Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"Van aki két nővel, van aki két pasival, van aki az anyósával stb...fantáziál!"
"Kinek az anyós, kinek a szomszéd felesége...izgatja a fantáziáját mi a különbség, ha egy kívánatos nőről van szó!! "
"az ember tudja hogy nem szabad, és ellen áll, de olykor oly erős a vágy minden porcikáddal azt szeretnéd, hogy már csak a gondolattól is izgalmi állapotba kerülsz és ha ez párosul a tisztelettel, udvarias közeledéssel. mhhhh "

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1407   2018. 05. 18. péntek 13:29
nagyöröm nagyöröm
Sziasztok! Alig várom a 15 órát.
Eljön az ANYÓS. Mondta hogy valami élménydús szexet akar. Nagyon megkívántam mikor felhívott
#1406   2018. 05. 15. kedd 06:47
nagyöröm nagyöröm
Majd ezt követően beültem a nappaliba és tévét néztem. Az anyós meg főzte az ebédet. Kérdezte hogy szeretem a hús levest. Mondtam neki öreg tyúk fiatal répa alapanyagból a legjobb! Most Ő válaszolta akkor legközelebb én főzöm úgy.. Érződött köztünk a vágyakozás de még azon az egy érintésen kívül nem volt más. Valamikor 4 óra felé Ági is felébredt, és evett Ő is. Mondta hogy a magán klinika orvosai elmennek minden héten péntek - hétfő napokra az angolokhoz dolgozni. egy kinti vállalkozó magyar orvos hívta ki Őket. mondta hogy így Neki is kell menni és ezzel nagyon jól fog majd keresni, és szeretne lakást venni magának. Kérdezte, hogy nem fog e ez által a kapcsolatunk megszakadni.
Megbeszéltük próbáljuk meg. Nagy után járás volt a papírok az engedélyek miatt. Segítettem neki a hivatalokat jártuk és intézte a dolgát. Minden sikerült a csapat egy csütörtök délután utazott ki Angliába. Kivitte az édesanyjával a reptérre és elköszöntünk. Hétfő kora esti órákba jönnek majd haza. Útban a reptérről a városba beszélgettünk az Anyóssal, hogy sajnos a boldogulásért külföldre kell menni dolgozni. Mondtam sajnos igen de azért van benne jó is. Kérdezte mi az?
Válaszom hogy egymásé tudunk lenni ami elég régóta beteljesületlen vágy bennünk. Válasz az volt ez igaz. Nekem csütörtök délután volt még dolgom és csak azután találkoztunk. Egy kérése volt egyenlőre ne a lakásba menjünk. Gyorsan kinéztem egy kellemes panziót és elmentünk oda vacsora és beszélgetés majd megtörtént a együttlét is. Mindegyikőnk kicsit feszélyezett volt a kezdetén, de ráhangolódtunk a dologra. Kérdeztem hogy van e valami vágya a szexben amit izgatja a fantáziáját és szívesen megélné a dolgot!
Elmondta van a szexben egy bakancs listája. Kérdezgettem de nehezen nyílt meg. Mondta azért még is csa a lánya társa vagyok.. De egy nagy sóhaj után elkezdte sorolni. Azt kiemelte hogy az orális kényeztetés amit kapot az nagyon élmény dús volt és volt vagy 3-4 élvezete tőle mindig is vágyott rá hogy így kielégüljön. Elmondása szerint eddig ez nem sikerült neki még senkivel. Mondtam ez csak technika és odafigyelés kérdése. Szóba került pl. a Swingwr is érdekelné és hogy van egy barátnője Erdélyben és, hogy vágyakozva gondol mindig rá, hogy egyszer vele lehessen. Mondtam én meg szívesen megnézném. Mondtam hogy tetszik a szexhez való hozzáállása, a nyitottsága és minden. Mivel egyedül élt több éve és nem volt senki társa mondta csak alkalmi szex volt kb 4 alkalommal. Nagyon csodás fiatalos a tested és izgató a puncikád egy dolgot el kell mondjak Neked / a lányod tanúlhatna Tőled / kérdeztem hogy a vágyát szokta e csillapítani magának. Kérdezte mire gondolok. Mondtam a saját örömre. Sajnos nem tudja megtenni ez volt a válasz. Gondoltam majd elmondatom az okát!
