kecskeméti domináns párt keresek felszerelés van.
Sziasztok swich hölgyel párral ismerkednék Bács-kiskun megyében. Szadista swich vagyok. Várom jeletkezéseiteket! nagyonvad30@gmail.com
Sziasztok!Vasárnap délutánra estére keresek bi pasit, aki felavatna.Uni/passzív szerep izgatna!Helyem van Győr és Veszprém között!
Sziasztok! Kecskeméten keresünk házibarátot.
Ha érdekel írj elérhetőséggel!
.
Ha érdekel írj elérhetőséggel!
.
Szub/mazo lányok, vagy szub/mazo pár jelentkezését várom, szívesen hoznék össze egy jó többesezést.
Sziasztok! Bi pasit keresünk kukkolásra extrákkal. Amit szeretnénk az kölcsönös orál a hölggyel és gecis játékok. Gecis punci nyalás, testre élvezés stb Légy 45 és 55 közötti korosztályban és mindenképp független. Legfőképp a hétköznap délelőtti órákban érünk rá, ritkán hétvégén egész nap. Max 60km-es távolságból keresünk. Mi irányítunk ezért, ha nagyobb az egód, akkor nem minket keresel! Légy türelmes, hiszen az nagy erény! Ápoltság és diszkréció adott és elvárt! Privát üzenetet várunk. Moyo
Sziasztok!
Ózdon hellyel rendelkező passzív srác keres aktív partnert orális kalandra a délelőtt folyamán!
Ózdon hellyel rendelkező passzív srác keres aktív partnert orális kalandra a délelőtt folyamán!
A téma iránt érdeklődő, vastag szerszámot kedvelő hölgyet kerenék
Most hétvégére keresek domináns nőt akinek a szolgája lehetnék
Játékokra keresek nőt párt ffit
Sub Nőt keresek !
Sub hölgyet keresek használatra
Ma estére keresem extra, perverz élményekre nyitott partnerem, partnereim a belvárosban. Helyem van!
Sziasztok!
Egy kicsit extrém..vannak olyan lányok/párok akik ki használnák a nagy dobozos autóm tereit?
FuckMaster útnak indul!
Üzenetben várom a jelentkezőket!
Egy kicsit extrém..vannak olyan lányok/párok akik ki használnák a nagy dobozos autóm tereit?
FuckMaster útnak indul!
Sziasztok!
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is (sőőőt).
TOVÁBBÁ nagy odaadással vetném magamat egy S-M képzésbe, mint lelkes tanuló. Elsődlegesen a passzív-sub oldalon, és eleinte lájtos(abb)an. A vágyaimat felturbózó kedvcsináló (sajnos csak) néhány hónapos kezdeten már túl vagyok.
Bár vannak korlátaim, vallom, az ember sohase mondja, hogy soha. Amúgy meg mi a fene az, hogy "perverz"?!?
Jut eszembe, az se lenne ellenemre (sőőőt!), ha többedmagammal lennék tanuló, bármelyik oldalt tanulgatva..
Üdv
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is (sőőőt).
TOVÁBBÁ nagy odaadással vetném magamat egy S-M képzésbe, mint lelkes tanuló. Elsődlegesen a passzív-sub oldalon, és eleinte lájtos(abb)an. A vágyaimat felturbózó kedvcsináló (sajnos csak) néhány hónapos kezdeten már túl vagyok.
Bár vannak korlátaim, vallom, az ember sohase mondja, hogy soha. Amúgy meg mi a fene az, hogy "perverz"?!?
Jut eszembe, az se lenne ellenemre (sőőőt!), ha többedmagammal lennék tanuló, bármelyik oldalt tanulgatva..
Üdv
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Sziasztok!
FuckMaster útnak indul!
FuckMaster útnak indul!
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem, és esetleg utána meg is dugna.
Nőt vagy párt keresek, akivel minden előzmény nélkül találkozom egy megbeszélt helyen és rendesen megszopatom a pár női tagját, majd jól megbaszom. A pali nézheti, de közben mondom neki, hogy mit csinálok a nőjével...
Csak egy gyors szájba baszás is érdekel..térdelsz, aztán ha végeztem, mindenki megy a dolgára..
Csak egy gyors szájba baszás is érdekel..térdelsz, aztán ha végeztem, mindenki megy a dolgára..
Sziasztok. Kecskeméti Domináns hölgyet párt keresek htávra. Hely ok.

Queen14