Nah Surdikám....alaposan leszerepelt megint a kedwenced....futnod kéne mellette és adagolni neki a kw-t!
Szal a Törökországi F1 futam wégeredménye:
1. Button
2. Webber
3.Vettel (talán az új Schumi-t tisztelhetjük benne...talán...)
9. Timi Raikonnen
A futamot érdekessé tette Vettel megcsúszása...ezért oda is lett az első helye...Barrichello rajtja...és utána kétségbeesett lawirozása a feljebb jutásért...botrányos wolt...wiszont Piquet elöször mutatta meg wersenyzői wénáját...ügyesen sakkozta ki Hamiltont...be is rosáltam...

1. Button
2. Webber
9. Timi Raikonnen

A futamot érdekessé tette Vettel megcsúszása...ezért oda is lett az első helye...Barrichello rajtja...és utána kétségbeesett lawirozása a feljebb jutásért...botrányos wolt...wiszont Piquet elöször mutatta meg wersenyzői wénáját...ügyesen sakkozta ki Hamiltont...be is rosáltam...

sajna nyem láttam!!!
Bezzeg a tegnapi Moto GP
Vazze a Rossi vs Lorenzo nem wót semmi...
Talma...
hmmm végre versenyet!
de ezt még kell tanulnia!
de ha év vége felé már pontokért harcol akkor kihozza magából a maximumot!
Te meg láthatóan megint nem értesz a forma egyhöz!
de ez qrva jóóóó:
futnod kéne mellette és adagolni neki a kw-t
pont ééééénnnnnn???? akinek állandójan leesik a vérének a nyomása
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2009. 06. 07. vasárnap 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 07. vasárnap 19:01
Bezzeg a tegnapi Moto GP

Talma...
hmmm végre versenyet!
de ez qrva jóóóó:

Nah Surdikám....alaposan leszerepelt megint a kedwenced....futnod kéne mellette és adagolni neki a kw-t!
1. Button
2. Webber
9. Timi Raikonnen

1. Button
2. Webber
9. Timi Raikonnen

Baxa meg...megint lemaradtam a motogp-rűl...fancba...
Oszt akko miwan ha leesik a wérnyomásod????...wiszel magadnak is kw-t...
A formaegyhűz meg Te nem értesz...kben néznéd is...talán...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 06. 15. hétfő 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 15. hétfő 08:17

sajna nyem láttam!!!
Bezzeg a tegnapi Moto GP
Talma...
hmmm végre versenyet!
de ez qrva jóóóó:
Bezzeg a tegnapi Moto GP

Talma...
hmmm végre versenyet!
de ez qrva jóóóó:

nem fikázni akarlak, de ugyan Te, vagy én,akik nézik a futamokat a tv-ben, azok mivel értenek hozzá jobban?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2009. 06. 15. hétfő 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 15. hétfő 15:37

Baxa meg...megint lemaradtam a motogp-rűl...fancba...

Tudhatnád, h a gyurci mindenhö ért!
a gázszereléshö legfőképp... ami gaszrobbanás van székesfővárosunk környékén az mind a gyurcy nevéhez köthető!
Jannnniiiiiiii!!!
a gyurcyval a zrika megy ezerrel! inkább szállj be Te is ebbe!!!
ha megösmered rágyüsz, h semmihö nem ért igazán!
Tehát kiváló politikus alkat!
Te gyurcy!
nem jobb valamiről véleményt alkotni úgy valamiről, hogy nem is tudjuk miről alkotunk véleményt
ha néztem wón akkor tudnám miről beszélek! kis hazánkban ez meg kirívó eset lenne!!!
Héééé héééééétwégén futam??? (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2009. 06. 15. hétfő 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 15. hétfő 18:23
a gázszereléshö legfőképp... ami gaszrobbanás van székesfővárosunk környékén az mind a gyurcy nevéhez köthető!
Jannnniiiiiiii!!!

Te gyurcy!
nem jobb valamiről véleményt alkotni úgy valamiről, hogy nem is tudjuk miről alkotunk véleményt

ha néztem wón akkor tudnám miről beszélek! kis hazánkban ez meg kirívó eset lenne!!!
Héééé héééééétwégén futam??? (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2009. 06. 15. hétfő 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)

nem fikázni akarlak, de ugyan Te, vagy én,akik nézik a futamokat a tv-ben, azok mivel értenek hozzá jobban?
nem azt mondtam,h Te értesz hozzá!
csak azt, h mi sem!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 06. 16. kedd 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 16. kedd 08:26

Tudhatnád, h a gyurci mindenhö ért!
Jannnniiiiiiii!!!
Te gyurcy!
Héééé héééééétwégén futam???
Jannnniiiiiiii!!!

Te gyurcy!

