Sziasztok,
Sub beálítottságú párral szeretnék megismerkedni. Csak akkor írjatok privátban, ha személyes találkozó a preferencia. Nem szeretnék hónapokig levelezni.
Tamás
Sub beálítottságú párral szeretnék megismerkedni. Csak akkor írjatok privátban, ha személyes találkozó a preferencia. Nem szeretnék hónapokig levelezni.
Tamás
Továbbra is lehet rá jelentkezni.
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (2026. 08. 23. vasárnap 06:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 23. vasárnap 06:34
Még mindig keresem egy plusz Domot egy hármasra, amiben a Fődomom is benne lenne.
Sziasztok!
Keresek valakit, aki kifacsarná a farkam, úgy ahogy csak szeretné, de nem tudja tenni ellene! Pumpálhatod, kötözheted, húzhatod,vonhatod, tekerheted, farom gyűrűzheted, szinte mindenbe benne vagyok!
Keresek valakit, aki kifacsarná a farkam, úgy ahogy csak szeretné, de nem tudja tenni ellene! Pumpálhatod, kötözheted, húzhatod,vonhatod, tekerheted, farom gyűrűzheted, szinte mindenbe benne vagyok!
Hello! Szopnék ma nappal vagy éjszaka Kecskeméten! Kíváncsi hetero is jöhet!
Sziasztok!Ma délutánra estére keresek párt vagy bi pasit.Helyem van, nőibe öltözve avassátok fel a szűz popsimat!
Továbbra is aktuális.
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (2026. 08. 23. vasárnap 06:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 23. vasárnap 06:34
Még mindig keresem egy plusz Domot egy hármasra, amiben a Fődomom is benne lenne.
Olyan nőt keresek aki szereti az edginget. Kikötözne és nem engedné, hogy könnyen elélvezzek. Már egy hete nem élveztem el, így lehet nem lenne könnyű dolga. De annál szórakoztatóbb. De más javaslatokat is szívesen fogadok. Pegging és közben kiverni nekem, vagy ami csak megtetszik
Párok játékszere lennék alkalmanként, vagy rendszeresen is. Idős párok jelentkezését is várom. Távolság nem gond, tudok menni. Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Kecskeméti sub szukát keresek akár hosszútávra is. Minden más infó a társkereső adatlapomon.
Mátészalka-Nyírbátor vonzáskörzetében valaki?
Sub férfiként keresek extrém kövér, 200 kg körüli nőt,akinek minden vágyát teljesíthetném. Rajongok a hatalmas idomokért!
Hello! Szopnék ma nappal vagy éjszaka Kecskeméten! Kíváncsi hetero is jöhet!
Bi férfi tagú házaspárnál,szopatnám a férjet a feleség elött.
Sub beállítottság előny.
Privátban írj..
Sub beállítottság előny.
Privátban írj..
Olyan párt keresek, ahol a pár férfi tagja megparancsolja a nőjének, hogy szopjon le és baszassa meg magát. Irjatok!
Továbbra is várom a Domom jelentkezését a Fődomom mellé egy hármasra.
Ülj a számra és nyalasd szét a punci és a popsilyukadat ujjazással, öklözéssel körítve!
Sopron? 40 plusszos hölgy? Ma és holnap valamikor?

Hana B