Zalában keresek hasonló gondolkodású,aktív társakat.
hi
Pestre keresek Szolga lányt,akár bent lakással
Pestre keresek Szolga lányt,akár bent lakással

Sziasztok. 36 éves,nem független,sokmindenre nyitott,perverz dolgokat kedvelő pasi vagyok. Hasonló gondolkodásu,szintén bevállalós,perverz partnert keresek titkos kapcsolatra. Ne legyen tabu. Polgár-Tiszavasvári,esetleg Hajdúnánás. Maximális diszkréció elvárt,s persze adott. Írj a hanjob@freemail.hu címre,s meglátjuk hogy mi alakul.

Kurvajó pasi vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egy jó picsaát keresek
Azonnal írjon valamelyik!!!!!!
DDDDDDDDDDDDd

Gödölli 40-es pár hasonló párt v. hölgyet kers. Helyűnk van.
Sziasztok!
Parkent keressuk Holgy tarsasagat akit vonzanak a lanyos jatekok es szereti vagy kivancsiskodik a strapon-os jatekok iranyaba! Lehet a Holgy Domina, Switch vagy akar kivancsi Sub is!!! Mi budapestiek vagyunk, fogadnank!
Parkent keressuk Holgy tarsasagat akit vonzanak a lanyos jatekok es szereti vagy kivancsiskodik a strapon-os jatekok iranyaba! Lehet a Holgy Domina, Switch vagy akar kivancsi Sub is!!! Mi budapestiek vagyunk, fogadnank!
Sziasztok,
Ma éjjel egy buli után reggelig kényeztetnék hellyel rendelkező partnert Szegeden. Képem van, igényes vagyok, 18/4 borotvált farokkal. Tabu kevés van, és fontos, hogy NEM levelezgetni akarok, hanem találkozni, és eltölteni egy mindenki számára kellemes éjszakát! A legegyszerűbb lenne képcsere után egyből számcsere, címegyeztetés, és megyek is!
Írjatok, de CSAK komolyak, akik mertek is találkozni!
Ma éjjel egy buli után reggelig kényeztetnék hellyel rendelkező partnert Szegeden. Képem van, igényes vagyok, 18/4 borotvált farokkal. Tabu kevés van, és fontos, hogy NEM levelezgetni akarok, hanem találkozni, és eltölteni egy mindenki számára kellemes éjszakát! A legegyszerűbb lenne képcsere után egyből számcsere, címegyeztetés, és megyek is!
Írjatok, de CSAK komolyak, akik mertek is találkozni!
Hello
Pestre keresek Szolga lányt-hölgyet bent lakással albiba "kedvezményesen
Pestre keresek Szolga lányt-hölgyet bent lakással albiba "kedvezményesen

Keresek,megbízható diszkrét,kapcsolatot,tartós kapcsolatra,esetenkénti találkozáshoz.53 éves bi férfi vagyok,Nagykanizsa környékiek előnyben,de utazni is tudok.
Hello
Pestre keresek szolga lányt,nőt albiba ot lakással
Pestre keresek szolga lányt,nőt albiba ot lakással

Perverz pár hàzibaràtja lennèk!!!
Sziasztok!
Budapesti hölgy vagy pár? Ma éjszakára keresek 44 éves vékony sportos pasi vagyok 19 cm farok legyen helyed
Sziasztok,
Január 14-én Szegeden hivatalos vagyok egy buliba, utána azonban reggelig, sőt, akár már péntek estétől is végig szexelnék, ha akadna egy kiéhezett házigazda (szóló hölgy, pár, esetleg egy szexi travi). Értelemszerűen ha összejön a dolog, akkor ennek megfelelően (tehát visszafogottan) buliznék, és hamar "visszavonulnék" alkalmi szállásadómhoz wink
Igényes, harmincas, nem független pasi vagyok, 18/4 borotvált farokkal, nagy potenciával (3-4x is élvezek minimális szünetekkel egymás után). Bi is o.k., aktív vagyok. Képcsere megoldható!
Írjatok!
Január 14-én Szegeden hivatalos vagyok egy buliba, utána azonban reggelig, sőt, akár már péntek estétől is végig szexelnék, ha akadna egy kiéhezett házigazda (szóló hölgy, pár, esetleg egy szexi travi). Értelemszerűen ha összejön a dolog, akkor ennek megfelelően (tehát visszafogottan) buliznék, és hamar "visszavonulnék" alkalmi szállásadómhoz wink
Igényes, harmincas, nem független pasi vagyok, 18/4 borotvált farokkal, nagy potenciával (3-4x is élvezek minimális szünetekkel egymás után). Bi is o.k., aktív vagyok. Képcsere megoldható!
Írjatok!
Ma estére keresünk lehetőleg Bi molett hölgytagú párt 30-50 év között Komárom Fejér Veszprém Győr Pest megyéből
Sziasztok! A mai este kellemes eltöltéséhez keresünk hellyel rendelkező párt - fiút ! Budapest - Pest megye.
hi
Pesti vagy környéki engedelmes,bevállalós nőt,anyukát keresek

hi