Héééé héééééétwégén futam???
motogp zsííír volt! csak a végét láttam, de a lényegről nem maradtam le
talmának meg drukkoljunk, hogy gyorsan megismerja a motrot. eddig nem rossz! a hétfői teszten is fél sec-t faragott az edzésidejéből, igy már csak kb 0,7-re volt az uccsóelőtti haydentől,és kb 3-ra az 1. dovi-tól.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 06. 15. hétfő 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 15. hétfő 08:17

talmának meg drukkoljunk, hogy gyorsan megismerja a motrot. eddig nem rossz! a hétfői teszten is fél sec-t faragott az edzésidejéből, igy már csak kb 0,7-re volt az uccsóelőtti haydentől,és kb 3-ra az 1. dovi-tól.

sajna nyem láttam!!!
Bezzeg a tegnapi Moto GP
Talma...
hmmm végre versenyet!
de ez qrva jóóóó:
Bezzeg a tegnapi Moto GP

Talma...
hmmm végre versenyet!
de ez qrva jóóóó:

a király kategóriába rég láttam ilyen versenyt...
sztem akkor még 500 ccm volt csak!
Rossi a király!!!
Talma
féltettem mikor kirúgta Aspart.... de 5. 6.nak versenyzőnek lenni egy csapatnál
pusztán azért, mert nem spanyol...
szokni kell a motort! az osztán bisztoss (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2009. 06. 16. kedd 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 16. kedd 08:53
sztem akkor még 500 ccm volt csak!
Rossi a király!!!
Talma

féltettem mikor kirúgta Aspart.... de 5. 6.nak versenyzőnek lenni egy csapatnál

szokni kell a motort! az osztán bisztoss (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2009. 06. 16. kedd 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)

motogp zsííír volt! csak a végét láttam, de a lényegről nem maradtam le

A visszatérés krónikája - cáfolat, bejelentés, fájdalmas visszalépés
Schumacher visszatérésének lehetősége akkor merült fel, amikor a Ferrari pilótája, Felipe Massa a bő két héttel ezelőtti Magyar Nagydíj időmérő edzésén súlyos koponyasérülést szenvedett. A brazil napokig életveszélyes állapotban volt, és bár a hungaroringi futamot négyhetes nyári szünet követte, arra semmi esély nem volt, hogy Massa ott lehessen a következő futamon, az Európa Nagydíjon. Michael Schumacher neve úgy is elsőként ugrott be mindenkinek - szurkolóknak és szaktekintélyeknek egyaránt -, hogy a 2006-os szezon vége óta nem versenyzett, legalábbis autóval nem. F1-es pályafutása után a német klasszis ugyanis régi, elfojtott szenvedélyének hódolva motorra pattant, és végül most ez lett a veszte.

Ez év februárjában ugyanis hatalmasat esett, és mint hetekkel később kiderült, a nyaka súlyosan meg is sérült. Massa magyarországi balesetét követően napokig maga Schumacher és teljes menedzsmentje is cáfolta a visszatérést, ám július 29-én mégis bejelentették, hogy ő helyettesíti lábadozó kollégáját. A fizikális tréningek mellett a 40. születésnapját januárban betöltő pilóta szimulátorozással és gokartozással készült, miközben a németországi Bad Nauheim-i sportklinikán számtalan vizsgálatnak vetette alá magát. Egy alkalommal a Ferrari 2007-es modelljét is kipróbálhatta, az idei modellel azonban néhány rivális istálló tiltakozása miatt nem körözhetett. Bár mindenki bizakodó volt, a fájdalom végül győzött, így a felajzott szurkolóknak marad a csalódás, emlékeikből kell felidézniük, hogy milyen az, amikor Michael Schumacher Forma-1-es autót vezet.

Schumacher visszatérésének lehetősége akkor merült fel, amikor a Ferrari pilótája, Felipe Massa a bő két héttel ezelőtti Magyar Nagydíj időmérő edzésén súlyos koponyasérülést szenvedett. A brazil napokig életveszélyes állapotban volt, és bár a hungaroringi futamot négyhetes nyári szünet követte, arra semmi esély nem volt, hogy Massa ott lehessen a következő futamon, az Európa Nagydíjon. Michael Schumacher neve úgy is elsőként ugrott be mindenkinek - szurkolóknak és szaktekintélyeknek egyaránt -, hogy a 2006-os szezon vége óta nem versenyzett, legalábbis autóval nem. F1-es pályafutása után a német klasszis ugyanis régi, elfojtott szenvedélyének hódolva motorra pattant, és végül most ez lett a veszte.

Ez év februárjában ugyanis hatalmasat esett, és mint hetekkel később kiderült, a nyaka súlyosan meg is sérült. Massa magyarországi balesetét követően napokig maga Schumacher és teljes menedzsmentje is cáfolta a visszatérést, ám július 29-én mégis bejelentették, hogy ő helyettesíti lábadozó kollégáját. A fizikális tréningek mellett a 40. születésnapját januárban betöltő pilóta szimulátorozással és gokartozással készült, miközben a németországi Bad Nauheim-i sportklinikán számtalan vizsgálatnak vetette alá magát. Egy alkalommal a Ferrari 2007-es modelljét is kipróbálhatta, az idei modellel azonban néhány rivális istálló tiltakozása miatt nem körözhetett. Bár mindenki bizakodó volt, a fájdalom végül győzött, így a felajzott szurkolóknak marad a csalódás, emlékeikből kell felidézniük, hogy milyen az, amikor Michael Schumacher Forma-1-es autót vezet.

Ez ma nagyon aktuális !!! Végre nyert a Ferrari !
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2009. 08. 29. szombat 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)

na akkor tom!
tégy be Talmáról is egy képet! akkor biztos Ő is nyerni fog!
tégy be Talmáról is egy képet! akkor biztos Ő is nyerni fog!

Az én kedvencem továbbra is: