BDSM (dominancia-alávetettség és S/M)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

BDSM jelentése: kötözés-fegyelmezés, dominancia-alávetettség és szadizmus-mazochizmus

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

[I]!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 262 263 264 265 266 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#218   2016. 05. 09. hétfő 22:36
X Törölt felhasználó (1151582)
Szeretem ha alárendelt vagyok...Mikor egy fárasztó nap utàn pórázt raknak rám és nyalatnak...izzadt melkeket,puncut,popsit,közben leköpnek,lepisilnek...és én tisztára nyalom....egésznap hordott fehérneműt szagolgatnék...számba vennék...nyalogatnék...esetleg kikötöznének és játszanának velem-ezt megfelelő szimpátia esetèn...nyalás közben lepisilnének....lábacskán végigcsordogált pisit lenyalnék...Házibarát lennék...Nem vagyok csúnya....Ápolt és diszkrét vagyok...
#217   2016. 05. 09. hétfő 17:12
X Törölt felhasználó (765000)
Sub lányt nöt keresünk perverzionk kiélésére.hozánk is költözhetsz.
#216   2016. 05. 08. vasárnap 23:08
X Törölt felhasználó (1272442)
szolgálot keresek ill kikötnélek pisilnék is tágitanék urad parancsolod lennék
#215   2016. 04. 30. szombat 15:07
X Törölt felhasználó (1108392)
Üdv!
Én egy szabályok szerint működő nyílt kapcsolatban élő 30 éves budapesti pasi vagyok. Olyan hölgyekkel, lányokkal, asszonyokkal ismerkednék akik otthon nem kapnak meg mindent a kedvesüktől. Nem szeretőre vágyom, csupán csak a női "perverzió" motivál. Játékos, intenzív szexkalandot ajánlok. Az intenzívebb szexet kedvelem, a kontrasztot gyengédség és keménység között. Izgat a spontaneitás és a nem mindennapi helyszínek. Expresszív és találékony vagyok. Ha jó és rosszlány között kéne választanom inkább az utóbbit választanám. Olyan hölgyre vágyom aki a mocskosságával inspirálni képes.
#214   2016. 04. 28. csütörtök 19:27
husymuyka husymuyka
Rossz lány keresi fenekelőjét kemény fezes fenekem alapos és kemény fenekelésre vár ha szeret rossz lányokat jól alaposan elfenekelni ír kemény kezzű sportos jóképű szigorú férfit keresek akár rendszeres elfenekelésemre
#213   2016. 04. 28. csütörtök 11:11
Bandita975 Bandita975
Sziasztok!
Andrásnak hívnak 180/85/40 kezdő biszex pasi vagyok akit izgat nagyon a BDSM világa is.
Szívesen csatlakoznék hozzátok.
Nyitott vagyok mindenre.
(Ez egy válasz szökeangyal84 üzenetére (2016. 04. 20. szerda 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 20. szerda 19:38
Sziasztok
Sub beàllitotsàgú hölgyet pàrt keresünk.
Szivesen megismerkednénk sub travival vagy shemale is.
Sub biszex férfiak is jelentkezhetnek.
Nyiregyhàza és környéke.
#212   2016. 04. 24. vasárnap 09:29
mazo mazo
- "Én egy BDSM élvező házaspár férfi tagja vagyok - (a férj) ~ (Biszex & mazochista) - és a feleségem tudtával, teljes beleegyezésével írom az adatlapomat.
Olyan Hölgyet keresek/keresünk, aki szintén BDSM élvező, 20 - 45 éves között van és beszél a magyaron kívül angolul és / vagy németül.
Továbbá társunk / munkatársunk lenne egy amerikai tulajdonú webkamerás chat-ben mint MODELL!!
Mivel én vagyok a mazochista, ezért Switch / Domina beállítottságú Hölgy jelentkezését várjuk.
Ez hetente minimálisan 3 - 5 napot venne igénybe.
Perc díjas elszámolás van dollárban.
Szerény számítások szerint is, a leadó után heti 1 - 2 százezer forintnyi dollárt jelentene.
Természetesen ehhez bankszámla szükséges. Mivel nekem / nekünk nincsen ilyen ............. (?!?!)

