Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"Van aki két nővel, van aki két pasival, van aki az anyósával stb...fantáziál!"
"Kinek az anyós, kinek a szomszéd felesége...izgatja a fantáziáját mi a különbség, ha egy kívánatos nőről van szó!! "
"az ember tudja hogy nem szabad, és ellen áll, de olykor oly erős a vágy minden porcikáddal azt szeretnéd, hogy már csak a gondolattól is izgalmi állapotba kerülsz és ha ez párosul a tisztelettel, udvarias közeledéssel. mhhhh "

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 4 5 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1786   2024. 10. 04. péntek 05:42
attila0224 attila0224
Mennyi idős az anyósod?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 03. csütörtök 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4755394)
2024. 10. 03. csütörtök 08:33
Egyelőre a látvány illetve ezek a pillanatok megvannak, aztán marad a fantázia. Tegnap például mi voltunk nála, aztán este jacuzziban pezsgőzés hármasban, a nejem és az anyós is csak fürdőruci alsóban felül semmiben, kihívás volt ismét a dolog. Hétvégén megyünk hozzá, szombat esti szokásos családi szaunázás. A szaunája eléggé épp csak sejtelmesen bevilágított, itt úgy megy hogy nyilván senkin semmi, viszont csak sejtelmesen lehet nézelődni, a fény nagyon nagyon kevés, mereszteni kell a szemem, de nyilván nem csünghet kocsányon smile persze évek alatt kialakult ez, így neki természetes, mint ahogy a nejemnek is, persze nekem meg a látvány marad. Szerencsére modern az anyós, és pont nem érdekli semmi, kissé hedonista szellemű is smile De én így szeretem.- viszont egyelőre csak " vágy-álom " marad. Nem egyszerű ez a helyzet hidd el. Nagyon nem smile
#1785   2024. 10. 03. csütörtök 08:33
X Törölt felhasználó (4755394)
Egyelőre a látvány illetve ezek a pillanatok megvannak, aztán marad a fantázia. Tegnap például mi voltunk nála, aztán este jacuzziban pezsgőzés hármasban, a nejem és az anyós is csak fürdőruci alsóban felül semmiben, kihívás volt ismét a dolog. Hétvégén megyünk hozzá, szombat esti szokásos családi szaunázás. A szaunája eléggé épp csak sejtelmesen bevilágított, itt úgy megy hogy nyilván senkin semmi, viszont csak sejtelmesen lehet nézelődni, a fény nagyon nagyon kevés, mereszteni kell a szemem, de nyilván nem csünghet kocsányon smile persze évek alatt kialakult ez, így neki természetes, mint ahogy a nejemnek is, persze nekem meg a látvány marad. Szerencsére modern az anyós, és pont nem érdekli semmi, kissé hedonista szellemű is smile De én így szeretem.- viszont egyelőre csak " vágy-álom " marad. Nem egyszerű ez a helyzet hidd el. Nagyon nem smile
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2024. 10. 03. csütörtök 04:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 03. csütörtök 04:12
Szerintem ha bepróbálkoznál nála, nem tiltakozna...
Ismerek olyan párt, ahol a férj a feleség tudtával az anyóst is ápolja. Persze nem egyszerre, hanem külön-külön.
#1784   2024. 10. 03. csütörtök 04:12
Porthos61 Porthos61
Szerintem ha bepróbálkoznál nála, nem tiltakozna...
