Parkent keressuk Holgy tarsasagat akit vonzanak a lanyos jatekok es szereti vagy kivancsiskodik a strapon-os jatekok iranyaba! Lehet a Holgy Domina, Switch vagy akar kivancsi Sub is!!! Mi budapestiek vagyunk, fogadnank!
Ha szeretnèd kipróbàlni milyen érzés mikor andràskereszten vagy,kéz,nyak,fej kaloda van rajtad,akkor keress!Sajàt eszközeim vannak!Csak nő vagy pár!!!
Sziasztok.
Hölgyet lányt kényeztetnék Budapesten.
Alkalmi,diszkrét,titkos kapcsolatot keresek.
Imádok nyelvel élvezésig kényeztetni.
Kor alkat nem számit.
Ha szeretnéd hogy egy pasi minden téren kielégitsen irj és megbeszélünk mindent.
Irj itt az oldalon vagy e mailt.
tomisex85@freemail.hu
Szép napot
Hölgyet lányt kényeztetnék Budapesten.
Alkalmi,diszkrét,titkos kapcsolatot keresek.
Imádok nyelvel élvezésig kényeztetni.
Kor alkat nem számit.
Ha szeretnéd hogy egy pasi minden téren kielégitsen irj és megbeszélünk mindent.
Irj itt az oldalon vagy e mailt.
tomisex85@freemail.hu
Szép napot

BDSM kapcsolatra keresek partnert,partnereket.Én bi,mazo,kissé perverz,passzív női szerepet kedvelem,ehhez keresek bárkit aknek ilyen jó!!!
Győr környékéről keresek nőt akit érdekelnek,a perverzebb élvezetek,BDSM,stb. subarut@gmail.hu
Szevasztok Lenti és környékéről kit kötözhetek meg esetleg fenekelés lazulás ?
Sziasztok! Szombathely -Zalaegerszeg környékén ismerkednék...
Sziasztok BDSM játékokra keresnék egy csinos Switch vagy Sub hölgyet ha kell anyagilag is tudlak támogatni! Ha gondolod komolyabb kapcsolatrol is lenne szó! E-mail: fferko.89@gmail.com
Parkent keressuk Holgy tarsasagat akit vonzanak a lanyos jatekok es szereti vagy kivancsiskodik a strapon-os jatekok iranyaba! Lehet a Holgy Domina, Switch vagy akar kivancsi Sub is!!! Mi budapestiek vagyunk, fogadnank!
Dom Férfi/szub nö pár vagyunk és hasonlót keresünk Budapestről, akiknek van eszközük, ill. tapasztalatuk.
Szolgalányt is szivesen látunk a lakásubkban.
Szolgalányt is szivesen látunk a lakásubkban.
Hölgyeim lenne valaki Sopronba aki kiélné rajtam a perverz vágyait????
Kötöznélek fenekelnélek Lenti környéke potens bi pasi vagyok !!
Maaa talii?? Fiatal passzív srác vagyok! Írj privit
Sziasztok. Sopronba ki segítene az elektró szexben? Elélveztetne valaki?
Sziasztok. Olyan lányt-nőt keresek aki kedveli a nem megszokott,perverz játékokat. Szinte mindenre nyitott 36 éves,nem független perverz pasi vagyok. Ha csak kíváncsi vagy,esetleg kipróbállnál valami újat,írj bátran. Polgár-Tiszavasvári közvetlen közeléböl. Írj a hanjob@freemail.hu címre
szegeden, masszázst nőknek , pároknak.. csatlakoznék nudizmust kedvelőkhöz.. smile de szívesen kukkolok is.
Sziasztok!
Nem tudom, hogy ide tartozik-e, de én úgy érzem, hogy igen.
21éves srác vagyok, és szeretem az orgazmus controllt.
Szeretem ha skypeon irányítanak, és megtiltják, hogy elélvezzek.
Nem kell, hogy lássam a partnert.
Elsősorban lány/nő.
Nem tudom, hogy ide tartozik-e, de én úgy érzem, hogy igen.
21éves srác vagyok, és szeretem az orgazmus controllt.
Szeretem ha skypeon irányítanak, és megtiltják, hogy elélvezzek.
Nem kell, hogy lássam a partnert.
Elsősorban lány/nő.
Szió!!
Amennyiben ki Szeretnéd próbálni, hogy milyen egy másik pasit megerőszakolni, akkor Keress meg.
Sok-sok-sok mindenre nyitott vagyok!! (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 21. kedd 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 21. kedd 06:42
Amennyiben ki Szeretnéd próbálni, hogy milyen egy másik pasit megerőszakolni, akkor Keress meg.
Sok-sok-sok mindenre nyitott vagyok!! (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 21. kedd 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1022122)

Lekötözhető pasit keresek.kinyallak,leszoplak,beleülök a farkadba.imádom a spermát,pisit!
2017. 02. 25-26.-án BDSM-szex bulit tartok.
Jelentkezés és a részletek levélben, priviben.
Jelentkezés és a részletek levélben, priviben.
Lekötözhető pasit keresek.kinyallak,leszoplak,beleülök a farkadba.imádom a spermát,pisit!