Hali!
Egy mackós alkatú tetovált srác vagyok aki imádja az idősebb korosztályt akiktől lehet tapasztalni.
Sajnos udazni nem tudok de Ózdon helyel rendelkezem.
Beszéljünk kellő szimpátia esetén akár most is.
Itt mindenki csak írkálna de senki nem lépne a tettek mezejére?
Aktívat keresek aki akár most is talizna szeretem ha iranyítanak vagy éppen enyhén domináns a partner.
Egy mackós alkatú tetovált srác vagyok aki imádja az idősebb korosztályt akiktől lehet tapasztalni.
Sajnos udazni nem tudok de Ózdon helyel rendelkezem.
Beszéljünk kellő szimpátia esetén akár most is.
Itt mindenki csak írkálna de senki nem lépne a tettek mezejére?
Aktívat keresek aki akár most is talizna szeretem ha iranyítanak vagy éppen enyhén domináns a partner.
Public SM? Public fotózás ma Bp?
S/M és szex játékokhoz olyan bevállalós Domina/Domináns 35-60 év közötti egyedülálló, független Hölgyet keresek (akár hozzám költözéssel)hosszútávra, akivel kölcsönös élvezetekkel ajándékoznánk meg egymást, aki egyaránt élvezi a gyönyör és fájdalom okozását.
Jelentkezést privát üzenetben kérek.
(Tolna megyei pici faluban)
Kamusok kímáljenek!
Jelentkezést privát üzenetben kérek.
(Tolna megyei pici faluban)
Kamusok kímáljenek!
Domináns párnak játékszere lennék
aki kicsit vagy nagyon megkínozna egy anyukát írjon! bp
Kis méretű sub pasiként olyan hölggyel beszélgetnék, leveleznék, aki ki tudná élni rajtam frusztrációját, domináns vágyait. Szeretném megélni azon vágyaim, amiket itthon nem kapok meg a páromtól.
Dominát keresek, aki haszálná a nyelvemet punci és popsinyalatásra.
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
+1
Én is ilyet szeretnék! (Ez egy válasz Pumika üzenetére (2026. 06. 28. vasárnap 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is ilyet szeretnék! (Ez egy válasz Pumika üzenetére (2026. 06. 28. vasárnap 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Budapesten,júli 15-én délutánra keresek a szállásomra bi sado,aktív partnert. Kb 17 órától. Írj privátba.
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem, és esetleg utána meg is dugna.
A zseni átlátja a káoszt!!!
))
(Ez egy válasz határozott40 üzenetére (2026. 06. 28. vasárnap 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
))
(Ez egy válasz határozott40 üzenetére (2026. 06. 28. vasárnap 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Dominát keresek aki sperma etetésre használna
Yes, Yes, Yes, köszönöm
Szórakoztató adatlap. Egy kis káosz.
(Ez egy válasz Kedves Gazdám üzenetére (2026. 06. 28. vasárnap 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 28. vasárnap 18:13
(Ez egy válasz Kedves Gazdám üzenetére (2026. 06. 28. vasárnap 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Hol az Én egyetlen szolgálatra kész budapesti háziasszonyom, aki nyel és nyal. Hmm?
Ha magára ismersz, akkor majd magadra se fogsz ismerni. Írd meg jelentkezésként milyen határaidat kellene feszegetni.
Igyekezz
Ha magára ismersz, akkor majd magadra se fogsz ismerni. Írd meg jelentkezésként milyen határaidat kellene feszegetni.
Igyekezz
Hol az Én egyetlen szolgálatra kész budapesti háziasszonyom, aki nyel és nyal. Hmm?
Igyekezz
Igyekezz
Sub Hölgyet keresek !
Két férfi csinos sub nőt keres.
kecskeméti domináns párt keresek felszerelés van.
Sziasztok!Vasárnap délutánra estére keresek bi pasit, aki felavatna.Uni/passzív szerep izgatna!Helyem van Győr és Veszprém között!