Sub hölgy partnerem keresem, illetve sub hölgytagú párral ismerkednék, hosszútávú kapcsolat reményében.
Domináns pasi vagyok!
Ha szereted az (enyhe) fájdalmat, vagy felizgat ha uralkodnak rajtad.
Ha felizgat ahogy a feleséged irányítják, vagy előtted basszák míg te szenvedve nézed ès nyalod a szétkúrt punciját.
Ha szereted kinyalni belőle idegen pasi gecijét.
Ha imádod ahogy pofozzák őt vagy akár téged is.
Ha felizgat ahogy könyörög és a falat kaparja az élvezettől és te csak nézheted.
Ha gyenge vagy, hogy irányítsd, de szereted látni ahogy szót fogad idegeneknek.
Ha kicsi a farkad ès szeretnél a párodba látni egész közelről egy szép borotvált faszt.
Vagy élvezni akarod ahogy fuldoklik miközben basszák a torkát.
Most kezd el írni nekem a privát üzeneted!
Domináns pasi vagyok!
Ha szereted az (enyhe) fájdalmat, vagy felizgat ha uralkodnak rajtad.
Ha felizgat ahogy a feleséged irányítják, vagy előtted basszák míg te szenvedve nézed ès nyalod a szétkúrt punciját.
Ha szereted kinyalni belőle idegen pasi gecijét.
Ha imádod ahogy pofozzák őt vagy akár téged is.
Ha felizgat ahogy könyörög és a falat kaparja az élvezettől és te csak nézheted.
Ha gyenge vagy, hogy irányítsd, de szereted látni ahogy szót fogad idegeneknek.
Ha kicsi a farkad ès szeretnél a párodba látni egész közelről egy szép borotvált faszt.
Vagy élvezni akarod ahogy fuldoklik miközben basszák a torkát.
Most kezd el írni nekem a privát üzeneted!
domináns nő vagy párt keresek Kecskeméten
Submissive alázatos fiú szolgálna hetero alapon párt vagy hölgyet ma este Budapesten. Kedvesnek és értelmesnek tartom magam. Szeretek kényeztetni, szeretem ha irányítanak, alázható szófogadó szolga vagyok.
Továbbra is keresem domináns Uramat, vagy Uraimat, Paksról és környékéről.
Nekem a számat kéne elrendezni, de én se találok rá partnert.
(Ez egy válasz Badboy265 üzenetére (2025. 10. 10. péntek 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 10. péntek 09:00

Sziasztok. Senki nem tud a környéken egy szép nagy faszt, ami megdugná a seggem?
Sziasztok. Straponra/peggingre keresnék csajszit hölgyet,első ilyen élményemre ☺️
Sziasztok,
Ha péntek vagy szombat estére épp egy harmadikat kerestek, aki nem jön zavarba attól, ha határozottságot várnak el tőle – akkor lehet, hogy épp egymást keressük. 40es, ápolt, tapasztalt, és szeretem, ha a dolgok nemcsak spontánok, hanem egy kicsit irányítottak is. De csak ha mindenkinek jó így : )
Nézzétek meg az adatlapomat, s ha felkeltettem az érdeklődéseteket,
Ha péntek vagy szombat estére épp egy harmadikat kerestek, aki nem jön zavarba attól, ha határozottságot várnak el tőle – akkor lehet, hogy épp egymást keressük. 40es, ápolt, tapasztalt, és szeretem, ha a dolgok nemcsak spontánok, hanem egy kicsit irányítottak is. De csak ha mindenkinek jó így : )
Sziasztok. Senki nem tud a környéken egy szép nagy faszt, ami megdugná a seggem?
Kecskeméti nőt vagy párt keresek akik dominánsak.
Két férfi csinos sub nőt keres.
Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!
Erett nyitott ni fisting játékokra estleg squirt??
Továbbra sem adom fel. Még mindig várom domináns Uramat, vagy Uraimat Paksról és környékéről. Egy meleg férfi.
Továbbra is keresem domináns Uramat, vagy Uraimat Paksról és környékéről.
Sziasztok,
Ha péntek vagy szombat estére épp egy harmadikat kerestek, aki nem jön zavarba attól, ha határozottságot várnak el tőle – akkor lehet, hogy épp egymást keressük. 40es, ápolt, tapasztalt, és szeretem, ha a dolgok nemcsak spontánok, hanem egy kicsit irányítottak is. De csak ha mindenkinek jó így
Ha péntek vagy szombat estére épp egy harmadikat kerestek, aki nem jön zavarba attól, ha határozottságot várnak el tőle – akkor lehet, hogy épp egymást keressük. 40es, ápolt, tapasztalt, és szeretem, ha a dolgok nemcsak spontánok, hanem egy kicsit irányítottak is. De csak ha mindenkinek jó így

Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét srác vagyok.
Alázatos szolgat keresek kor alkat nem szamit Ózd plusz 40km
Szegeden használható sub nőt keresek.Részletek privátban.
Sziasztok!
Szopatni vágyó aktívat keresek aki meglátogatna ma.
Helyem van.
Szopatni vágyó aktívat keresek aki meglátogatna ma.
Helyem van.
Két férfi csinos sub nőt keres