Nőt vagy párt keresek, akivel minden előzmény nélkül találkozom egy megbeszélt helyen és rendesen megszopatom a pár női tagját, majd jól megbaszom. A pali nézheti, de közben mondom neki, hogy mit csinálok a nőjével...
Csak egy gyors szájba baszás is érdekel..térdelsz, aztán ha végeztem, mindenki megy a dolgára..
Csak egy gyors szájba baszás is érdekel..térdelsz, aztán ha végeztem, mindenki megy a dolgára..
Sziasztok. Kecskeméti Domináns hölgyet párt keresek htávra. Hely ok.
Két férfi csinos sub nőt keres.
Vastag szerszámot kedvelő hölgyet keresnék szerepjátékokra.
BDSM partnert keresek.
Sziasztok!
Ózdon hellyel rendelkezek és orális kalandra keresek aktív jelentkezőt akár most is.
Ózdon hellyel rendelkezek és orális kalandra keresek aktív jelentkezőt akár most is.
Sub hölgyet vagy ilyen hölgytaggal rendelkező párt keresek szegeden.
Én írtam neki. Válasz semmi!
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 06. 17. szerda 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
BDSM re keresek aktivat
Sziasztok!
Nem rossz csak ahhoz fix tagok kellenek!
(Ez egy válasz Gabriella82 üzenetére (2026. 06. 13. szombat 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 13. szombat 07:08
Domináns gangbangra van lehetőség? kikötözős,
pi
stb. dologra gondoltam, amikor többen használnak.
alf
si alf
lő alf
s
Nem független domináns,perverz férfiként keresek párokat,nőket szexkapcsolatra szegeden.
Hello.
Rossz voltál esetleg a párod nem jól viselkedett?
Gyere és megbüntetlek. Kötözés, fenekelés, kényszer francia, pofozás...
Hétköznap 15-17 óra közt van idöm, helyem, illetve szombaton..
Komárom közvetlen közelében helyem van.
Rossz voltál esetleg a párod nem jól viselkedett?
Gyere és megbüntetlek. Kötözés, fenekelés, kényszer francia, pofozás...
Hétköznap 15-17 óra közt van idöm, helyem, illetve szombaton..
Komárom közvetlen közelében helyem van.
40 es pár keres gátlástalan használható lányt! Kor alkat nem számít! Privat üzeneteket várunk!
Most éjszaka szopok. Baszhatsz is.
Me
, leköphetsz, levizelhetsz. Ki is kötözhetsz, mélytorkozom. Köcsög, csíra ratyi buzi vagyok. Hely kell vagy kocsidban. Kor, alkat mindegy. Reggel 5-ig üzenhetsz. Budapest
alf
ga alf
lá alf
zhatsz
Szívesen meghallgatnám, mit tenne velem egy domináns nő. Sőt, ha úgy alakul, nem csak hallgatnám
A hétvégén huncutkodok. Villanytelep. Profilom.
Domináns gangbangra van lehetőség? kikötözős,
pi
stb. dologra gondoltam, amikor többen használnak.
alf
si alf
lő alf
s
Domináns pár játékszere lennék alázatos sub pasi vagyok
Duci kövér nagy mellű SUB hölgyet keresek

Paul Vacsi