Valaki kikötözne és eljátszana velem?

20-as egyetemista srác keress partnert kalandra
Sziasztok! Hellyel rendelkező párt vagy bí pasit keresünk ma estére!
Tudnál képet küldeni?
(Ez egy válasz házibarát_bp üzenetére (2016. 11. 17. csütörtök 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Én benne lennék
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 17. csütörtök 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 17. csütörtök 08:08
Törölt felhasználó (1261852)

Ketten egy lyukban? Benne vagy?
Domináns Férfi tagú párt (Férfi és Nő) keresek szolga csicskám nevelésére...
Ketten egy lyukban? Benne vagy?
(Ez egy válasz dugomanias üzenetére (2016. 10. 31. hétfő 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 31. hétfő 18:38

Permaval telitoltott pinat basznek. Tolcsuk teki eggyut . Bp bekasmegyer s vonzas korzeteben
Én szívesen venném...
(Ez egy válasz Ferenc60 üzenetére (2016. 11. 16. szerda 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 16. szerda 20:46

Lenti és környéke kötözést, csomagolást. fenekelést vállalok !!!
Lenti és környéke kötözést, csomagolást. fenekelést vállalok !!!
Sziasztok. Olyan nyitott lányt-nőt keresek,aki szivesen megkötözné egy 36 éves pasi farkát. Szeretem ha sokáig el van szorítva,s már teljesen lelilul. El is verheted,súlyt is köthetsz rá,vagy akár rá is állhatsz. Ha csak kíváncsi vagy az sem gond. Megmutatom eltted. Polgár-Tiszavasvári-Tiszaújváros.
20 éves egyetemista srác játszótársat keres...ha gondolod írj
Sziasztok.Hölgyet keresek ,aki szereti vagy ki szeretné próbálni a bdsm szexet.Kötözés,mellkinzás,gyertya,vibrátorok,kényszerfra- ncia stb.
Budapesten ki kötözne ki urakat keresek akár többen is privibe
Lenti és környéke ki szeretné ha elfenekelném??
Kecskeméti párt keresek szeretném a nő elfenekelne a pasi dugna szopatna
Kötöznélek esetleg foliázás is pasit keresek!
Szevasztok pasit keresek aki szereti ,ha megkötözik! Lenti és környéke helyem lenne!
Hellyel rendelkező hapsi partnert (ffi, nő) vagy partnereket (párt) keres
Somogyban

Hello. Keresek valakit aki megkötözne és keményen megdugná a számat és a seggem is akár felcsatolhatossal akár saját szerszámmal.

Permaval telitoltott pinat basznek. Tolcsuk teki eggyut . Bp bekasmegyer s vonzas korzeteben