Maaa talii?? Fiatal passzív srác vagyok! Írj privit
Sziasztok. Sopronba ki segítene az elektró szexben? Elélveztetne valaki?
Sziasztok. Olyan lányt-nőt keresek aki kedveli a nem megszokott,perverz játékokat. Szinte mindenre nyitott 36 éves,nem független perverz pasi vagyok. Ha csak kíváncsi vagy,esetleg kipróbállnál valami újat,írj bátran. Polgár-Tiszavasvári közvetlen közeléböl. Írj a hanjob@freemail.hu címre
szegeden, masszázst nőknek , pároknak.. csatlakoznék nudizmust kedvelőkhöz.. smile de szívesen kukkolok is.
Sziasztok!
Nem tudom, hogy ide tartozik-e, de én úgy érzem, hogy igen.
21éves srác vagyok, és szeretem az orgazmus controllt.
Szeretem ha skypeon irányítanak, és megtiltják, hogy elélvezzek.
Nem kell, hogy lássam a partnert.
Elsősorban lány/nő.
Nem tudom, hogy ide tartozik-e, de én úgy érzem, hogy igen.
21éves srác vagyok, és szeretem az orgazmus controllt.
Szeretem ha skypeon irányítanak, és megtiltják, hogy elélvezzek.
Nem kell, hogy lássam a partnert.
Elsősorban lány/nő.
Szió!!
Amennyiben ki Szeretnéd próbálni, hogy milyen egy másik pasit megerőszakolni, akkor Keress meg.
Sok-sok-sok mindenre nyitott vagyok!! (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 21. kedd 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 21. kedd 06:42
Amennyiben ki Szeretnéd próbálni, hogy milyen egy másik pasit megerőszakolni, akkor Keress meg.
Sok-sok-sok mindenre nyitott vagyok!! (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 21. kedd 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1022122)

Lekötözhető pasit keresek.kinyallak,leszoplak,beleülök a farkadba.imádom a spermát,pisit!
2017. 02. 25-26.-án BDSM-szex bulit tartok.
Jelentkezés és a részletek levélben, priviben.
Jelentkezés és a részletek levélben, priviben.
Lekötözhető pasit keresek.kinyallak,leszoplak,beleülök a farkadba.imádom a spermát,pisit!
szegeden, masszázst nőknek , pároknak.. csatlakoznék nudizmust kedvelőkhöz.. smile de szívesen kukkolok is.
Sziasztok!
Parkent keressuk Holgy tarsasagat akit vonzanak a lanyos jatekok es szereti vagy kivancsiskodik a strapon-os jatekok iranyaba! Lehet a Holgy Domina, Switch vagy akar kivancsi Sub is!!! Mi budapestiek vagyunk, fogadnank!
Parkent keressuk Holgy tarsasagat akit vonzanak a lanyos jatekok es szereti vagy kivancsiskodik a strapon-os jatekok iranyaba! Lehet a Holgy Domina, Switch vagy akar kivancsi Sub is!!! Mi budapestiek vagyunk, fogadnank!
Lenti és környékén pasit fenekelnék 60-as pasi vagyok kicsit másképpen is!!!
Sziasztok. 36 éves,nem független pasiként keresek Polgár-Tiszavasvári közvetlen közeléböl,kellően nyitott-perverz nőt,esetleg párt. Kedveld a nem megszokott játékokat. Mindenre nyitott vagyok. Írj a hanjob@freemail.hu címre.
Sziasztok!
Olyan hölgyet keresek Budapest vagy Kecskemét környékén, akit érdekel a tökönrúgás/herekínzás témája.
Debrecenben keresünk bi pasit perverz játékokhoz.tabuk nélkül..ird meg mit szeretnél.
GYŐR környékéről keresek nőt akit izgatnak a perverzebb dolgok a szexben. subarut@gmail.hu
Sziasztok! Ma illetve holnap estére keresünk kellemes - izgalmas társaságot párok - potens pasik személyében! Helyünk van!
jelöltelek
(Ez egy válasz szabolcsi 67 üzenetére (2017. 02. 03. péntek 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 03. péntek 07:51

Sziasztok. Csajszi vagyok eben a témában vagy sub ban szivesen leveleznék olyan pasival ki gyakorolja is. Nagyon érdekelne.
Hali.irj
(Ez egy válasz szabolcsi 67 üzenetére (2017. 02. 03. péntek 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 03. péntek 07:51

Sziasztok. Csajszi vagyok eben a témában vagy sub ban szivesen leveleznék olyan pasival ki gyakorolja is. Nagyon érdekelne.