Törölt felhasználó (1996772)

A történet a következő...meg kell alázz szájba köpés...mély torok...torokra szorítás ...kikötözés szájpecek ...használnod kell...előtte a pasim lecsekkol és ha nem vagy sorozatgyilkos vagy debil
... feljössz hozzánk ahol is én már ki leszek kötve széttárt lábakkal...kritérium ne 10 perces légy ha gyors tüzelő vagy utána használd a segéd eszközöket az ujjad nyelved etc...ha ez igy ok akkor még ma megbaszhatsz

A történet a következő...meg kell alázz szájba köpés...mély torok...torokra szorítás ...kikötözés szájpecek ...használnod kell...előtte a pasim lecsekkol és ha nem vagy sorozatgyilkos vagy debil
... feljössz hozzánk ahol is én már ki leszek kötve széttárt lábakkal...kritérium ne 10 perces légy ha gyors tüzelő vagy utána használd a segéd eszközöket az ujjad nyelved etc...ha ez igy ok akkor még ma megbaszhatsz

szegeden, masszázst nőknek , pároknak.. csatlakoznék nudizmust kedvelőkhöz.. smile de szívesen kukkolok is . szegediek előnyben.: smile
Szia szívesen elvállalom ezt a feladatot légyszi írj piváltban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 30. kedd 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 30. kedd 11:29

Sziasztok a helyzet az higy annyit valtozott a dolog hogy mara keresek 8 ora korulre olyan valakit akotol nem idegen hogy megalazzon ...melytorok kenyszerfrancia...vorosre vert popsi...pofon...kikotozes...nyaksziritas gatlastalanul...lehetoleg olyan jelentkezzen akitol ez nem idegen

Sziasztok a helyzet az higy annyit valtozott a dolog hogy mara keresek 8 ora korulre olyan valakit akotol nem idegen hogy megalazzon ...melytorok kenyszerfrancia...vorosre vert popsi...pofon...kikotozes...nyaksziritas gatlastalanul...lehetoleg olyan jelentkezzen akitol ez nem idegen

Senki nincs aki szeretné rendesen megkínozni a farkam??

Szió!!
Nemsokára megyek Pestre!!
Amennyiben még akkor is aktuális lesz, szívesen beszállnék a buliba!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 29. hétfő 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 29. hétfő 12:49
Nemsokára megyek Pestre!!
Amennyiben még akkor is aktuális lesz, szívesen beszállnék a buliba!!

Valaki aki ma meg tudna alázni akar többed magával de úgy Istened én nem csak ugy maszatolva? Kimondottan büntetni kellene keményen baszva közben!
Nyíregyházán párt szopatnék, dugnék!
Valaki aki ma meg tudna alázni akar többed magával de úgy Istened én nem csak ugy maszatolva? Kimondottan büntetni kellene keményen baszva közben!
Én is szívesen csatlakoznék!!
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 29. hétfő 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 29. hétfő 10:27

Valaki esetleg egy jó kiadós csoportos sexre ? Csak férfiak ! Olyat keresek akik már csináltak ilyet vagy csatlakoznának azokhoz akik megbasznak !
Én szivesen csatlakoznék... ha gondolod mailban megbeszélhetjük
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 29. hétfő 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 29. hétfő 10:27

Valaki esetleg egy jó kiadós csoportos sexre ? Csak férfiak ! Olyat keresek akik már csináltak ilyet vagy csatlakoznának azokhoz akik megbasznak !
Valóban bevállalós, BDSM élvező, domináns Hölgyet, Ffi.-t, Párt keresek. Van itt ilyen??
én jelentkeznék
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 27. szombat 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 27. szombat 13:05

Törölt felhasználó (1948492)

virtuális szolgálatra keresek szubmisszív fiúkat 30 éves korig, skype címem: dominaeva27
virtuális szolgálatra keresek szubmisszív fiúkat 30 éves korig, skype címem: dominaeva27
Szeretnem ha egy noraulne a fejem tisztara nyalnam a segget utanna a szamba pisilna es puncijat is szetnyalnam majd a talpat es a labbujjat szopogatnam .
Sziasztok! Pécs + 100km Sub-Mazo, vagy csak simán sub högyet illetve fiút keresek. Szeresd a kötözést, gyertyás játékokat, kemény szexet, kényszer franciát orgazmus kontrollt, szerep játékokat. mazo esetén korbács, nádpálca stb. Bizalom, fontos ezért nyilván ismerkedéssel előtte. A határaidat megkeressük. Kinézet nem, higiénia annál inkább fontos.
Írj levelet, ha egy mód van rá. Köszönöm

Valóban bevállalós perverz Hölgyet, Ffi.-t, Párt keresek!! Van itt ilyen??
Ma valaki lV. Ker környéke, minden finomságra?

Szeretnèm ha a szàmat használná egy nő...én pórázon lennék,haza èrne egy farasztó nap utàn és ki nyalatnà velem a popsijàt,lábait,hónaljàt,mindenét,majd a szàmba pisilne,fürdés utàn tisztára kellene nyalnom,vacsora közben az asztal alatt lennèk és a làbàt kènyeztetnèm...Ha van itt olyan nő vagy pàr akinek ez bejönne írjon!