Switch férfiként vastag szerszámot kedvelő hölgyet keresek kinky kikapcsolódásra. Helyem van
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Ha valaki keres egy fiatal fiu szolgat jelentkezzen
Sub Hölgyet keresek aki imád alázatosan szopni és jól meg lehet szopatni !
Sziasztok!
Mai napra keresek aktív bikát orál kaladra Ózdon helyem van sajna utazni nem tudok.
Mai napra keresek aktív bikát orál kaladra Ózdon helyem van sajna utazni nem tudok.
Még mindig aktuális.
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (2026. 05. 18. hétfő 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 18. hétfő 15:25
Megpróbálom melegként a lehetetlent. Heteró ismerősömnek egy hármashoz keresek sub beállítottságú hölgyet. A sub hölgyet a heteró ismerősöm szeretné. Nekem továbbra is férfi domináns úr kell. Hely megoldható a pünkösdi hétvégén a paksi lakásomban.
Sziasztok. 18 éves lányként ismerkednék nővel, illetve párok nő tagjával 60 éves korig. Utazás, szoba bérlés megoldható részemről. Domináns partnert keresek
er
együttlétre.
alf
ős alf
za alf
kos
Alázatos szolgat keresek játékokra kor alkat nem szamit
Sziasztok, most reggel 8 körül Budapesten valaki aki be vezetne egy félénk kezdő 29 éves aktív srácot a dolgokba? Nagyon izgat a kiszolgáltatottság, de félek is tőle..
Semmi jó elrontója nem vagyok.
Írj és küldj telefonszámot.
köszi
Semmi jó elrontója nem vagyok.
Írj és küldj telefonszámot.
köszi
Fiatal, kimondottan intelligens lány fenekét nyalnám....sokáig, viszonzás nélkül is, közben csinálhatna amit akar.
Fontos: diszkréció, intelligencia, korrektség, domina hajlam.
Ne ismerjük egymás nevét, magán dolgait, jöjjünk össze ismeretlenül egy hosszú nyalásra és menjünk tovább!
Ötvenes, jóképű, sportos férfi vagyok, aki nagyon érti a dolgát.
smile
Fontos: diszkréció, intelligencia, korrektség, domina hajlam.
Ne ismerjük egymás nevét, magán dolgait, jöjjünk össze ismeretlenül egy hosszú nyalásra és menjünk tovább!
Ötvenes, jóképű, sportos férfi vagyok, aki nagyon érti a dolgát.
smile
Még mindig várja a heteró ismerősöm a jelentkezőt.
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (2026. 05. 18. hétfő 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Megpróbálom melegként a lehetetlent. Heteró ismerősömnek egy hármashoz keresek sub beállítottságú hölgyet. A sub hölgyet a heteró ismerősöm szeretné. Nekem továbbra is férfi domináns úr kell. Hely megoldható a pünkösdi hétvégén a paksi lakásomban.
Még mindig aktuális az ismerősöm kérése!
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki odavan a formás férfi popsikért, a prosztatamasszázsért, izgatja a szerepcsere és szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Ha van benned egy kis dominancia vagy irányítási vágy, ha kedveled, ha úgy történnek a dolgok, ahogy Te szeretnéd, akkor szívesen lennék a játékszered. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
45 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki odavan a formás férfi popsikért, a prosztatamasszázsért, izgatja a szerepcsere és szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Ha van benned egy kis dominancia vagy irányítási vágy, ha kedveled, ha úgy történnek a dolgok, ahogy Te szeretnéd, akkor szívesen lennék a játékszered. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
45 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
40es Dom Switch par keres nőt közös használatra!
Privátban!
Privátban!
Sziasztok ,sub használható férfi vagyok ,dommot keresek aki alkalmanként használna minden jóra ,esetleg pórázon vezetne ,bedobna a közösbe de sok minden érdekel
Két férfi csinos sub nöt keres.
Switch férfikén szívesen ismerkednék, beszélgetnék a téma iránt érdeklődő hölgyekkel/párokkal.
BDSM --->> CBT - Medical játékra keresném partnerem elsősorban Hölgy, esetleg Pár, néha Férfi személyében.
Érdeklődés, jelentkezés esetén üzenetet belső levelezésben kérek.
Tolna megyében, Hőgyész környékén helyem van.
Érdeklődés, jelentkezés esetén üzenetet belső levelezésben kérek.
Tolna megyében, Hőgyész környékén helyem van.
kecskeméti nőt vagy párt keresek aki megdug elfenekel

Friss Nagyi