Sziasztok.
Submassziv nőt,párt keresek.
Submassziv nőt,párt keresek.
BDSM társat keresek Balaton déli part környékén .Én 60 as 167/66 átlagos sub férfi.Hely megoldható,utazni tudok.
Egy vagy több domináns, akár idős aktívat, aktívakat keresek aki a farkával és a hatalmas dildómmal, hosszan, kíméletlenül torkon baszna, közben kedvére, alázna, fenekelne, számba hugyozna. Szeretek fuldokolni, öklendezni a faszon. Alkalmanként vagy rendszeresen. Utazni tudok
Sub nőt keresek.Részletek privátban.
Domináns, határozott párt keresek, akik mindketten a számba
pi
, akár többször egymás után, aztán használhattok kedvetekre amit és ahogy akartok.Idős párok is. Akár a szabadban is.Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
alf
si alf
ln alf
ének
Bdsm partnert keresek, alföldi régió előny.
Sziasztok!
Kiváncsi kezdőként keresek diszkrét igényes aktív partnert.
Utazni sajnos nem tudok de helyem akad akár ma este is.
Kiváncsi kezdőként keresek diszkrét igényes aktív partnert.
Utazni sajnos nem tudok de helyem akad akár ma este is.
Bi vagy kíváncsi heteró aktívat keresek. Értelem & intelligencia! Heves vármegye. Adatlapom olvasd el kérlek!
Domináns férfit keresek minden jóra
Sziasztok!
Fiatal, vékony de sportos srác ként keresnék idősebb hölgyet, vagy fiatalabb lányt, akik élveznék ha uralkodhatnának felettem! Szeretem a farok játékokat (edging, cumcontroll,milking,kötözés,pumpálás,gyűrűket)szinte bármit! Szeretem ha irányítanak és kezébe veszi a gyeplőt a másik fél. Ha azt szeretnéd lehetek a nyaló szolgád csak ülj az arcomra! Majdnem mindenre vevő vagyok keress bizalommal, mindent megtudunk beszélni! Ha lenne jelentkező, szívesen várom levelét. Képeim vannak feltöltve.
Fiatal, vékony de sportos srác ként keresnék idősebb hölgyet, vagy fiatalabb lányt, akik élveznék ha uralkodhatnának felettem! Szeretem a farok játékokat (edging, cumcontroll,milking,kötözés,pumpálás,gyűrűket)szinte bármit! Szeretem ha irányítanak és kezébe veszi a gyeplőt a másik fél. Ha azt szeretnéd lehetek a nyaló szolgád csak ülj az arcomra! Majdnem mindenre vevő vagyok keress bizalommal, mindent megtudunk beszélni! Ha lenne jelentkező, szívesen várom levelét. Képeim vannak feltöltve.
Székesfehérvár és környékén olyan Nőt keresek, akit használhatnék kedvemre......a férj nèzheti, ha akarja látni, ahogy jól megbasszák a nejét...
Szegeden keresek dom nőt! De férfivel is izgat a sub szerep tőbbit privátba
Két férfi csinos nyitott sub nöt keres.
Sziasztok.Sub beállítottságú párt keresnénk HEVES megyéből!
Nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem szamit Ózd plusz 40km korzeteben
Sziasztok! Nyalószolga lennék.
Két férfi csinos sub nöt keres.
A nagy farkú azért túlzás.
(Ez egy válasz Dominant Dad üzenetére (2026. 03. 16. hétfő 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 16. hétfő 08:07
Sziasztok! Budapesti és környéki hölgyeket, párokat keresek, akik fegyelmezésre, kontrollra, bdsm energiákra vágynak. Olyat, aki bírja, és izgatja, ha kedvére tehet egy nagyfarkú, határozott, dom férfinak. Olvass adatlapot, ne érjen meglepetés!
Sziasztok! Budapesti és környéki hölgyeket, párokat keresek, akik fegyelmezésre, kontrollra, bdsm energiákra vágynak. Olyat, aki bírja, és izgatja, ha kedvére tehet egy nagyfarkú, határozott, dom férfinak. Olvass adatlapot, ne érjen meglepetés!
Sziasztok!
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen (sőőőt) a párjának segédkezve is.
TOVÁBBÁ nagy odaadással vetném magamat egy S-M képzésbe, mint lelkes tanuló. Elsődlegesen a passzív-sub oldalon, és eleinte lájtos(abb)an. A vágyaimat felturbózó kedvcsináló (sajnos csak) néhány hónapos kezdeten már túl vagyok.
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen (sőőőt) a párjának segédkezve is.
TOVÁBBÁ nagy odaadással vetném magamat egy S-M képzésbe, mint lelkes tanuló. Elsődlegesen a passzív-sub oldalon, és eleinte lájtos(abb)an. A vágyaimat felturbózó kedvcsináló (sajnos csak) néhány hónapos kezdeten már túl vagyok.

Helena M