Továbbra is keresem domináns Uramat, vagy Uraimat, Paksról és környékéről.
Nekem a számat kéne elrendezni, de én se találok rá partnert.
(Ez egy válasz Badboy265 üzenetére (tegnap 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:00

Sziasztok. Senki nem tud a környéken egy szép nagy faszt, ami megdugná a seggem?
Sziasztok. Straponra/peggingre keresnék csajszit hölgyet,első ilyen élményemre ☺️
Sziasztok,
Ha péntek vagy szombat estére épp egy harmadikat kerestek, aki nem jön zavarba attól, ha határozottságot várnak el tőle – akkor lehet, hogy épp egymást keressük. 40es, ápolt, tapasztalt, és szeretem, ha a dolgok nemcsak spontánok, hanem egy kicsit irányítottak is. De csak ha mindenkinek jó így : )
Nézzétek meg az adatlapomat, s ha felkeltettem az érdeklődéseteket,
Ha péntek vagy szombat estére épp egy harmadikat kerestek, aki nem jön zavarba attól, ha határozottságot várnak el tőle – akkor lehet, hogy épp egymást keressük. 40es, ápolt, tapasztalt, és szeretem, ha a dolgok nemcsak spontánok, hanem egy kicsit irányítottak is. De csak ha mindenkinek jó így : )
Sziasztok. Senki nem tud a környéken egy szép nagy faszt, ami megdugná a seggem?
Kecskeméti nőt vagy párt keresek akik dominánsak.
Két férfi csinos sub nőt keres.
Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!
Erett nyitott ni fisting játékokra estleg squirt??
Továbbra sem adom fel. Még mindig várom domináns Uramat, vagy Uraimat Paksról és környékéről. Egy meleg férfi.
Továbbra is keresem domináns Uramat, vagy Uraimat Paksról és környékéről.
Sziasztok,
Ha péntek vagy szombat estére épp egy harmadikat kerestek, aki nem jön zavarba attól, ha határozottságot várnak el tőle – akkor lehet, hogy épp egymást keressük. 40es, ápolt, tapasztalt, és szeretem, ha a dolgok nemcsak spontánok, hanem egy kicsit irányítottak is. De csak ha mindenkinek jó így
Ha péntek vagy szombat estére épp egy harmadikat kerestek, aki nem jön zavarba attól, ha határozottságot várnak el tőle – akkor lehet, hogy épp egymást keressük. 40es, ápolt, tapasztalt, és szeretem, ha a dolgok nemcsak spontánok, hanem egy kicsit irányítottak is. De csak ha mindenkinek jó így

Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét srác vagyok.
Alázatos szolgat keresek kor alkat nem szamit Ózd plusz 40km
Szegeden használható sub nőt keresek.Részletek privátban.
Sziasztok!
Szopatni vágyó aktívat keresek aki meglátogatna ma.
Helyem van.
Szopatni vágyó aktívat keresek aki meglátogatna ma.
Helyem van.
Két férfi csinos sub nőt keres
Továbbra is keresem domináns uramat, uraimat Paksról és környékéről.
Keresek akik a számba pisilnének, inkább lányokat, nőket keresek, de nem nagyon találok, ezért hagynám mindenkinek,lássuk milyen lehet, nyalathatnának is velem mindenüket, egy kicsit vesszőzhetnék a széttett lábam között, a seggemet és közte is.csiklinthatnának is.
Sziasztok. Olyan csajt/hölgyet keresek aki jártas a peggingben/strap on. Budapest és vonzáskörzetében. És be tudna vezetni ebbe. Első ilyen élményem lenne...