Folyt
#1405   2018. 05. 14. hétfő 15:07
nagyöröm nagyöröm
Eljött a hétvége. Találkoztunk és nagyon jól éreztük magunkat. Megtörtént Ágival az első együttlét is. Kicsit feszélyezett voltam mert elég hangos vagyok ha élvezek. Visszafogtam magam.
Áginak telefonáltak hogy sajnos vasárnap este 5 re be kell menni dolgoznia. Ö egy magán klinikán műtős hölgy.
Bevittem dolgozni és kérdezte nem baj e hogy így alakult. Mondtam nem én akkor elmegyek haza. Mikor haza értem akkor vettem észre, hogy a laptopom Ágiéknál maradt!
Telefonáltam Áginak hogy jelezze majd anyukájának, hogy reggel megyek majd érte, már mint a gépemért. 6 órára érkeztem kb. A táska már a konyhában várt és a kérdés, hogy a kávét elfogadom e. Igen mondtam kell az élet erő. Kérdésként jött hogy lefárasztott a leánya? Mosolyogtam.
Megkaptam a kávét és míg kortyoltam beszélgettünk. Nagyon őszinte hangvitel volt. Ecsetelte hogy nagyon rossz egyedül, hogy nélkülözik sok mindenben. Kérdezte mikor megyek ismét? Nem beszéltük erről még Ágival volt a válasz.
Hétfő 10 óra felé csörgött a telefonom, látom Ági hív! Mondtam hogy vissza hívom ert most nem jó a beszélgetésre.
13 órakor tudtam felhívni de akkor aludt már. Édesanya vette fel a telefont megmondta az üzenetet. hogy este 18 órára menjek. Elmentem hozzájuk de útban oda felé hívott Ági hogy elmegy szoláriumba. Megérkeztem de csak az anyuka volt otthon. Kicsit most lazábban volt öltözve de nem zavartatta magát. Meg is dicsértem hogy nagyon dögös!
Hosszan a szemembe nézet és mosolygott. jött is egy baráti vál simogatás részéről de nem vettük le egymásról a szemünket.
Bizseregtem.
Megérkezett Ági elmentünk vacsorázni egy étterembe vacsizni.
Ismerősöm telefonált hogy lenne koncert jegy, mert ők nem tudnak menni. elfogadtam, és megbeszéltük Ágival hogy elmegyünk. Riu Andre koncertre szólt a jegy. Péntek volt a koncert. 19 kor kezdődöt és az Aréna bejátnál volt a találkozó
Várakoztam és jött a telefon, Bent kell maradni mert nem jött meg a váltás, de az anya megy majd.Közben meg is érkezett. Látta telefonálok és gondolta a leányával beszélek. Bementünk és egy csodálatos koncert részesei voltunk.
Haza vittem az ANYOST ahogy illik. Mondta, hogy aludjak Náluk reggem majd érkezik Ági haza. Ott is aludtam beszélgettünk és nem tagadom megdicsértem hogy nagyon jól néz ki és a felfogása is tetszik. kb még egy 10 percet beszélgettünk. Elköszöntünk és az esti csodás koncertet egy szájra puszival köszönte meg. Meglepődtem.
Reggel 7 felé haza jött Ági nagyon fáradt volt. Elment tisztálkodni és lepihent. Kicsit együtt voltunk . Mondtam elmegyek vásárolni. Az Anyós is jött velem. Ő nagy bevásárlást csinált kihasználva az,t hogy kocsival vagyok. Segítettem a csomagjait felvinni a lakásba. Kérdezte hogy majd hogy hálálja meg. Mondta hogy megvan a magához való esze!!!!!! Mosolygott. Azt mondta legyen benne részünk!
folyt köv
#1404   2018. 05. 14. hétfő 14:41
nagyöröm nagyöröm
Sziasztok! Nekem a kapcsolatom az anyóssal érdekesen kezdődött. 2 éve mikor ismerkedtem egy lánnyal a megadott címre mentem. Megérkezéskor nem a barátnőm nyitott ajtót. Meglepődtem ahogy megláttam egy 50-55 év közötti csinos hölgyet.
Fürdőköpeny volt rajta és egy magas sarkú papucs. Szemrevaló volt. Mondta tudta, hogy jövök a lányához, és most Ő fogad mert a barátnőm késni fog és nem tudott engem felhívni mert a számomat nem mentette el. Nappaliba foglaltunk helyet és beszélgetni kezdtünk. Lassan telt az idő és felhívta a lánya, hogy megérkeztem e. Telefonból kihallottam hogy nehogy elcsábítson engem. Mosolyogtam de észre vette hogy hallottam:
Letetted a telefont és kérdezte hogy mi volt a mosoly tárgya. Mondtam a csábítás. Beszélgettünk színházról zenéről és sportról. Közös érdeklődésünk a kézi és a kosárlabda. Épp az egyik adó M4 adta a magyar férfi kupadöntőt. Néztük együtt és elment a fogadó hölgy a konyhába hozott inni, és kis rágcsálni valót. Figyelmesen megkínált. Néztük a mérkőzést és megérkezett a barátnőm is. Bejött és üdvözöltük egymást
elment kicsit felfrissítette magát és vissza érkezett mellém. Kérdezte hogy hogy éreztem magam míg nem volt otthon. Mondtam hogy beszélgettem, édesanyáddal és néztük a mérkőzést! Poénból megkérdezte ugye nem csábított el. mosolyogtam! Megnyugtattam, hogy nem
de bevallom a fantáziám megindult hogy már 2x is szóba került. Vége lett a mérkőzésnek elmentünk barátnőm szobájába, mert Ő együtt élt Édesanyjával. Édesapja sajnos nem élt már mert egy betegség elszólította az élők közül. Ezt a előző beszélgetések alatt tudtam meg.
Azt most tudtam meg, hogy volt egy barátja kb 1 éve lett vége a kapcsolatának mert jóval idősebb volt. Mondta olyan anya korabeli. A beszélgetéskor megtudtam hogy a volt barátnak viszonya volt titokban a anyukával is. Egyszer rajtakapás volt.
Beszélgettünk, és eltelt az idő későre járt Barátnőm Ági mondta hogy aludjak nála reggel úgy is korán megy mint én. Eljönne velem egy darabig, és Ő is bemegy dolgozni. így is történt!
Reggel 6 kor ébredtünk mentem fürdőbe tisztálkodni és a barátnőm édesanyja a konyhába tevékenykedett, megkérdezte kérek e kávét és reggelit!
Mondtam Kávét elfogadom és a lányának is mondta, hogy a kávéját ma elkészíti.
Fürdőből kifelé leültem az asztalhoz és ők már kortyolták a kávét anya és lánya. Közéjük ültem én is ittam a finom kávét mert úgy készítette el ahogy kértem és szeretem.
Indultunk dolgozni és az úton beszélgettünk Ágival. Mondta, hogy hétvégét együtt tudjuk tölteni. Úgy volt hogy dolgozik de szabad hétvégét kapott. Találkoztunk. Folytatom!!!!!
#1403   2018. 04. 30. hétfő 09:35
érett asszonyt érett asszonyt
Kívánós bevállalós anyósa van valakinek?
#1402   2018. 04. 27. péntek 09:19
chinook chinook
Valóban, a kapcsolatunkban nekünk is volt mélypont, mint ahogy másnak is, de ez ma már a múlté.
(Ez egy válasz velem üzenetére (2018. 04. 27. péntek 06:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 27. péntek 06:35
Èrdekes a társkeresődben nem ezt írod!
#1401   2018. 04. 27. péntek 06:35
velem velem
Èrdekes a társkeresődben nem ezt írod!
(Ez egy válasz chinook üzenetére (2018. 04. 27. péntek 01:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 27. péntek 01:05
Hogy megértsd. Feleségem és édesanyja rendkívül erősen kötődtek egymáshoz. Mindig , mindent megbeszéltek egymással. Egyszerűen nem tudtak egymás nélkül élni. Nem volt más választásom, vagy bekapcsolódok bizalmi körükbe, vagy kívül maradok. Mivel kölcsönös test-lelki vonzalom alakult ki anyósom és köztem, inkább a hármas kapcsolat mellett döntöttem. Szerintem feleségem mindenről tudott, ami édesanyja, és köztem történt, s ez őt egyáltalán nem zavarta, sőt inkább boldoggá tette. Tudom furcsa, de így volt jó és tökéletes a kapcsolatunk. Házaséletünk intenzív és teljes mértékben kielégítő volt, és jelenleg is az.
#1400   2018. 04. 27. péntek 01:05
chinook chinook
Hogy megértsd. Feleségem és édesanyja rendkívül erősen kötődtek egymáshoz. Mindig , mindent megbeszéltek egymással. Egyszerűen nem tudtak egymás nélkül élni. Nem volt más választásom, vagy bekapcsolódok bizalmi körükbe, vagy kívül maradok. Mivel kölcsönös test-lelki vonzalom alakult ki anyósom és köztem, inkább a hármas kapcsolat mellett döntöttem. Szerintem feleségem mindenről tudott, ami édesanyja, és köztem történt, s ez őt egyáltalán nem zavarta, sőt inkább boldoggá tette. Tudom furcsa, de így volt jó és tökéletes a kapcsolatunk. Házaséletünk intenzív és teljes mértékben kielégítő volt, és jelenleg is az.
(Ez egy válasz mezcsorgato üzenetére (2018. 04. 26. csütörtök 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 26. csütörtök 18:08
Nem itellek el, pro se kontra. Csak a sajat szemszogemet irtam le.
#1399   2018. 04. 26. csütörtök 18:08
mezcsorgato mezcsorgato
Nem itellek el, pro se kontra. Csak a sajat szemszogemet irtam le.
(Ez egy válasz chinook üzenetére (2018. 04. 26. csütörtök 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 26. csütörtök 13:51
Lehet, hogy perverznek tartod a dolgot, de én ezt nem így élem meg. Egyszerre két nőbe voltam szerelmes, imádtam és imádom most is a feleségemet, és imádtam, kívántam az anyósomat is. Nem kellett más nők után futkosnom, és a lábamat sem kellett kitennem az otthonomból.
#1398   2018. 04. 26. csütörtök 13:51
chinook chinook
Lehet, hogy perverznek tartod a dolgot, de én ezt nem így élem meg. Egyszerre két nőbe voltam szerelmes, imádtam és imádom most is a feleségemet, és imádtam, kívántam az anyósomat is. Nem kellett más nők után futkosnom, és a lábamat sem kellett kitennem az otthonomból.
(Ez egy válasz mezcsorgato üzenetére (2018. 04. 25. szerda 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 25. szerda 18:10
Ez peldaul szamomra mar biztosan a perverz kategoriaba esne. Csalad=tabu
#1397   2018. 04. 25. szerda 18:10
mezcsorgato mezcsorgato
Ez peldaul szamomra mar biztosan a perverz kategoriaba esne. Csalad=tabu
(Ez egy válasz chinook üzenetére (2018. 04. 25. szerda 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 25. szerda 16:11
Szerencsés ember vagyok, mert nekem nagyon jó kapcsolatom volt az anyósommal. Kölcsönös vonzalom szövődött közöttünk, mely egy párhuzamos párkapcsolatot eredményezett a házasságomon belül. Gyakorlatilag két partnerrel éltem egyszerre házaséletet. Gyönyörű volt. Sajnos anyósom már nem él, de emléke még most is bennem él.
#1396   2018. 04. 25. szerda 16:11
chinook chinook
Szerencsés ember vagyok, mert nekem nagyon jó kapcsolatom volt az anyósommal. Kölcsönös vonzalom szövődött közöttünk, mely egy párhuzamos párkapcsolatot eredményezett a házasságomon belül. Gyakorlatilag két partnerrel éltem egyszerre házaséletet. Gyönyörű volt. Sajnos anyósom már nem él, de emléke még most is bennem él.
#1395   2018. 04. 19. csütörtök 08:43
érett asszonyt érett asszonyt
Van valakinek kiéhezett anyósa,akiről tudja hogy kapható?
#1394   2018. 04. 14. szombat 10:56
Fimozis63 Fimozis63
Csak egy hozzászólás.