Ismerek olyan párt, ahol a férj a feleség tudtával az anyóst is ápolja. Persze nem egyszerre, hanem külön-külön.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 23. hétfő 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4755394)
2024. 09. 23. hétfő 08:33
az én anyósom is nagyon nagyon jó nő, de még a akarná sem dugnám meg, azaz ebben a felállásban ami most van, pedig elvált, független nincs barát sem, sem kúrópajti nála egy jó ideje. Benne is lenne szerintem, de nem rizikózom, megelégszem azzal ami van alapból, tehát Horvátban, görögben előttem megy a monokini közös családi nyaralásokon, ha wellnessbe jön velünk akkor ott is van látnivaló, illetve ha naturista szaunában vagyunk akkor ott is. Előttem nem visszafogott, és ez így jó is, szóval ez van egyelőre. Ha nála vagyunk simán jön megy tanga top kombóban, ha napoznak a feleségemmel akkor a hátsó zárt kertben simán meztelenek, persze ilyenkor nem zavarom őket, viszont a házból kilátni a teraszra, na így élünk smile A nejem kérdezett már rá, hogy fantáziáltam vagy sem róla, őszintén elmondtam neki hogy igen, és ennyi, nem volt belőle orrhúzogatás, egymással őszintén megbeszélünk mindent a párommal. De miért is ne mondtam volna meg neki őszintén? ! -ez nálunk a kapcsolatunkban alap. Viszont csak ismételni tudom, bitang jó nő az anyós is, nagyon egybe van smile
#1783   2024. 09. 23. hétfő 08:33
az én anyósom is nagyon nagyon jó nő, de még a akarná sem dugnám meg, azaz ebben a felállásban ami most van, pedig elvált, független nincs barát sem, sem kúrópajti nála egy jó ideje. Benne is lenne szerintem, de nem rizikózom, megelégszem azzal ami van alapból, tehát Horvátban, görögben előttem megy a monokini közös családi nyaralásokon, ha wellnessbe jön velünk akkor ott is van látnivaló, illetve ha naturista szaunában vagyunk akkor ott is. Előttem nem visszafogott, és ez így jó is, szóval ez van egyelőre. Ha nála vagyunk simán jön megy tanga top kombóban, ha napoznak a feleségemmel akkor a hátsó zárt kertben simán meztelenek, persze ilyenkor nem zavarom őket, viszont a házból kilátni a teraszra, na így élünk smile A nejem kérdezett már rá, hogy fantáziáltam vagy sem róla, őszintén elmondtam neki hogy igen, és ennyi, nem volt belőle orrhúzogatás, egymással őszintén megbeszélünk mindent a párommal. De miért is ne mondtam volna meg neki őszintén? ! -ez nálunk a kapcsolatunkban alap. Viszont csak ismételni tudom, bitang jó nő az anyós is, nagyon egybe van smile
#1782   2024. 09. 23. hétfő 08:25
smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 22. vasárnap 03:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4299092)
2024. 09. 22. vasárnap 03:10
Tegnap délután le kellet szaladnom a mamához egy csomaggal és megbeszélni
a mai kerti kerítés építést,egy comb középig érő nyárias kis lenge ruhában volt Van egy hely ahova mindig le szokott ülni de most nem odaült pontosan velem szemben én akárhányszor voltam nála egyedül 26 év alatt még olyan sem fordult elő hogy ilyen ruhában legyen. smile kíváncsi vagyok a mai napra lesz-e folytatása. Még a feleségnek sem mondtam el ha fel fog jönni ide a fórumra innen fogja megtudni smile
#1781   2024. 09. 23. hétfő 04:20
Porthos61 Porthos61
Kíváncsian várjuk a folytatást...
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 22. vasárnap 03:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 22. vasárnap 03:10
a mai kerti kerítés építést,egy comb középig érő nyárias kis lenge ruhában volt Van egy hely ahova mindig le szokott ülni de most nem odaült pontosan velem szemben én akárhányszor voltam nála egyedül 26 év alatt még olyan sem fordult elő hogy ilyen ruhában legyen. smile kíváncsi vagyok a mai napra lesz-e folytatása. Még a feleségnek sem mondtam el ha fel fog jönni ide a fórumra innen fogja megtudni smile
#1780   2024. 09. 22. vasárnap 15:08
X Törölt felhasználó (4755757)
Szerencsére?...Sajnos csak addig!
Dugd meg ha teheted!
(Ez egy válasz clairvoyant2310 üzenetére (2024. 09. 18. szerda 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 18. szerda 18:57
Én is megkivántam anyósom. többször is. Szerencsére csak egy kis mellfogdosásig jutottunk amikor mindketten be voltunk piázva. Mivel velünk lakik így hetekig ha megláttam felállt a faszom.
#1779   2024. 09. 22. vasárnap 03:10
X Törölt felhasználó (4299092)
#1778   2024. 09. 18. szerda 20:21
clairvoyant2310 clairvoyant2310
Ha asszony nem engedi akkor én majd bevállalom
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 18. szerda 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 18. szerda 20:12
Az én anyósom is jól tartja magát formás. Mondjuk nálunk hozzátartozik a sztorihoz mivel mindent megbeszélünk elmondtam a feleségemnek smile annyit mondot nehogy rámozdulj és megdugd az anyámat. smile
#1777   2024. 09. 18. szerda 20:12
Az én anyósom is jól tartja magát formás. Mondjuk nálunk hozzátartozik a sztorihoz mivel mindent megbeszélünk elmondtam a feleségemnek smile annyit mondot nehogy rámozdulj és megdugd az anyámat. smile
#1776   2024. 09. 18. szerda 19:00
Mondjuk akkora a melle mint egy dinnye így nem volt nehéz megfogni, közben asszony felment aludni.
