Sziasztok!Keresem azt az enyhén perverz Vas megyei Lányt,Nőt vagy Hölgyet aki tabuktól mentes és felcsatolhatójával megszopatna.Egy,két vagy három újjal megújjazna és a felcsatolhatójával jól meg is dugna.Át akarom élni milyen lehet Nőnek lenni amikor megdugják.A műfarkadat magamban szeretném érezni miközben alaposan megdugnád a szűz hátsómat.Csak Lányok,Nők vagy Hölgyek jelentkezését várom. Pároknál csakis Női részvétel.
Nőt vagy párt keresek, akivel minden előzmény nélkül találkozom egy megbeszélt helyen és rendesen megszopatom a pár női tagját, majd jól megbaszom. A pali nézheti, de közben mondom neki, hogy mit csinálok a nőjével...
Csak egy gyors szájba baszás is érdekel..térdelsz, aztán ha végeztem mehetsz...
Székesfehérvár es környéke. Ápolt, diszkrét pasi vagyok.
Csak egy gyors szájba baszás is érdekel..térdelsz, aztán ha végeztem mehetsz...
Székesfehérvár es környéke. Ápolt, diszkrét pasi vagyok.
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony diszkrét srác vagyok.
Sziasztok. Hölggyel párral találkoznék. Kecskemét és környéke.
Sziasztok!
Valaki Ózdon nem szopatna ?
Helyem van !
Valaki Ózdon nem szopatna ?
Helyem van !
Pisi kedvelő lány van itt?
kecskeméti domináns párt keresek
Irányítást kedvelő párt keresek, akik lepisilnének, akár többször egymás után, aztán használhattok kedvetekre amit és ahogy akartok. Idős párok is. Akár a szabadban is.Távolság nem gond, tudok menni. Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Orálfètishes lány van itt?
üdvözlet
Zalaegerszegen, esetlegesen Zala vagy Vas megyében keresem Uralkodóm péntektől
kérném hogy csak komoly gondolkodású Férfiak , Nök ,vagy Párok írjanak
köszönöm szépen a figyelmet
Zalaegerszegen, esetlegesen Zala vagy Vas megyében keresem Uralkodóm péntektől
kérném hogy csak komoly gondolkodású Férfiak , Nök ,vagy Párok írjanak
köszönöm szépen a figyelmet
Meleg, passzív, sub, köcsög vagyok nem szégyenlem! Kor, alkat mindegy. Térdelek, pucsítok. Ingyenes!! Erre járó autós kedvére tennék. Helyem vagy kocsim nincs ehhez. NAGYKŐRÖS
Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!
S/M, fenekelés, alázás témakörben ismerkednék, dugás nincs.
Sziasztok!
Még mindig keresem Vas megyében azt a bevállalós Lányt vagy Nőt aki el játszana a szűz fenekemmel,és hajlandó lenne megújjazni és ki tágítani.Majd ezután meg is dugna a felcsatolhatójával.Jó lenne megélni azt a pillanatot amikor az ellenkező nemből valaki tövig fel húzna a műfarkára és alaposan megis dugna.
Lenne-e valaki itt esetleg Lányok vagy Nők aki ennyire bevállalós és análisan felavatná a szüzességemet?
Még mindig keresem Vas megyében azt a bevállalós Lányt vagy Nőt aki el játszana a szűz fenekemmel,és hajlandó lenne megújjazni és ki tágítani.Majd ezután meg is dugna a felcsatolhatójával.Jó lenne megélni azt a pillanatot amikor az ellenkező nemből valaki tövig fel húzna a műfarkára és alaposan megis dugna.
Lenne-e valaki itt esetleg Lányok vagy Nők aki ennyire bevállalós és análisan felavatná a szüzességemet?
Sziasztok!
32 éves vagyok rossz és neveletlen.
Ezért szeretném hogy valaki kézzel, esetleg fakanállal elfenekeljen.
Budapesten lakom de nálam nem lehet. Szopni dugni nem szeretnék.
32 éves vagyok rossz és neveletlen.
Ezért szeretném hogy valaki kézzel, esetleg fakanállal elfenekeljen.
Budapesten lakom de nálam nem lehet. Szopni dugni nem szeretnék.
Miskolci nőt férfit párt aláznék szopatnek belvárosi lakásomban
Sziasztok. Subomat keresném. Kényszerfrancia, alázás, morbid helyszineken.
Sziasztok, Szívesen venném ha valaki a számba tolná a farkát és alaposan megdugná most smile
Továbbá megismerkednék egy valóban határozott pasival akinek szűksége van egy Sub használható ALÁZHATÓ pasira
Továbbá megismerkednék egy valóban határozott pasival akinek szűksége van egy Sub használható ALÁZHATÓ pasira
Sziasztok .41 éves magyar,ápolt egészséges, diszkrét,potens, nem dohányzó értelmiségi férfi vagyok.
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Két férfi csinos sub nőt keresünk

cascooo