Sziasztok!
Engedelmes, alázható,srácok jelentkezését várom.
Engedelmes, alázható,srácok jelentkezését várom.
Kár hogy messze vagy :-(
(Ez egy válasz Ferenc60 üzenetére (2017. 04. 09. vasárnap 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 09. vasárnap 08:07
Megkötözhető pasit keresek Lenti és környékén szopnálak dugnálak szopatnálak tabumentesen!
Megkötözhető pasit keresek Lenti és környékén szopnálak dugnálak szopatnálak tabumentesen!
Parkent keressuk Holgy tarsasagat akit vonzanak a lanyos jatekok es szereti vagy kivancsiskodik a strapon-os jatekok iranyaba! Lehet a Holgy Domina, Switch vagy akar kivancsi Sub is!!! Mi budapestiek vagyunk, fogadnank!
Sziasztok ! Nem vagyok szép (inkább átlagos), nincs szexi kigyúrt testem (macis, telt, kövér), nincs nagy szerszámom (átlagos 15 cm és vastag) ......
De a szexben nem ismerek határokat (nincs tabu), bármire igent mondok és a maximumút nyújtom smile
Lányok, fiúk, asszonyok, nők, férfiak, urak...... smile Ha érdekellek keres meg !
Csongrád megye smile
De a szexben nem ismerek határokat (nincs tabu), bármire igent mondok és a maximumút nyújtom smile
Lányok, fiúk, asszonyok, nők, férfiak, urak...... smile Ha érdekellek keres meg !
Csongrád megye smile
Lekötözhető pasit keresek akit kedvemre szophatok,nyalhatok,beleülhetek a faszába.
Sziasztok!
Olyan Budapesti igényes, megbízható hölgyet keresek, akit izgat a férfi erényöv hordatása és komolyan is gondolja a dolgot!!!
Rólam röviden annyit, hogy egy 34 éves, Bp-i, jó megjelenésű, sportos, férfi vagyok.
A többit üzenetben illetve személyesen!
Üzenetben várom a leveleket! Köszi!
Várom a leveleket!
Olyan Budapesti igényes, megbízható hölgyet keresek, akit izgat a férfi erényöv hordatása és komolyan is gondolja a dolgot!!!
Rólam röviden annyit, hogy egy 34 éves, Bp-i, jó megjelenésű, sportos, férfi vagyok.
A többit üzenetben illetve személyesen!
Üzenetben várom a leveleket! Köszi!
Várom a leveleket!
Sziasztok ! Biszex duci pasi kalandot keres Szeged és környéke !
Szub bi pasiként csatlakoznék hölgyhöz vagy párhoz Szolnokon.
Mindenre nyitott kis farkú pasi vagyok.
BDSM-re, perverz játékokra is nyitott vagyok.
Ha érdekelnélke akkor privát üzeneteket várom.
Mindenre nyitott kis farkú pasi vagyok.
BDSM-re, perverz játékokra is nyitott vagyok.
Ha érdekelnélke akkor privát üzeneteket várom.
Nagykanizsán vagy környékén keresek,párt, vagy bi aktív domináns férfit,szexkapcsolatra.
Hölgyek, Urak, Párok!!
BDSM_re, szexre és biszexre keresem játszótársa(i)mat Tolna megyében.Minden érdeklődésre tabu nélkül válaszolok.
BDSM_re, szexre és biszexre keresem játszótársa(i)mat Tolna megyében.Minden érdeklődésre tabu nélkül válaszolok.
Parkent keressuk Holgy tarsasagat akit vonzanak a lanyos jatekok es szereti vagy kivancsiskodik a strapon-os jatekok iranyaba! Lehet a Holgy Domina, Switch vagy akar kivancsi Sub is!!! Mi budapestiek vagyunk, fogadnank!
Pórázon,nyakörvön lennèk szexszolga.Folyamatos nyalást biztosítok.Le,szàmba is lehet
pi
, alf
si alf
ln alf
ipi
utàn tisztàra nyalok.Làbacskát is kényeztetek.Szimpàtia esetén kikötözős jàtékokba benne vagyok!
alf
si alf
lé alf
s
Szevasztok mazo pasit keresek Lenti és környékén.Fenekelnélek kötözés stb.
Sziasztok. Polgár-Tiszavasvári környékéröl keresek egy igazán gátlástalan,nrm szégyenlős perverz nőt. Aki nem riad meg a szokatlan perverz játékoktól. 36 éves mindenre nyitott pasi vagyok. Írj a hanjob@freemail.hu címre.
Győr környékéről keresek nőt BDSM-hez,perverziókhoz aki elég bátornak érzi magát hozzá. subarut@gmail.hu
Szolnokon filmnézéshez partnereket keresek
Bük -Sopron környékén keresek olyan hölgyet korhatár nélkül aki szereti popóba is.
28é srác vagyok párt keresnék ma estére 14. kerületbe lakom helyem is van

Bubó2