#1775   2024. 09. 18. szerda 18:57
Én is megkivántam anyósom. többször is. Szerencsére csak egy kis mellfogdosásig jutottunk amikor mindketten be voltunk piázva. Mivel velünk lakik így hetekig ha megláttam felállt a faszom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 18. szerda 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 18. szerda 18:12
Persze nem is foglalkozom vele De gondoltam udvariasan válaszolok mondjuk a hozzászólásom felét rakta csak be azt nem értem miért. De egyébként a kedves kollega aki olyan jóindulatúan szólt gondolja itt ismerkedünk találkozunk baszunk szeretkezünk párokkal és rám nyit a mama megijedek…. Messziről jött ember igaz azt mond amit akar de a méretemet tekintve bőven nagykorú vagyok!
#1774   2024. 09. 18. szerda 18:12
Persze nem is foglalkozom vele De gondoltam udvariasan válaszolok mondjuk a hozzászólásom felét rakta csak be azt nem értem miért. De egyébként a kedves kollega aki olyan jóindulatúan szólt gondolja itt ismerkedünk találkozunk baszunk szeretkezünk párokkal és rám nyit a mama megijedek…. Messziről jött ember igaz azt mond amit akar de a méretemet tekintve bőven nagykorú vagyok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 18. szerda 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4650775)
2024. 09. 18. szerda 15:16
mind egy medig látta te átt élted ez a lényeg nem az amit más m
ir
#1773   2024. 09. 18. szerda 15:16
X Törölt felhasználó (4650775)
mind egy medig látta te átt élted ez a lényeg nem az amit más m
ir
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 18. szerda 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 18. szerda 15:14
Válaszolok mert úgy gondolom így van rendjén még akkor is ha a rosszindulat nem kicsit átjött.
Egy azért nem egy másodperc volt 5-10 között
#1772   2024. 09. 18. szerda 15:14
Válaszolok mert úgy gondolom így van rendjén még akkor is ha a rosszindulat nem kicsit átjött.
Egy azért nem egy másodperc volt 5-10 között
(Ez egy válasz Hardgames12 üzenetére (2024. 09. 18. szerda 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 18. szerda 13:04
Egy lankatt farok amit láthatott 1 masodpercig abban mi tetszetett neki?
#1771   2024. 09. 18. szerda 14:31
gate555 gate555
lehet lankadtan is 15 cm -er
(Ez egy válasz Hardgames12 üzenetére (2024. 09. 18. szerda 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 18. szerda 13:04
#1770   2024. 09. 18. szerda 13:04
Hardgames12 Hardgames12 VIP
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 18. szerda 06:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 18. szerda 06:00
2 hete a feleségem testvére hazajött a családal ,persze a mama készült és természetesen meghívott minket is.
Iszogatunk de tényleg csak szolidan el kellet mennem a mosdóba mikor végeztem fordultam el a wc-től de még nem sikerült elrakni a farkam anyósom benyitott. Rám nézett majd le látszott,hogy tetszet neki csak anyit tudod mondani jaj bocsi.Akkor elmeséltem a nejemnek annyit mondot anyámat csak ne baszd már meg.De tegnap este megkérdezte tetszik e a mama mondat neki egy kettőt megérne azt mondja erre visszatérünk.
#1769   2024. 09. 18. szerda 06:00
2 hete a feleségem testvére hazajött a családal ,persze a mama készült és természetesen meghívott minket is.
Iszogatunk de tényleg csak szolidan el kellet mennem a mosdóba mikor végeztem fordultam el a wc-től de még nem sikerült elrakni a farkam anyósom benyitott. Rám nézett majd le látszott,hogy tetszet neki csak anyit tudod mondani jaj bocsi.Akkor elmeséltem a nejemnek annyit mondot anyámat csak ne baszd már meg.De tegnap este megkérdezte tetszik e a mama mondat neki egy kettőt megérne azt mondja erre visszatérünk.
#1768   2024. 09. 17. kedd 09:38
X Törölt felhasználó (4756423)
Én a hétvégén csókolóztam az anyósommal be is nyúltam neki rá kevert a kezemre .egyelőre ennyit volt de várjuk hogy legyen alkalmunk mert évek óta kívánjuk egymást ahogy meg tudtam ő is engem.nem csak én őt.
#1767   2024. 09. 17. kedd 04:34
Porthos61 Porthos61
Miért bántad meg ha jó volt?
(Ez egy válasz Danube81 üzenetére (2024. 09. 16. hétfő 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 16. hétfő 18:11
A hölgy fullos de nem részletezem hogy mennyire voltam zavarba így évek után. Nem tudtam hogy nyakon ver vagy hagyja magát aztán gyorsabb vette le a bugyiját mint ha égett volna. Én úgy meg voltam szeppenve hogy a Jancsika mutatta a fél hatot és mégis egy perc alatt elélveztem. A többi részlet inkább titok de sok kitartás és udvarolgatás meghozta gyümölcsét de megbántam

1 2 3 4 5 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: men27 men27
Nyitás ideje: 2007. 02. 11. vasárnap
Üzenetek: 1826db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 27. vasárnap

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!