Két férfi csinos sub nőt keres.
Szegeden keresek nőt vagy bi párt sub hajlamal ! Tabuk nélkül
Nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem szamit
Szadista férfi keresi erősen mazochista partnerét!
39 éves budapesti férfi vagyok. Nem szerepet játszom ez az identitásom. Tapasztalt Szadista Topként olyan nőt keresek, aki nem csupán elviseli a fájdalmat, hanem kifejezetten vágyik rá.
Aki tudja, hogy a fájdalom nem gyengeség, hanem erő. Aki érzi, hogy a gyönyöre nem a kíméletességben, hanem a könyörtelenségben születik meg.
A lovaglópálca és a bőrszíj nem eszközök számomra, hanem fegyverek. Fegyverek, amelyekkel pecsétet véslek a testedbe. Minden csapás egy nyom, minden nyom egy üzenet: itt járt a kezem, és nem kérdezett, csak követelt. Ezek a nyomok nem múlnak el gyorsan. Napokig, talán hetekig hordod őket mint jelet, hogy a tested az enyém volt, és még mindig az.
Nálam a játék nem könnyed. Nálam a játék harc.
Harcolsz a könnyeiddel, harcolsz a tested reflexeivel, harcolsz az ösztöneiddel de minden küzdelmed végül belesimul az akaratom alá. És közben ott van a legmélyebb bizonyíték, amit nem tudsz eltitkolni: a nedvességed. Az ütések között ellenőrizni fogom, mennyire csöpögsz, mennyire követeli a tested a folytatást. Amikor a pinád árul el téged, akkor tudom, hogy a fájdalom valóban a vágyad.
Hasra fektetlek, és addig verlek a bőrszíjjal, míg a bőröd lángolni kezd. Aztán két ujjal, gumikesztyűben nyúlok beléd, hogy lássam, mennyire nedvesít meg a fájdalom.
A combjaid belső oldalát pálcázom, újra és újra, amíg már minden idegszálad menekülne. De a tested elárul, mert egyre jobban kívánja, amit kapsz.
Térdre kényszerítlek, hajadnál fogva tartom a fejed, és a szemedbe nézek. Ott látom a félelmet, ott látom a könyörgést és ott látom, hogy minden ütést újra akarsz.
Nem a szépségideált keresem. Engem azok a nők izgatnak, akiket mások talán mellőztek, akik nem tartják magukat tökéletesnek. Nálam ők lesznek a középpontban. A természetesség számomra erény: szeretem a szőrös testet, szeretem, ha a puncidon ott a szőr, mert ez az ösztönös nőiség jelképe. És igen: szeretem, ha a játék közben meg tudom húzni.
Nálam a biztonság és a kegyetlenség kéz a kézben jár. Higiénia, diszkréció, határok tisztelete ezek az alapok. De a határokat mindig feszegetni fogom. Ez a lényege annak, amiért hozzám jössz.
Ha erősen mazochista vagy, ha nem félsz attól, hogy a tested a harcmezőm lesz, ha a fájdalomból akarod a felszabadulást, és a nyomokat nem szégyenként, hanem trófeaként hordod akkor te vagy az, akit keresek.
Írj nekem, ha mersz és erre vágysz.
De tudd: ha egyszer belépsz hozzám, nem maradsz érintetlen.
39 éves budapesti férfi vagyok. Nem szerepet játszom ez az identitásom. Tapasztalt Szadista Topként olyan nőt keresek, aki nem csupán elviseli a fájdalmat, hanem kifejezetten vágyik rá.
Aki tudja, hogy a fájdalom nem gyengeség, hanem erő. Aki érzi, hogy a gyönyöre nem a kíméletességben, hanem a könyörtelenségben születik meg.
A lovaglópálca és a bőrszíj nem eszközök számomra, hanem fegyverek. Fegyverek, amelyekkel pecsétet véslek a testedbe. Minden csapás egy nyom, minden nyom egy üzenet: itt járt a kezem, és nem kérdezett, csak követelt. Ezek a nyomok nem múlnak el gyorsan. Napokig, talán hetekig hordod őket mint jelet, hogy a tested az enyém volt, és még mindig az.
Nálam a játék nem könnyed. Nálam a játék harc.
Harcolsz a könnyeiddel, harcolsz a tested reflexeivel, harcolsz az ösztöneiddel de minden küzdelmed végül belesimul az akaratom alá. És közben ott van a legmélyebb bizonyíték, amit nem tudsz eltitkolni: a nedvességed. Az ütések között ellenőrizni fogom, mennyire csöpögsz, mennyire követeli a tested a folytatást. Amikor a pinád árul el téged, akkor tudom, hogy a fájdalom valóban a vágyad.
