Dom Férfi/szub nö pár vagyunk és hasonlót keresünk Budapestről, akiknek van eszközük, ill. tapasztalatuk.
Szolgalányt is szivesen látunk a lakásubkban.
Szolgalányt is szivesen látunk a lakásubkban.
Parkent keressuk Holgy tarsasagat akit vonzanak a lanyos jatekok es szereti vagy kivancsiskodik a strapon-os jatekok iranyaba! Lehet a Holgy Domina, Switch vagy akar kivancsi Sub is!!! Mi budapestiek vagyunk, fogadnank!
Sziasztok BDSM játékokra keresnék egy csinos Switch vagy Sub hölgyet ha kell anyagilag is tudlak támogatni! Ha gondolod komolyabb kapcsolatrol is lenne szó! E-mail: fferko.89@gmail.com
Sziasztok! Szombathely -Zalaegerszeg környékén ismerkednék...
Szevasztok Lenti és környékéről kit kötözhetek meg esetleg fenekelés lazulás ?
Győr környékéről keresek nőt akit érdekelnek,a perverzebb élvezetek,BDSM,stb. subarut@gmail.hu
BDSM kapcsolatra keresek partnert,partnereket.Én bi,mazo,kissé perverz,passzív női szerepet kedvelem,ehhez keresek bárkit aknek ilyen jó!!!
Sziasztok.
Hölgyet lányt kényeztetnék Budapesten.
Alkalmi,diszkrét,titkos kapcsolatot keresek.
Imádok nyelvel élvezésig kényeztetni.
Kor alkat nem számit.
Ha szeretnéd hogy egy pasi minden téren kielégitsen irj és megbeszélünk mindent.
Irj itt az oldalon vagy e mailt.
tomisex85@freemail.hu
Szép napot
Hölgyet lányt kényeztetnék Budapesten.
Alkalmi,diszkrét,titkos kapcsolatot keresek.
Imádok nyelvel élvezésig kényeztetni.
Kor alkat nem számit.
Ha szeretnéd hogy egy pasi minden téren kielégitsen irj és megbeszélünk mindent.
Irj itt az oldalon vagy e mailt.
tomisex85@freemail.hu
Szép napot

Ha szeretnèd kipróbàlni milyen érzés mikor andràskereszten vagy,kéz,nyak,fej kaloda van rajtad,akkor keress!Sajàt eszközeim vannak!Csak nő vagy pár!!!
Parkent keressuk Holgy tarsasagat akit vonzanak a lanyos jatekok es szereti vagy kivancsiskodik a strapon-os jatekok iranyaba! Lehet a Holgy Domina, Switch vagy akar kivancsi Sub is!!! Mi budapestiek vagyunk, fogadnank!
Fiatal sub lányt keresek. Egyenlőre csak póráz, kikötözés és light fenekelésre, akár támogatással is.
Üdv!
Fiatal lányokat, idősebb hölgyeket kényeztetnék!
Párokhoz is csatlakoznék, és perverz játékaikhoz!
Én veszprémi vagyok, a megyéből keresném!
Ha érdekel irjatok!
Üdv
Fiatal lányokat, idősebb hölgyeket kényeztetnék!
Párokhoz is csatlakoznék, és perverz játékaikhoz!
Én veszprémi vagyok, a megyéből keresném!
Ha érdekel irjatok!
Üdv
Szeretnèm ha egy pàr kedvére lehetnèk.
Izgatna,ha levetkőztetnènek,póràzt,nyakörvet tennènek ràm,és hasznàlnàk a nyelvemet...Szimpàtia esetén ki is kötözhetnènek....
Izgatna,ha levetkőztetnènek,póràzt,nyakörvet tennènek ràm,és hasznàlnàk a nyelvemet...Szimpàtia esetén ki is kötözhetnènek....
Pár szeretkezèsük közben folyamatosan nyalnèk.....
Olyan párt keresek ahol lepisilnének,ràm élveznének,és a hölgy lenyalogatna rólam minden cseppet....
Hétfőn Pesten járok. szolgálatra jelentkezem
Sub csajok figyelem! Ki szeretné kipróbálni a nemrég vásárolt BDSM játékaimat? Szürke50 árnyalat megvan?
Várom a jelentkezőket lányok. Skype: vazelinos87@gmail.com
WhatsApp +36302979200 vagy Viber detto ugyanaz.
Képek az adatlapomon. Továbbiak pedig majd a skype vagy whatsapp on.

WhatsApp +36302979200 vagy Viber detto ugyanaz.
Képek az adatlapomon. Továbbiak pedig majd a skype vagy whatsapp on.
65 év feletti férfiakkal bdsm. sub vagyok. lehettek többen is bi pasik is
A több az hány főt jelent?
(Ez egy válasz nimfocska üzenetére (2017. 03. 18. szombat 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 18. szombat 12:03

65 év feletti férfiakkal bdsm. sub vagyok. lehettek többen is bi pasik is