Enrico mesélj a tegnap estéről!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 01. péntek 05:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 01. péntek 05:27
Törölt felhasználó (1262762)

Valakinek valami sztori? Sajnos velem nem történt semmi, pedig tegnap este nagyon bizakodó voltam.
Valakinek valami sztori? Sajnos velem nem történt semmi, pedig tegnap este nagyon bizakodó voltam.

Mert idióta. Randa és harminc évvel öregebb mint a lánya.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 23. vasárnap 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 23. vasárnap 20:24
Törölt felhasználó (8378)

Miért nem baszod meg ?
Miért nem baszod meg ?

Ő kíván engem. De a rossebb ott eszi meg.
Én is kívánom az anyósom... nem egy igazi vonzó MILF, de nagyon izgat. Szívesen elkapnám hátulról, és beverném a pinájába. Szerintem élvezné, a kemény kefélést, nem tudom miért, de szerintem igen.
Szia!Megosztod velem a sztorid?Énis megosztom veled,sőt akár képet is tudok küldeni anyósról.Ha érdekel irj a ****************-ra.Továbbá várom olyanok jelentkezését akinek szintén van képe és cserélne!
(Moderálva: Email címet ne adj meg a fórumon.) (Ez egy válasz deep79 üzenetére (2018. 10. 24. szerda 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 24. szerda 16:17
(Moderálva: Email címet ne adj meg a fórumon.) (Ez egy válasz deep79 üzenetére (2018. 10. 24. szerda 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Van olyan aki kukkolta az anyósát, esetleg le is fotózta kukkolás közben?
Én már kukkoltam az anyóst..
Írj, ha van sztorid..
Írj, ha van sztorid..

Megoszthatnád velünk is!
(Ez egy válasz Georgo 20cm üzenetére (2018. 10. 25. csütörtök 03:44), amit ide kattintva olvashatsz)

én is kívánom az anyósomat
többször meglestem fürdés közben és már többször eljátszottam a gondolattal hogy mit tennék vele
többször meglestem fürdés közben és már többször eljátszottam a gondolattal hogy mit tennék vele
Sziasztok
Új vagyok itt,de én is kívánom az anyósomat
Új vagyok itt,de én is kívánom az anyósomat
A türelem, pinát terem!! Írtam neked privátban a tapasztalataimról!
(Ez egy válasz Fefe1936 üzenetére (2018. 10. 01. hétfő 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 01. hétfő 11:17

Nem tudom, hogy miért de nagyon kívánom az anyósom. Pedig nem egy igazi szépség. Olyan nagy darab, nem kövér, mégis izgató számomra. Több alkalommal elképzeltem, hogy mit és hogyan csinálnék vele, de nem tudom hogy kezdjek neki, hogy ne legyen belőle botrány. Néha úgy érzem, hogy hajlana rá, mert úgy viselkedik, néha pedig hogy teljesen elzárkózik ilyen dolgoktól. Mindegy egyenlőre marad a bugyija meg a maszti.
Mesèlj.Oszd meg a sztorit.
(Ez egy válasz Georgo 20cm üzenetére (2018. 10. 25. csütörtök 03:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Mesélj..... Engem is érdekelne....
Szia nekem lenne ha érdekel
(Ez egy válasz deep79 üzenetére (2018. 10. 24. szerda 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 24. szerda 16:17

Sziasztok!
Írj, ha van sztorid..
Írj, ha van sztorid..

Sziasztok!
Írj, ha van sztorid..
Írj, ha van sztorid..

Köszi a tanácsot. Mindenképpen kivárom az alkalmat, mert nagyon megcsinálnám. Nem adom fel.
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2018. 10. 01. hétfő 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 01. hétfő 11:56

A nők hajlandósága hullámzó, várd ki, amikor úgy látod, hajlandó lenne rá, de akkoris inkább csak jelezz vissza neki s várd ki, hogy ő lépjen tovább.
A nők hajlandósága hullámzó, várd ki, amikor úgy látod, hajlandó lenne rá, de akkoris inkább csak jelezz vissza neki s várd ki, hogy ő lépjen tovább.
(Ez egy válasz Fefe1936 üzenetére (2018. 10. 01. hétfő 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 01. hétfő 11:17

Nem tudom, hogy miért de nagyon kívánom az anyósom. Pedig nem egy igazi szépség. Olyan nagy darab, nem kövér, mégis izgató számomra. Több alkalommal elképzeltem, hogy mit és hogyan csinálnék vele, de nem tudom hogy kezdjek neki, hogy ne legyen belőle botrány. Néha úgy érzem, hogy hajlana rá, mert úgy viselkedik, néha pedig hogy teljesen elzárkózik ilyen dolgoktól. Mindegy egyenlőre marad a bugyija meg a maszti.