Helló!
Ma este, éjszaka gátlástalan, perverz, bizarr és minden amit akarunk szex illetve pontosabban minden amit élvezünk dolgokban örömmel vagyok partner.
Nem hiszem, hogy meg tudsz lepni, szóval meghallgatok mindent!
Ma este, éjszaka gátlástalan, perverz, bizarr és minden amit akarunk szex illetve pontosabban minden amit élvezünk dolgokban örömmel vagyok partner.
Nem hiszem, hogy meg tudsz lepni, szóval meghallgatok mindent!
Csak élvezd le a számat puncival, fenekeddel! Helyem van, utazni tudok!
Sziasztok, párként most ismét keresek egy beszálló pasit kizárólag heteró alapon. A keresésem mostani oka, hogy a feleségem az engedélyem nélkül kacérkodott más férfiakkal, így az lesz a büntetése, hogy nagyon megkapja, amire vágyik. Ezt vedd figyelembe, hogy nem kell finomkodni, most nem ez a cél. Érdeklődőket privátban várjuk és azt fogadd el, hogy válogatok, szelektálok. Üdv!
Azért ide írok,mert ezt szartad tele utoljára!
Muszáj?!
Anyukád biztosan segít rajtad... (Ez egy válasz kukycool üzenetére (2026. 03. 31. kedd 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Muszáj?!
Anyukád biztosan segít rajtad... (Ez egy válasz kukycool üzenetére (2026. 03. 31. kedd 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Mindenre nyitott vagyok. Kecskemét és kkr?
Két férfi csinos sub nőt keres.
Domináns párral, férfival, nővel ismerkednék.
Fiatal lány fenekét nyalnám, aki - pl. szerepjátékot játszva - szeretné egy ötvenes, sportos, kellemes külsejű nyalószolga pasival nyalatni magát, a végtelenségig.
Légy intelligens, kíváncsi, őszinte és nyílt, de ugyanakkor diszkrét...
Ne légy rutinos, légy kezdő és kíváncsi, nem fogod megbánni.
Viszonzás nem lényeg, csak élvezd le a számat puncival, fenékkel
Teljes élvezet, teljes titokban, aztán elfelejtjük egymást... vagy ha nem összejövünk még párszor...
Teljes élvezet, teljes titokban.
Légy intelligens, kíváncsi, őszinte és nyílt, de ugyanakkor diszkrét...
Ne légy rutinos, légy kezdő és kíváncsi, nem fogod megbánni.
Viszonzás nem lényeg, csak élvezd le a számat puncival, fenékkel
Teljes élvezet, teljes titokban, aztán elfelejtjük egymást... vagy ha nem összejövünk még párszor...
Teljes élvezet, teljes titokban.
kecskeméti domináns nőt vagy párt keresek.
Unod a rutint? Tarts velem egy különleges felfedezésre a VI. kerületbe! A célpont a Freaky Hearts Dungeon, a hangulat pedig all-inclusive. Keresem azt a kalandvágyó partnert (nőt vagy párt), akivel közösen hagynánk kint a külvilágot a falakon túl. Te kellesz, a többit én intézem!
https://buvohelyterkep.hu/budapest_budapest-vi-kerulet_freaky-- hearts-dungeon_buvohelyterkep-10642
https://buvohelyterkep.hu/budapest_budapest-vi-kerulet_freaky-- hearts-dungeon_buvohelyterkep-10642
Sziasztok!
Kiváncsi kezdőként keresek diszkrét igényes aktív partnert.
Utazni sajnos nem tudok de helyem akad akár ma este is.
Nyalószolga lennék.
Székesfehérvár környékén torkonbasznék egy nőt. Akár a pasija elött is.
Sziasztok!
Sziasztok! Domináns pároskent subot keresünk! Lehetőleg nőt. Vagy vékony testalkatú biszex férfit!
Sziasztok!
Sziasztok! Hétvégére keresek dominát, akit szolgálhatnék.
Aktiv dommot keresek
Sziasztok!
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is (sőőőt).
TOVÁBBÁ nagy odaadással vetném magamat egy S-M képzésbe, mint lelkes tanuló. Elsődlegesen a passzív-sub oldalon, és eleinte lájtos(abb)an. A vágyaimat felturbózó kedvcsináló (sajnos csak) néhány hónapos kezdeten már túl vagyok.
Üdv
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is (sőőőt).
TOVÁBBÁ nagy odaadással vetném magamat egy S-M képzésbe, mint lelkes tanuló. Elsődlegesen a passzív-sub oldalon, és eleinte lájtos(abb)an. A vágyaimat felturbózó kedvcsináló (sajnos csak) néhány hónapos kezdeten már túl vagyok.
Üdv
Sziasztok.
Submassziv nőt,párt keresek.
Submassziv nőt,párt keresek.

matures