Zala-Somogy-Vas megyéből keresek perverz, sub és bi hajlamú lányt max 28 éves korig! Esetleg ha van gazdád vele is szivesen látlak. Nekem is van használható sub ribancom, amit szívesen kölcsön adok, nevelés, móresre tanítás céljából! Kizárólag ff heteró, nő bi alapon. Szoló férfit nem!!!!!!!!

Szevasztok Lenti és környékén kit kötözhetek meg? Dugnálak szopatnálak,szopnálak.Testedet hangszerként kezelném pasi vagyok ,pasit keresek!
Biszex (passzív) duci pasi keres szexpartnert (szexpartnereket), kortól és nemtől függetlenül. Szeged és környéke!
Szexben nincs határ, ha te is így gondolod írj üzit!
Helló
Több napos "játékra" keresek hölgyet a héten!
Hely o.k
Használat több napon át.
Több napos "játékra" keresek hölgyet a héten!
Hely o.k

Használat több napon át.

Szevasztok Lenti és környéke ???
Szevasztok Lenti és környékén kit kötözhetek meg? Dugnálak szopatnálak,szopnálak.Testedet hangszerként kezelném pasi vagyok ,pasit keresek!
BDSM-ben tapasztalt, idős, aktív urakat keresek.
sziasztok Pesten keresnék egy párt vagy hölgyet ma estére helyem van 28 é srác vagyok
Soproni nagyon vékony kis mellű lányt keresek akivel dugnánk egymást válogatott módszerekkel.
Sziasztok. 36 éves,nem független,sokmindenre nyitott,perverz dolgokat kedvelő pasi vagyok. Hasonló gondolkodásu,szintén bevállalós,perverz partnert keresek titkos kapcsolatra. Ne legyen tabu. Polgár-Tiszavasvári,esetleg Hajdúnánás. Maximális diszkréció elvárt,s persze adott. Írj a hanjob@freemail.hu címre,s meglátjuk hogy mi alakul.
BDSM területén jártas, vagy azt kipróbálni vágyó hölgyet, esetleg párt keresünk (pasit NEM).
Sziasztok !
Zalaegerszegi sub férfiként ismerkednék olyan partnerekkel , ahol elkelne egy izgamas és igényes házibarát
Kérném privátban irjatok !
Zalaegerszegi sub férfiként ismerkednék olyan partnerekkel , ahol elkelne egy izgamas és igényes házibarát
Április 20-től Pesten tartózkodom.Esténként boldogan szolgálnék Hölgyet.Párt
Kecskeméti párt keresek aki elfenekelne.
Sziasztok! Perverz mazo nőket,párokat keresek!
Szegeden vagy környékén duci pasi keres kalandot kortól és nemtől függetlenül ! Hölgyet (hölgyeket) kényeztetnék (kor, alkat és kinézet nem számít) ! Párokhoz csatlakoznék akár mindkét fél örömére !
A szexben csak a fantázia szab határokat
Keress meg ha te is így gondolod !
A szexben csak a fantázia szab határokat

Nagyon perverz pàrnak lennèk házi barátja.....
Sziasztok !
Hölgyek, Urak, Párok!!
BDSM_re, szexre és biszexre keresem játszótársa(i)mat Tolna megyében.Minden érdeklődésre tabu nélkül válaszolok.
BDSM_re, szexre és biszexre keresem játszótársa(i)mat Tolna megyében.Minden érdeklődésre tabu nélkül válaszolok.
Biszex duci pasi keres szexpartnert (szexpartnereket), kortól és nemtől függetlenül. Szeged és környéke!