennék alárendeltje.
Eger és környékén, valaki, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Budapesten és környékén szolgálnék lányt pár vagy férfit.
Miskokci úr várja szolgáját szolgáit belvárosi lakasán.
Sziasztok
Olyan pasit keresünk,aki szemkötőben simogatná,nyalná páromat velem kettesben. Erre izgul fel.Majd dugás közben is nyalná,közben a párom szájjal kényeztetné.......majd mindketten a mellére élveznénk.
Tapolca és környéki pasik
Olyan pasit keresünk,aki szemkötőben simogatná,nyalná páromat velem kettesben. Erre izgul fel.Majd dugás közben is nyalná,közben a párom szájjal kényeztetné.......majd mindketten a mellére élveznénk.
Tapolca és környéki pasik

Nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem szamit imádok tagitatani uralkodni parancsolni
Ötvenes, tapasztalt, kellemes kinézetű férfi vagyok, fiatal lányt nyalnék tisztára (az egészségesség határain belül), leginkább face sitting formájában.
Más egyéb, csak ha igény van rá, elsősorban sub hajlamomat szeretném kiélni. (A párja is jelen lehet)
Más egyéb, csak ha igény van rá, elsősorban sub hajlamomat szeretném kiélni. (A párja is jelen lehet)
Szex szolgat keresek
Hölgytagunk öklözèsèhez keresünk hölgyet. Olyat aki szereti ha egy nő , hosszasan , odaadóan nyalja.
Nagy fenèk, nagy cickók elônyben. Èrden lakunk, itt tudunk fogadni.. Minden.megoldásra nyitottak vagyunk.
Nagy fenèk, nagy cickók elônyben. Èrden lakunk, itt tudunk fogadni.. Minden.megoldásra nyitottak vagyunk.
Sub passzív szerepben keresek partnert partnereket. Priviben. (Budapest 8-án)
Sziasztok! Keresek egy férfit a közelemből, akinek van helye, szívesen látna és szeretne dominánsan alázni, fasszopónak nevezne, szopatna és nyalatná magát, teleélvezné a szám, és lankadás után levizelné a fejem.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
Sziasztok!Ma éjszakára vagy holnap késő délutántól keresek Szombathelyen Nőt aki nagyon megkefélné felcsatolhatóval egy pasi szűz fenekét.Strap-on gyönyöreit szeretném megtapasztalni.Helyem van csak gyere és dugj meg.
Seggnyalót keresek. Ha kell a hölgy partneremmel.
Sziasztok. Olyan valaki(ke)t keresek, aki(k) megsétáltatnának pórázon mint egy igazi kutyát.
Szívesen kipróbálnám a soundingot. Ha valakinek van hozzá eszköze és szívesen csinálná velem írjon.