Olyan párt, nőt keresek, aki stoppolna és felvenném, majd behajtanám a fuvar árát a hölgy testén, száján...a pasija meg végignézné.
Egy vagy több domináns, akár idős aktívat, aktívakat keresek aki a farkával és a hatalmas dildómmal, hosszan, kíméletlenül torkon baszna, közben kedvére lehugyozna, hánytatna. Alkalmanként vagy rendszeresen. Utazni tudok
Sziasztok, 28 éves, ápolt, értelmiségi srác vagyok Budapestről. Párt keresek akihez csatlakozhatok, idősebb korosztály és vidék is érdekel. Akár klasszikus alapon, akár alázás téma is érdekel, a női tag wc-nek és wc papírnak használhat, pofozhat, számba köphet, arcomra ülhet és lovagolhat, csúszkálhat, a férfi tag pedig torkon baszhat, megetetheti a gecijét. Üzenetben várom a megkeresést. Szingli nő is érdekel.
Sub/mazo hölgyet keresek 27-re egy kis játékhoz Zala megyébe. Terhes hölgyek is érdekelnek.
Szex szolgat keresek Ózd plusz 40km kor alkat nem szamit ffit nőt párt
Két férfi csinos sub nőt keres.
Szegeden keresünk párommal sub férfit
Sub/mazo hölgyet keresek 27-re egy kis játékhoz Zala megyébe. Terhes hölgyek is érdekelnek.
Sziasztok!
Mai napra keresnék valakit jó kemény farokkal aki szeret szopatni.
Ha 30 feletti vagy az előny meg ha nagyobb a méreted de amúgy meg mindent a szimpátia dönt el. Én mackós alkatú tetovál vagyok és van nyelv piercingem.
Ózdon helyel rendelkezem.
Mai napra keresnék valakit jó kemény farokkal aki szeret szopatni.
Ha 30 feletti vagy az előny meg ha nagyobb a méreted de amúgy meg mindent a szimpátia dönt el. Én mackós alkatú tetovál vagyok és van nyelv piercingem.
Ózdon helyel rendelkezem.
Sziasztok! Olyan partnert keresek, aki valóban tudja mit jelent a bdsm! Aki tisztában van a vágyaival és van bátorsága azokat megélni. Tapasztalt, domináns 40-es férfi vagyok. Csak a fantáziánk szab határt! Kizárólag nőt keresek!
Mazo hölgyet keresek 27-re egy kis játékhoz Zala megyébe. Terhes hölgyek is érdekelnek.
Keresem azt a "mesterembert"
, aki megtanítana melytorkozni.
, aki megtanítana melytorkozni.
Akár az ünnepek alatt vagy a 2 ünnep között keresek 30 alatti sub lányt illetve bisex párt.
Leginkább Budapest--Pestmegye--Esztergom. Helyem van fixen, de utazni is tudok.
Leginkább Budapest--Pestmegye--Esztergom. Helyem van fixen, de utazni is tudok.
Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!
Mazo hölgyet keresek 27-re egy kis játékhoz Zala megyébe. Terhes hölgyek is érdekelnek.
Mazo hölgyet keresek 27-re egy kis játékhoz Zala megyébe
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét srác vagyok.
Sub csajt keresek fenekeléshez kiszolgáláshoz és hogy rend legyen mindenhol! Gyűrődés büntetést ér!
Sziasztok! Ápolt, csinos, kedves , szenvedélyes nő vagyok! Partnerem keresem minden jóra !
Nőt vagy párt keresek, akivel minden előzmény nélkül találkozom egy megbeszélt helyen és rendesen megszopatom a pár női tagját, majd jól megbaszom. A pali nézheti, de közben mondom neki, hogy mit csinálok a nőjével...
Csak egy gyors szájba baszás is érdekel..térdelsz, aztán ha végeztem, mindenki megy a dolgára..
Csak egy gyors szájba baszás is érdekel..térdelsz, aztán ha végeztem, mindenki megy a dolgára..

Bor István
Laura