Volt kollégám mesélte, hogy vidéki kis faluban dolgoztak közműépítésen még a hetvenes években. Itt voltak elszallasolva is. A kislány özvegy anyukáján át vezetett az út a bugyiba. ...Igaz?nem igaz ? Lehetséges? ...
#1393   2017. 10. 22. vasárnap 17:21
Csillagpor Csillagpor
Így már világos miért hívják az anyóst örömanyának is. smile
#1392   2017. 10. 20. péntek 14:45
csusztinho csusztinho
Megvolt...
#1391   2017. 10. 09. hétfő 15:46
koma72 koma72 VIP
Rá kell startolni.....
(Ez egy válasz enrico benetti üzenetére (2017. 10. 09. hétfő 05:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 09. hétfő 05:23
Tegnap volt nálunk anyósom. Szexi 48 éves vörös, tapadós testhez simuló ruciban. Alig bírtam levenni a szemem róla. Eszméletlen jól nézett ki. És a legjobban az lepett meg, hogy szilikon mellei vannak. Nem nagyok, olyan pont tenyérbe valók. Nem is bírtam sokáig, ki kellett vernem. Istenem, ha egy éjszakát vele tölthetnék....!!!
#1390   2017. 10. 09. hétfő 05:23
enrico benetti enrico benetti
Tegnap volt nálunk anyósom. Szexi 48 éves vörös, tapadós testhez simuló ruciban. Alig bírtam levenni a szemem róla. Eszméletlen jól nézett ki. És a legjobban az lepett meg, hogy szilikon mellei vannak. Nem nagyok, olyan pont tenyérbe valók. Nem is bírtam sokáig, ki kellett vernem. Istenem, ha egy éjszakát vele tölthetnék....!!!
#1389   2017. 09. 02. szombat 17:46
Caracas79 Caracas79
Igazán nincs mit megköszönni!Amit írtam,komolyan gondoltam.Megkérdezhetem,hogy nálatok ki kívánja az anyósát és miért?
(Ez egy válasz hot_blood üzenetére (2017. 09. 01. péntek 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 01. péntek 10:28
Köszönjük szépen!
#1388   2017. 09. 01. péntek 10:28
hot_blood hot_blood
Köszönjük szépen!
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 08. 30. szerda 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 30. szerda 13:17
Nagyon sok ám az álmodozó ábrándozó és emiatt hazudozó,aki nem képes elviselni a kritikát,ha szembesítik a valótlanságaival,amivel ezért elveszi az emberek kedvét az ismerkedéstől,és ezáltal a szex lehetősége is elúszik.A képeken látható hölgy nagyon gyönyörű és kívánatos!!Remélem,sikerrel jártok partnerkeresés terén!!Sok sikert kívánok hozzá!! smile .
 
1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: men27 men27
Nyitás ideje: 2007. 02. 11. vasárnap
Üzenetek: 1407db
Utolsó üzenet: 2018. 05. 18. péntek
 

Hírek

2018. 06. 18. hétfő 15:04
A nagy szopatás Hát tessék, ilyenek a vérbeli magyar csajok! Ha Móni, Mreci, Niki és Tiffany garatra kapják, nincs megállás. Újabb mélytorok filmünk négy kőkemény meccs az orálszex és a szájba baszás határán. A filmből kiderül, melyik oldal felé húz inkább a menet.... Tovább
2018. 06. 18. hétfő 12:59
YuriésKai a díjátadón Ismét egy új párt köszönthettünk a díjátadónkon! Nagyon örültünk YuriésKai dobogós helyezésének, mivel több alkalommal is neveztek a versenyekre és kitartóan küldik be a sorozataikat. Annak is örültünk, hogy a versenyeink témái a legtöbbször... Tovább
2018. 06. 11. hétfő 16:17
DP Mania Filmünk szereplőiben két közös pont van. Szeretik a sportot, és a szexet. És annak is azt a válfaját, amikor egyszerre két farok ostromolja a puncit és a popsit. Mert lehet-e annál jobb mint amikor elfáradsz egy vegyes páros fallabda játékban, de szauna... Tovább
Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Masszázs kereső, Budapest masszázs, vidék masszázs
Tölts fel te is!

Tölts fel te is!

Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.
Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!