Hasra fektetlek, és addig verlek a bőrszíjjal, míg a bőröd lángolni kezd. Aztán két ujjal, gumikesztyűben nyúlok beléd, hogy lássam, mennyire nedvesít meg a fájdalom.
A combjaid belső oldalát pálcázom, újra és újra, amíg már minden idegszálad menekülne. De a tested elárul, mert egyre jobban kívánja, amit kapsz.
Térdre kényszerítlek, hajadnál fogva tartom a fejed, és a szemedbe nézek. Ott látom a félelmet, ott látom a könyörgést és ott látom, hogy minden ütést újra akarsz.
Nem a szépségideált keresem. Engem azok a nők izgatnak, akiket mások talán mellőztek, akik nem tartják magukat tökéletesnek. Nálam ők lesznek a középpontban. A természetesség számomra erény: szeretem a szőrös testet, szeretem, ha a puncidon ott a szőr, mert ez az ösztönös nőiség jelképe. És igen: szeretem, ha a játék közben meg tudom húzni.
Nálam a biztonság és a kegyetlenség kéz a kézben jár. Higiénia, diszkréció, határok tisztelete ezek az alapok. De a határokat mindig feszegetni fogom. Ez a lényege annak, amiért hozzám jössz.
Ha erősen mazochista vagy, ha nem félsz attól, hogy a tested a harcmezőm lesz, ha a fájdalomból akarod a felszabadulást, és a nyomokat nem szégyenként, hanem trófeaként hordod akkor te vagy az, akit keresek.
Írj nekem, ha mersz és erre vágysz.
De tudd: ha egyszer belépsz hozzám, nem maradsz érintetlen.
BDSM partnert keresek, alföldi régió előny.
Nyalószolgának jelentkezem.
Nem hétköznapi, de softos játékokra keresek partnert ami mindkettőnknek nagyon izgalmas. Kötözz ki. Arra vágyom, hogy egy darab húsnak nézz... hasznalj ki, húzd az orgazmusom ameddig akarod, vagy préseld ki belőlem az utolsó cseppet is. Szopj keményre és lovagolj meg, ha véletlen elélveznék addig nyalasd magad velem, majd ha újra megkeményedtem ülj rám vissza és lovagolj ameddig akarsz. Ha elélveztél de én még nem, ne zavarjon egyszerűen szállj ki belőlem ne foglalkozz az én orgazmusommal. Ha ki szeretnéd próbálni, hogy vajon mennyit lehet ki préselni egy férfiból próbald ki, fejd meg a farkam, ha könyörgök, hogy hagyd abba, de a farkam merev akkor NE hagyd abba.... imádom ha teljesen kiürülnek a heréim.
Szóval használj dildóként vagy nyalószolgaként.
Szóval használj dildóként vagy nyalószolgaként.
Domináns partnereim keresem szombat estére! Bisex sub pasi vagyok lakk,latex női ruhákban vagy anélkül.
Baranyai kötözött sonka várja pucsitva égre néző nyílásokkal minden vonatkozásban 18+-os behatolóját
Két férfi csinos sub nőt keres.
Két férfi csinos nyitott nöt keres.
Esztergom környékén cumiznék
Sziasztok! Olyan partnert keresek, aki valóban tudja mit jelent a bdsm! Aki tisztában van a vágyaival és van bátorsága azokat megélni. Tapasztalt, domináns 40-es férfi vagyok. Csak a fantáziánk szab határt! Kizárólag nőt keresek!
Szívesen ismerkednék Veletek.
(Ez egy válasz Falo10 üzenetére (2025. 08. 25. hétfő 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Sub férfit keresek párommal szegeden !!!
Szombathelyi 46 é. pasi keresi azt a Vas megyei bevállalós Lányt vagy Nőt aki elkapna felcsatolt műfarokkal és megdugná a szűz hátsómat.Át szeretném már élni egyszer azt az érzést amikor a Női nem tűzne fel a műfarkára és alaposan megdugna.
SUB lány gondolom azóta sincs itt
Eger Gyöngyös miskolc vonalon hetero sportos dominans sracot kerseke aki kiverné bi srác szájába. Alázhatsz, szajba hugyozhatsz. Vagy le is szopatsz keményen, de nem feltétel. Jol jar mindeki, írj ha magadra ismersz és vállalod