Nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem szamit
Sziasztok!
Ózdon keresek talizni vágyó aktívat a délelőtt.
Helyem van írj nyugodtan.
Ózdon keresek talizni vágyó aktívat a délelőtt.
Helyem van írj nyugodtan.
Barátnőm keres többest az alábbiak szerint:
3 srácot keresünk olyat, aki benne van, hogy le fogják a barátnőm ketten, szajpecekkel a szájában, a harmadik srác meg megbassza durván. Jelentkezni privátban!
3 srácot keresünk olyat, aki benne van, hogy le fogják a barátnőm ketten, szajpecekkel a szájában, a harmadik srác meg megbassza durván. Jelentkezni privátban!
Nőt, lányt keresek popsi nyalásra, amit viszonoznák én is! Kevés dologra mondok nemet. Perverzió előny, de nem feltétel!
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Sziasztok!
A mai napra keresnék szopatni vágyó pasit.
Irányíts, tanínts meg torokra venni.
Ózdon megtalálsz helyem van.
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki odavan a formás férfi popsikért, a prosztatamasszázsért, izgatja a szerepcsere és szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Ha van benned egy kis dominancia vagy irányítási vágy, ha kedveled, ha úgy történnek a dolgok, ahogy Te szeretnéd, akkor szívesen lennék a játékszered. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
45 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki odavan a formás férfi popsikért, a prosztatamasszázsért, izgatja a szerepcsere és szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Ha van benned egy kis dominancia vagy irányítási vágy, ha kedveled, ha úgy történnek a dolgok, ahogy Te szeretnéd, akkor szívesen lennék a játékszered. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
45 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
60+ alárendelt, irányítható férfit keresek a párom kényeztetésére
50 éves, határozott férfi vagyok. A párom egy rendkívül csinos, szexi és magára maximálisan igényes 30-as nő. Egy exkluzív meglepetéssel készülök a számára, amelyhez keresem a megfelelő harmadik felet.
Olyan 60 év feletti, abszolút diszkrét, tiszta és ápolt férfit keresek, aki kész teljes mértékben alárendelni magát az utasításaimnak. A feladatod a párom orális kényeztetése lesz az én szigorú irányításom és jelenlétem mellett.
Fontos, hogy szófogadó, tisztelettudó és jól irányítható legyél, aki pontosan azt és úgy teszi, ahogy instruálom. Ha képes vagy felelősségteljesen és fegyelmezetten kezelni ezt a szituációt, várjuk leveledet. A jelentkezésnél teljes alakos és intim fotó mellékelése alapfeltétel! E-mailcímet ahova fotókat majd küldheted, ha írsz megadom válaszban.
50 éves, határozott férfi vagyok. A párom egy rendkívül csinos, szexi és magára maximálisan igényes 30-as nő. Egy exkluzív meglepetéssel készülök a számára, amelyhez keresem a megfelelő harmadik felet.
Olyan 60 év feletti, abszolút diszkrét, tiszta és ápolt férfit keresek, aki kész teljes mértékben alárendelni magát az utasításaimnak. A feladatod a párom orális kényeztetése lesz az én szigorú irányításom és jelenlétem mellett.
Fontos, hogy szófogadó, tisztelettudó és jól irányítható legyél, aki pontosan azt és úgy teszi, ahogy instruálom. Ha képes vagy felelősségteljesen és fegyelmezetten kezelni ezt a szituációt, várjuk leveledet. A jelentkezésnél teljes alakos és intim fotó mellékelése alapfeltétel! E-mailcímet ahova fotókat majd küldheted, ha írsz megadom válaszban.
Csinos cicis, lányos travi, ts vagy shemalet keresek minden jóra.
Két férfi csinos sub nőt keres.
Székesfehérváron és a környéken keresnék sub/mazo partnert rendszeres szeánszokra.
Írj, ha azt érzed, hogy igazi szolgalelkű vagy.
Írj, ha azt érzed, hogy igazi szolgalelkű vagy.
Sziasztok!
Sziasztok!
Holnap lesz a nemzetközi fétish party a Luxoria. A symbolba lesz.
Tavaly voltam és nagyon tetszett nagyon jó volt. Helyszínen is lesznek jegyek amik elérhetők.
Jön inne valaki vagy gondolkozik rajta valaki hogy eljön?
A tavalyiból kiindulva nagyon jó party.
Holnap lesz a nemzetközi fétish party a Luxoria. A symbolba lesz.
Tavaly voltam és nagyon tetszett nagyon jó volt. Helyszínen is lesznek jegyek amik elérhetők.
Jön inne valaki vagy gondolkozik rajta valaki hogy eljön?
A tavalyiból kiindulva nagyon jó party.
Kecskeméti hetero domináns vagyok. Kizárólag vékony ,karcsú, sportos alárendelhető szukát keresek akár hosszú távra is , de csak is Dom-sub szexkapcsolatra! 18tól felefelé lényegtelen a korod, írsz és minden kiderül.
Durva bdsm nincs! Nem utazok de egyeztetés után fogadlak.
Durva bdsm nincs! Nem utazok de egyeztetés után fogadlak.
Játékokra keresek nőt párt ffit kor alkat nem szamit Ózd plusz 40km
Hölgy pár strapon imádó?
Fiatal, kimondottan intelligens lány fenekét nyalnám....sokáig, viszonzás nélkül is, közben csinálhatna amit akar.
Fontos: diszkréció, intelligencia, korrektség, domina hajlam..
Ne ismerjük egymás nevét, magán dolgait, jöjjünk össze ismeretlenül egy hosszú nyalásra és menjünk tovább!
Egy ötvenes, jóképű, sportos férfi, aki nagyon érti a dolgát.
Fontos: diszkréció, intelligencia, korrektség, domina hajlam..
Ne ismerjük egymás nevét, magán dolgait, jöjjünk össze ismeretlenül egy hosszú nyalásra és menjünk tovább!
Egy ötvenes, jóképű, sportos férfi, aki nagyon érti a dolgát.
Szívesen felpróbálnék egy sub nőt keményen
Két férfi csinos sub nöt keres.

puma111