Tolna megye --->> Hőgyész mellett egy kis falu.
E-mail címünk: urno.szolgaja@...........................
Telefonszámunk is van.
A telefonszámunkat és a pontos címünket is megadom, de ezt csak akkor, ha valóban érdekel Téged ez a buli.
Most egy pár szót a Feleségemről!!
Éveken át ketten dolgoztunk ebben a műfajban. Ám másfél évvel ezelőtt egy súlyos ízületi betegség miatt, (ami elsősorban a kezeit támadta meg), nem tudta folytatni.
Ma már a webkamera mozgatásán kívül sokkal többre sajnos nem alkalmas.
Ezzel nem a Sajnálkozásodat szeretném kivívni, hanem csupán a tisztességes információ közlés miatt írtam le." -
#211   2016. 04. 24. vasárnap 08:03
kicsitompika kicsitompika
keszthely környéki hölgyet vagy párt keresek,tabu mentes irányitható pasi vagyok.
#210   2016. 04. 24. vasárnap 07:24
X Törölt felhasználó (1272442)
sziasztok szolgálot keresek aláznék is fenekelnék stb
#209   2016. 04. 22. péntek 06:27
mazo mazo
Hölgyek!!
Olyan BDSM élvező, Bi. beállítottságú, maximálisan bevállalós Hölgy jelentkezését várjuk, aki ráérne heti 3-5 napra és beszél angolul és/vagy németül.
Részleteket levélben, vagy privin.
(Tolna megye)
#208   2016. 04. 22. péntek 05:24
X Törölt felhasználó (884228)
Sziasztok.36 éves,nem független,kicsit pervi pasi vagyok. Polgár-Tiszavasvári-Tiszaújváros,-bol keresek egy hasonlan sokmindenre nyitott bevállalós nőt. Kedveld a nem megsokott játékokat.
#207   2016. 04. 21. csütörtök 09:11
KevinOrg KevinOrg
Huszonéves fiúként csatlakoznék hölgyekhez, párokhoz minden jóra smile
#206   2016. 04. 21. csütörtök 04:52
mazo mazo
Mazo Ffi. nem jöhetne szóba??
Bár sajnos eléggé messze lakunk egymástól. :(
(Ez egy válasz szökeangyal84 üzenetére (2016. 04. 20. szerda 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 20. szerda 19:38
Sziasztok
Nyiregyhàza és környéke.
#205   2016. 04. 20. szerda 19:38
szökeangyal84 szökeangyal84
Sziasztok
Nyiregyhàza és környéke.
#204   2016. 04. 19. kedd 14:50
mazo mazo
Hölgyek!!
Olyan BDSM élvező, Bi. beállítottságú, maximálisan bevállalós Hölgy jelentkezését várjuk, aki ráérne heti 3-5 napra és beszél angolul és/vagy németül.
(Tolna megye)
#203   2016. 04. 16. szombat 14:57
X Törölt felhasználó (1312012)
Sziasztok !

Szeretném megismerni a szolgaság világát , egyre jobban vonz hogy engedelmeskedjek , egyre jobban vont a többes szex ahol én szolgálhatok !
Kérem csak olyanok keressenek akik elérhetö közelségben vannak , és szeretnének egy nagyobb mérettel rendelkezö házibarátot !
#202   2016. 04. 13. szerda 11:31
Miskolci páros Miskolci páros
Sziasztok. Domináns párként keresünk bdsm iránt érdeklődő párt/párokat! Miskolcon!
#201   2016. 04. 10. vasárnap 15:17
Attila43 Attila43
Sziasztok!
Mazo lányt,aszonyt,párt keresek!
#200   2016. 04. 07. csütörtök 23:28
X Törölt felhasználó (997942)
Sziasztok!
Jövő hét péntekre keresek szexpartnert. Igényes, diplomás, elhanyagolt nem független bp-i pasi vagyok 18/4 farokkal.
#199   2016. 04. 05. kedd 06:01
mazo mazo
Hölgyek!!
(Tolna megye)

... 262 263 264 265 266 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2015. 05. 23. szombat
Üzenetek: 5478db
Utolsó üzenet: ma 10:36

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!