Sziasztok. 18 éves lányként szívesen ismerkednék domináns nővel 60 éves korig. Fontos, hogy nem hármasozom, pároknak csak a női tagjával találkoznék. Részleteket inkább privátban mondanék,
er
együttlétről lenne szó. Férfiak kérem ne zaklassanak, nem keresek férfit. Ha nő vagy és érdekel, kérlek keress meg privátban.
alf
ős alf
za alf
kos
Domináns Uramat, uraimat keresem vasárnap Paks-i lakásomba.
Keressétek meg Virág Zsófit. Tudom, hogy most van ura több is, de mindenre kapható.
Személyesen ismerem, nem kamu a csaj. (Ez egy válasz Badboy40 üzenetére (tegnap 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Személyesen ismerem, nem kamu a csaj. (Ez egy válasz Badboy40 üzenetére (tegnap 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Domináns urat keresek, aki öklözne, tágítana, spermát nyeletne.
Full passzív oldalon mindenre használható vagyok.
Full passzív oldalon mindenre használható vagyok.
Két fiatal dúskeblű lányt keresek, mindenki-mindenkivel, perverzió előny!
Két férfi csinos sub nőt keres.
Switch férfiként, vastag szerszámot kedvelő hölgyet keresek kinky, d/s szerepjátékokra
Hello. Budapesten alárendelt használható eröszakosabb durvább szexet szeretö nöról tud valaki?.Vagy ilyen hölgytagú párrol akik ezt szeretik az ilyen szexet!? Aki szereti az tudja úgyis miért kérdezem! )
Sziasztok!
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is (sőőőt).
TOVÁBBÁ nagy odaadással vetném magamat egy S-M képzésbe, mint lelkes tanuló. Elsődlegesen a passzív-sub oldalon, és eleinte lájtos(abb)an. A vágyaimat felturbózó kedvcsináló (sajnos csak) néhány hónapos kezdeten már túl vagyok.
Üdv
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is (sőőőt).
TOVÁBBÁ nagy odaadással vetném magamat egy S-M képzésbe, mint lelkes tanuló. Elsődlegesen a passzív-sub oldalon, és eleinte lájtos(abb)an. A vágyaimat felturbózó kedvcsináló (sajnos csak) néhány hónapos kezdeten már túl vagyok.
Üdv
Olvasd el a profilom. Bp 20ker.
Szopató, és keményen kúró pasikat keresek, Érd-Bp. és környékén. Helyem van! Irjatok üzit!! Nem levelezni akarok, hanem szopni, nyelni, és baszatni...
Sziasztok!
Orál kalandhoz keresek aktív pasit aki szívesen meglátogatna Ózdon akár most is.
Orál kalandhoz keresek aktív pasit aki szívesen meglátogatna Ózdon akár most is.
A pénteki FREEDOM FETISH bulira van egy plusz jegyem. NŐT vagy LÁNYT keresek, akivel együtt mehetünk. Ha érdekel, írj!
Féltek kamerás szextől, felőlem jöhetek szopás, dugok, mazti. Imádom kamerás szex rajtad múlik. Szekszárd környéke
Férfi orálisan illetve, popsit, nyalnék, és utána jól alaposan meg dugnám szabadba. Szekszárd kernyeke
Megy valaki hölgy / pár innen a Freedom Fetish-re?
Budapest 20.ker. Profilom
Szia.
Rossz voltál? Nem fogadtál szót otthon?
Megbüntetlek, keményen.
(Komárom)
Rossz voltál? Nem fogadtál szót otthon?
Megbüntetlek, keményen.
(Komárom)
Sziasztok, mai nap Budapest-kecskemét útvonal? M5 autópályán vagy Kecskeméten valaki valamit?
Budapest 20. Ker. Profilom

szoral