Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét srác vagyok.
Sub csajt keresek fenekeléshez kiszolgáláshoz és hogy rend legyen mindenhol! Gyűrődés büntetést ér!
Sziasztok! Ápolt, csinos, kedves , szenvedélyes nő vagyok! Partnerem keresem minden jóra !
Nőt vagy párt keresek, akivel minden előzmény nélkül találkozom egy megbeszélt helyen és rendesen megszopatom a pár női tagját, majd jól megbaszom. A pali nézheti, de közben mondom neki, hogy mit csinálok a nőjével...
Csak egy gyors szájba baszás is érdekel..térdelsz, aztán ha végeztem, mindenki megy a dolgára..
Csak egy gyors szájba baszás is érdekel..térdelsz, aztán ha végeztem, mindenki megy a dolgára..
Uramat keresem aki a számba verné és a számba pisilne ,szigorúan bánna velem ,fenyítene megalázna a számat nyelvemet tabuk nélkül használná Budapest és környékén!
Kor alkat mindegy !Helyem sajnos nincs !
Kor alkat mindegy !Helyem sajnos nincs !
Domináns nőt keresek online játékokhoz.
Sziasztok,
50-es pasiként határozott, akár domináns hölggyel, párral ismerkednék. Használjatok, irányítsatok az ünnepek alatt is..
Tudom hol a helyem
Köszönöm
Zsolt
50-es pasiként határozott, akár domináns hölggyel, párral ismerkednék. Használjatok, irányítsatok az ünnepek alatt is..
Tudom hol a helyem
Köszönöm
Zsolt
Mélytorok edzéshez keresek határozott aktívat, aktívakat aki a farkával és a hatalmas dildómmal fejlesztené tudásom. Alkalmanként vagy rendszeresen. Utazni tudok
irányítást kedvelőt keresek aki utasításra hajt végre feladatokat
Kecskeméti domináns nőt vagy párt keresek.
Sziasztok
Keresek aktív kemény farkú játszó partnert orál kalandra.
Utazni sajna nem tudok de Ózdon akad helyem.
Keresek aktív kemény farkú játszó partnert orál kalandra.
Utazni sajna nem tudok de Ózdon akad helyem.
32 éves bevállalós srác lennék kíváncsi természettel szívesen csatlakoznék párokhoz de akár hölgy szolgája is lennék aki kielné bármilyen vágyat rajtam.
Submissive 30 éves átlagos testalkatú férfi vagyok és szívesen szolgálnék egy hölgyet, párt hetero alapon. Tapasztalattal rendelkezem, alázatos és szófogadó vagyok. Budapesten és környékén lennék szolga, utazni tudok. Kezdő vagy tapasztalatlan domináns nők vagy párok is érdekelnek. Szívesen masszírozok is hölgyeket.
Dominát keresek az év hátralévő részében bármikor
Sziasztok,
Tudom hol a helyem
Köszönöm
Zsolt
Tudom hol a helyem
Köszönöm
Zsolt
BÉKÉS, CSONGRÁD megyében, HÉTFŐN ÉS KEDDEN Irányítást kedvelő párt keresek, akik lepisilnének, akár többször egymás után, aztán használhattok kedvetekre amit és ahogy akartok. Idős párok is. Távolság nem gond, tudok menni. Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Két férfi csinos sub nőt keres
Szia, beszélgessünk, bármi lehetséges!!
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny.
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny.
Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!
Szia! Engem érdekel,írj rám!
(Ez egy válasz Alazok üzenetére (2025. 12. 11. csütörtök 04:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Princessa