Hello. Keresek valakit aki megkötözne és keményen megdugná a számat és a seggem is akár felcsatolhatossal akár saját szerszámmal.

Permaval telitoltott pinat basznek. Tolcsuk teki eggyut . Bp bekasmegyer s vonzas korzeteben
kecskemét környékén lány???
Olyan lányt keresünk, aki segít a barátnőm punciját rendesen megdolgozni. Keményen szereti, ezért megkötözzük és adunk neki. Kell a segítség, mert egyedül nem bírok el vele, mindig panaszkodik, hogy kevés volt

Sziasztok. Soproni nőt keresek akinek van vibrije vagy fölcsatolhatósa. Kipróbálnám hogy milyen ha azzal megdugnak
Szevasztok Lenti és környékén ki szeretné,ha megkötözném bi pasi vagyok.
Meztelenkednék valakinél vagy valakiknél!
Esetleg mást is!
Százhalombattán vagy a környéken, esetleg Budán!
Ezt is kipróbálnám:
www.xvideos.com/video19929545/cum_control_-_two_cum_explosions
Esetleg mást is!

Százhalombattán vagy a környéken, esetleg Budán!
Ezt is kipróbálnám:
www.xvideos.com/video19929545/cum_control_-_two_cum_explosions
Sziasztok. Soproni nőt keresek akinek van vibrije vagy fölcsatolhatósa. Kipróbálnám hogy milyen ha azzal megdugnak.
Keresek domináns hölgyet aki szereti a femdom handjobot!!
Keresem azt a domina hölgyet,aki felcsatolhatóval megdugna. 23 éves igényes,ápolt srác vagyok
minden jóra keresek lány/hölgy partnert ha érdekel írj privátban egy 20 éves egyetemista srác...
Sziasztok.
Én én nem vagyok sub. A menyasszonyom viszont, domináns,parancsolgat,tilt ,kiállhatatlan már már. Mit lehet egy majd 50 es domináns nővel kezdeni?..én 30 múltam
Mikor megismertem nem ilyen volt. Kedvesség,sok szex ..stb ahogy kell.
Teljesen átfordult,próbál úgy érzem csicskítani,szex csak ha neki esik jól(ő persze pofátlanul flörtölget)-én az exeimnek sem köszönhetek. Sorolhatnám de nem történeteket akarok irni és faszt verni abból jut elég így is.
Domináns férfiak? Ilyen parancsolgató kisajátító nőnek hogyan lehet letörni a szarvát?
Nem tudom kezelni.Mt tegyek vele?
A helyzet valós,nem itt hanem levélben szeretnék erről beszélni,illetve megbeszélni ha bárki bármi tanáccsal tud szolgálni megköszönöm. Nem sztorizgatni és kukacot húzogatni a kitalált történetekre szeretnék hanem megoldást.
Nem vagyok járatos a bdsm-ben,de segítséget szeretnék kérni. Köszönöm.
Én én nem vagyok sub. A menyasszonyom viszont, domináns,parancsolgat,tilt ,kiállhatatlan már már. Mit lehet egy majd 50 es domináns nővel kezdeni?..én 30 múltam
Mikor megismertem nem ilyen volt. Kedvesség,sok szex ..stb ahogy kell.
Teljesen átfordult,próbál úgy érzem csicskítani,szex csak ha neki esik jól(ő persze pofátlanul flörtölget)-én az exeimnek sem köszönhetek. Sorolhatnám de nem történeteket akarok irni és faszt verni abból jut elég így is.
Domináns férfiak? Ilyen parancsolgató kisajátító nőnek hogyan lehet letörni a szarvát?
Nem tudom kezelni.Mt tegyek vele?
A helyzet valós,nem itt hanem levélben szeretnék erről beszélni,illetve megbeszélni ha bárki bármi tanáccsal tud szolgálni megköszönöm. Nem sztorizgatni és kukacot húzogatni a kitalált történetekre szeretnék hanem megoldást.
Nem vagyok járatos a bdsm-ben,de segítséget szeretnék kérni. Köszönöm.
Ökölszex kedvelő érett Zala megyei nővel ismerkednék nagy szeméremajkak szőrös puncit imádom
Alazatos nõt keresunk jatszotarsnak. Info adatlapon.
Olyan partneremet keresem, akit izgat a fisting. Vas-megyei bi pasi vagyok.
Szexszolga lennèk...szeretkezés közben folyamatosan nyalnèk,puncit,popsit....közben vagy előtte le lehetne pisilni....számba is.....leköpni is....póràzon vagy láncon lennèk...láncos tangámban....esetleg lehetne velem is játszani..kikötözni stb....extrém ötleteket is vàrok és meg is valósíthatjuk..........belső üzenetet vàrok.....
lányt/hölgyet keresek bármilyen perverz dologra..ha érdekellek írj nyugodtan ...20 éves srác vagyok
Ökölszex kedvelő Zala megyei nővel párokal ismerkednék
Lányokat/hölgyeket keresek akik ki szeretnék élni vágyaikat
Sziasztok. Van itt Soproni nő- pár akinek vannak játékszerei? És azokat használná is rajtam?