Szolgalányt keresek .Csakis csajos bdsm
Ha szeretnéd kipróbálni milyen kiszolgáltatva lenni az eszközeimen keress!
Csak akinek most jo smile kényeztetés szeretnék kölcsönöden és minden ami finom!! lv. Ker ujpest
Szerbusz!! Szép napot!!
Itt nálam egy kialakított BDSM stúdió áll rendelkezésre azoknak akik ezt igénylik!!
Amennyiben felkeltettem az Érdeklődésedet, minden megtisztelő Kérdésedre levélben válaszolok!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 07. szerda 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 07. szerda 15:16
Itt nálam egy kialakított BDSM stúdió áll rendelkezésre azoknak akik ezt igénylik!!
Amennyiben felkeltettem az Érdeklődésedet, minden megtisztelő Kérdésedre levélben válaszolok!!

Törölt felhasználó (1996772)

Valaki tud esetleg BDSM klubot ahol kivitelezhető hogy több pasi eljátszunk velem a barátom pedig végig nézne ? Vagy esetleg BDSM kialakított szoba vagy bármi ?
Ökölsexhez és más perverz játékokhoz keresek női partnert. Polgár-Tiszavasvári. hanjob@freemail.hu .
Helyem és eszközeim vannak....
Sziasztok! Balatonról Siófok keresek hölgyet és párt ismerkedni!
Olyan nőt vagy párt esetkeg aktív bi pasit keresek aki (akik) szeretnének egy szex szolgát maguknak!
Nincs tabu
Szeged és környéke!
Nincs tabu

Szeged és környéke!
Ma estére keresnék bp.en olyan partnert aki imàdja ha kényeztetik!!!
kor alkat nemszàmit csak aki komolyan gondolja

Sziasztok. Holnap dél körül valaki nem talizna egy 37 éves perverz pasival? Polgár-Tiszavasvári. Írj a hanjob@freemail.hu címre
Főként vesszővel való verés, pofozás, hajhúzás, mocskos beszéd érdekel nőkkel szemben.
Győr környékéről keresek nőt akit izgat az alárendelt szerep,szivesen részt venne BDSM játékokba,kor nem számit. subarut@gmail.hu
Nőt fenekelnék!Privátra írj!
Sziasztok. Tata és környékéről ma nincs kedve egy hölgynek meztelenkedni a szabadban?
Sziasztok !
Zala megyében keresek olyan partnert aki szeretne magának egy sportos sub házibarátot !
Privátban keress kérlek !
Zala megyében keresek olyan partnert aki szeretne magának egy sportos sub házibarátot !
Privátban keress kérlek !
Sziasztok ! Nem vagyok szép (inkább átlagos), nincs szexi kigyúrt testem (macis, telt, kövér), nincs nagy szerszámom (átlagos 15 cm és vastag) ......
De a szexben nem ismerek határokat (nincs tabu), bármire igent mondok és a maximumút nyújtom
Lányok, fiúk, asszonyok, nők, férfiak, urak......
Ha érdekellek keres meg !
De a szexben nem ismerek határokat (nincs tabu), bármire igent mondok és a maximumút nyújtom

Lányok, fiúk, asszonyok, nők, férfiak, urak......

Hello
Használható,VAlós Ribi Pesten vagy környékén?
Használható,VAlós Ribi Pesten vagy környékén?

Sopron és környékén keresek Dominàt/Mistress -t.....
Crossdressing imádo pasi vagyok. ...kurvakéng szolgálnálak.....
30-7606830
Crossdressing imádo pasi vagyok. ...kurvakéng szolgálnálak.....
30-7606830
Győr környékéről ismerkednék nővel aki szereti a BDSM-et,esetleg egyéb dolgokra is nyitott lenne.
Sziasztok! Balatonról keresek hölgyet és párt ismerkedni!