Sziasztok ,sub használható férfi vagyok ,dommot keresek aki alkalmanként használna minden jóra ,esetleg pórázon vezetne ,bedobna a közösbe de sok minden érdekel
Két férfi csinos sub nöt keres.
Switch férfikén szívesen ismerkednék, beszélgetnék a téma iránt érdeklődő hölgyekkel/párokkal.
BDSM --->> CBT - Medical játékra keresném partnerem elsősorban Hölgy, esetleg Pár, néha Férfi személyében.
Érdeklődés, jelentkezés esetén üzenetet belső levelezésben kérek.
Tolna megyében, Hőgyész környékén helyem van.
Érdeklődés, jelentkezés esetén üzenetet belső levelezésben kérek.
Tolna megyében, Hőgyész környékén helyem van.
kecskeméti nőt vagy párt keresek aki megdug elfenekel
Sziasztok!
https://www.facebook.com/share/18uiBxtaSu/
https://www.facebook.com/share/18uiBxtaSu/
Keresnék huncutkodást ma estére párhoz. 19. Ker. Profilom
Sziasztok 24 éves szűz Femboy vagyok keresek Femboy kedvelő pasit pasikat idősebb korosztalybol szűzességem szeretném elvesziteni es apuci kicsi lánya lenni
Sziasztok. 18 éves lányként ismerkednék nővel, illetve párok nő tagjával 60 éves korig. Utazás, szoba bérlés megoldható részemről. Domináns partnert keresek
er
együttlétre.
alf
ős alf
za alf
kos
Sziasztok. Kecskeméten és kkr hölgy, pár? Csak belső üzenetben!
Fiatal, kimondottan intelligens lány fenekét nyalnám....sokáig, viszonzás nélkül is, közben csinálhatna amit akar.
Fontos: diszkréció, intelligencia, korrektség, domina hajlam.
Ne ismerjük egymás nevét, magán dolgait, jöjjünk össze ismeretlenül egy hosszú nyalásra és menjünk tovább!
Ötvenes, jóképű, sportos férfi vagyok, aki nagyon érti a dolgát.
Fontos: diszkréció, intelligencia, korrektség, domina hajlam.
Ne ismerjük egymás nevét, magán dolgait, jöjjünk össze ismeretlenül egy hosszú nyalásra és menjünk tovább!
Ötvenes, jóképű, sportos férfi vagyok, aki nagyon érti a dolgát.
Soproniakkal ismerkednék a téma iránt érdeklődokkel.
Szerepjátékokat kedvelő sub vagy switch hölgyet keresnék
Keresünk ilyet is amit írsz, kár hogy nem vagy közelebb
(Ez egy válasz Jules81 üzenetére (2026. 05. 10. vasárnap 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 10. vasárnap 11:02
Sziasztok! Komoly cuckold párt keresek, ahol a férj élvezi, mikor a feleségével (barátnőjével) előtte foglalkoznak.
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Szegeden vagy kecskeméten lennék nő sub szolgája ! Többit privátba
domináns kecskeméti párt keresek akik elfenekelnek szopatnak megdugnak.
Csinos cicis, lányos travi, ts vagy shemalet keresek minden jóra.
Sziasztok! Komoly cuckold párt keresek, ahol a férj élvezi, mikor a feleségével (barátnőjével) előtte foglalkoznak.
Sziasztok!
Olyan (Úr)nőt keresek, aki a hétköznapokban vagy csak a fantáziáiban szereti a domináns szerepet. A célom egy tartós vagy alkalmi szexchat partner megtalálása, akivel megélhetjük a femdom dinamikát.
Olyan (Úr)nőt keresek, aki a hétköznapokban vagy csak a fantáziáiban szereti a domináns szerepet. A célom egy tartós vagy alkalmi szexchat partner megtalálása, akivel megélhetjük a femdom dinamikát.
Sub férfiként extrém kövér nőt keresek,akinek minden vágyát teljesíthetném.Bármit megteszek egy óriási nőért!

NimfoPrincess
Marie H