Sziasztok ! Biszex duci pasi kalandot keres Szeged és környéke !
Szub bi pasiként csatlakoznék hölgyhöz vagy párhoz Szolnokon.
Mindenre nyitott kis farkú pasi vagyok.
BDSM-re, perverz játékokra is nyitott vagyok.
Ha érdekelnélke akkor privát üzeneteket várom.
Mindenre nyitott kis farkú pasi vagyok.
BDSM-re, perverz játékokra is nyitott vagyok.
Ha érdekelnélke akkor privát üzeneteket várom.
Nagykanizsán vagy környékén keresek,párt, vagy bi aktív domináns férfit,szexkapcsolatra.
Hölgyek, Urak, Párok!!
BDSM_re, szexre és biszexre keresem játszótársa(i)mat Tolna megyében.Minden érdeklődésre tabu nélkül válaszolok.
BDSM_re, szexre és biszexre keresem játszótársa(i)mat Tolna megyében.Minden érdeklődésre tabu nélkül válaszolok.
Parkent keressuk Holgy tarsasagat akit vonzanak a lanyos jatekok es szereti vagy kivancsiskodik a strapon-os jatekok iranyaba! Lehet a Holgy Domina, Switch vagy akar kivancsi Sub is!!! Mi budapestiek vagyunk, fogadnank!
Pórázon,nyakörvön lennèk szexszolga.Folyamatos nyalást biztosítok.Le,szàmba is lehet pisilni,pisilés utàn tisztàra nyalok.Làbacskát is kényeztetek.Szimpàtia esetén kikötözős jàtékokba benne vagyok!
Szevasztok mazo pasit keresek Lenti és környékén.Fenekelnélek kötözés stb.
Sziasztok. Polgár-Tiszavasvári környékéröl keresek egy igazán gátlástalan,nrm szégyenlős perverz nőt. Aki nem riad meg a szokatlan perverz játékoktól. 36 éves mindenre nyitott pasi vagyok. Írj a hanjob@freemail.hu címre.
Győr környékéről keresek nőt BDSM-hez,perverziókhoz aki elég bátornak érzi magát hozzá. subarut@gmail.hu
Szolnokon filmnézéshez partnereket keresek
Bük -Sopron környékén keresek olyan hölgyet korhatár nélkül aki szereti popóba is.
Parkent keressuk Holgy tarsasagat akit vonzanak a lanyos jatekok es szereti vagy kivancsiskodik a strapon-os jatekok iranyaba! Lehet a Holgy Domina, Switch vagy akar kivancsi Sub is!!! Mi budapestiek vagyunk, fogadnank!
28é srác vagyok párt keresnék ma estére 14. kerületbe lakom helyem is van

Perverz nőt keresek aki nagyon gátlástalan,Győr és környéke. subarut@gmail.hu
Privibe adj elèrhetösèget.
(Ez egy válasz nimfocska üzenetére (2017. 03. 18. szombat 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 18. szombat 12:03

65 év feletti férfiakkal bdsm. sub vagyok. lehettek többen is bi pasik is
Üdv Goldengate népe!
Mazochista lányokkal ismerkednék..., egyenlőre csak ismerkednék!
Mazochista lányokkal ismerkednék..., egyenlőre csak ismerkednék!
keresek lányokat noket akik lelkileg aláznának tabu nelkul 44 rves extra sub-mazo ferfi vagyok privire várok válazt
Hello
Ma Pest vagy környékén keresek Hölgyet,asszonyt, Keményen meg szopatnálak

Hello

Győr környékéről lenne nő akit vonz a BDSM,elsősorba sub,perverz nő érdekelne.subarut@gmail.hu