30 éves extrém vékony férfiként keresek 50 feletti férfit aki megkötöz és elveri a seggem, ezen kívül szopni szeretnék. Győr és környéke.
Vastag szerszámot kedvelő hölgye(ke)t keresek szerepjátékokra, illetve minden jóra.
Miért?
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (2026. 09. 23. szerda 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (2026. 09. 23. szerda 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Számotokra milyen az ideális házibarát?
Én ideális lennék?
Vagy ideális ha…..
(Ez egy válasz kanoshazibaratot30 üzenetére (2026. 09. 25. péntek 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 25. péntek 11:13
Én ideális lennék?
Vagy ideális ha…..
(Ez egy válasz kanoshazibaratot30 üzenetére (2026. 09. 25. péntek 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Van kanos pasi mára estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Írjatok…
Még mindig várom a Domomat a Fődomom mellé egy hármasra.
Érvényes továbbra is.
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (2026. 09. 24. csütörtök 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 24. csütörtök 14:43
Még mindig keresem a Domomat a Fődomom mellé egy hármasra. Csak olyan írjon, aki tisztában van vele, hogy mit jelent Domnak lenni.
Jó,de te nem is hétköznapi dolgokra keresel!
(Ez egy válasz mazo üzenetére (2026. 09. 25. péntek 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 25. péntek 11:24
Igen.
Nagyon nehéz találni.
Néhány szerencsés kivételtől eltekintve, annyira nehéz, hogy én 17 éve nem találok partnert.
Nagyon nehéz találni.
Néhány szerencsés kivételtől eltekintve, annyira nehéz, hogy én 17 éve nem találok partnert.
Igen.
Nagyon nehéz találni.
Néhány szerencsés kivételtől eltekintve, annyira nehéz, hogy én 17 éve nem találok partnert. (Ez egy válasz Pedellus üzenetére (2026. 09. 25. péntek 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 25. péntek 11:16
Nagyon nehéz találni.
Néhány szerencsés kivételtől eltekintve, annyira nehéz, hogy én 17 éve nem találok partnert. (Ez egy válasz Pedellus üzenetére (2026. 09. 25. péntek 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Ennyire nehéz találni,hogy naponta többször hirdettek több fórumban?
Ennyire nehéz találni,hogy naponta többször hirdettek több fórumban?
2026. 09. 25. péntek 11:13
Sziasztok!
Írjatok…
Írjatok…
Sziasztok!
Írjatok…
Írjatok…
41/192/82 férfi vagyok. Kaposváron keresek partnert hölgy személyében 20-65 korig anya-fia, unoka-nagyi titkos, SZEREPJÁTÉKOS szeretői kapcsolathoz.
Sziasztok fiatalabb dominans tipuskent keresek foleg noket és párokat de sok mindenre nyitott vagyok. Keress ha szimpatikusnak talalsz
Párt keresek akik orál szolgaként használnának rendszeresen….
Még mindig keresem a Domomat a Fődomom mellé egy hármasra. Csak olyan írjon, aki tisztában van vele, hogy mit jelent Domnak lenni.
Tamás vagyok egy szeximádó, ápolt, intelligens pasi. Szeretem az életben, és a szexben mindazt, ami jó, ami örömet és gyönyört tud okozni a partneremnek és nekem is. Imádok nyalakodni, de a fürge nyelvem mellett szívesen kényeztetlek a kemény, borotvált 15/5 cm-es szerszámommal is. Laza, tabumentes, diszkrét szex- és baráti kapcsolatra keresek egy bevállalós, szexkedvelő csajt, hölgyet, párt ( kizárólag a hölgy örömére ) Pápa + 50 km vonzáskörzetében !
Sopronban keresek intelligens partnereket
Kár, hogy nem vagyunk egy helyen ...
(Ez egy válasz falo20 üzenetére (2026. 09. 23. szerda 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem. Helyem van.
Pàrommal szegeden keresek sub férfit ! Holnap délelőttre
Ha unod már a felesleges köröket, a kamu embereket, az időrablókat, a kívánság listákat, a nyavalygósokat, és szeretnél egy laza, vidám, de gyakorlott, engedelmes, alázatos, szexi rabszolgát aki rendszeresen szolgána, lehet érdemes lenne írnod.
Tőlem azt kapod élőben is amit az albumaimbam is látsz, nem nyavalygok, nincs kívánságlista, szolgállak ahogy
Tőlem azt kapod élőben is amit az albumaimbam is látsz, nem nyavalygok, nincs kívánságlista, szolgállak ahogy

vegrehajto