Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"Van aki két nővel, van aki két pasival, van aki az anyósával stb...fantáziál!"
"Kinek az anyós, kinek a szomszéd felesége...izgatja a fantáziáját mi a különbség, ha egy kívánatos nőről van szó!! "
"az ember tudja hogy nem szabad, és ellen áll, de olykor oly erős a vágy minden porcikáddal azt szeretnéd, hogy már csak a gondolattól is izgalmi állapotba kerülsz és ha ez párosul a tisztelettel, udvarias közeledéssel. mhhhh "

Az eddigi hozzászólások

... 52 53 54 55 56 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#776   2011. 10. 30. vasárnap 06:03
X Törölt felhasználó (801850)
smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 30. vasárnap 01:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (451890)
2011. 10. 30. vasárnap 01:30
kívánom az apósom nyes
#775   2011. 10. 30. vasárnap 01:30
X Törölt felhasználó (451890)
kívánom az apósom nyes
#774   2011. 10. 24. hétfő 14:39
matthew0007 matthew0007
kicsitamas... próbálj előtte alsógatyában járkálni, meg ehez hasonlók, meg gyere ki csupin a fürdőből.. iesmi sztem.. nyes csak hangosan gondolkodom.. xD de hátha.. good luck.
#773   2011. 10. 24. hétfő 10:18
xendi xendi
Az enyémet kerítésléccel hátbaverném.
#772   2011. 10. 19. szerda 18:35
kicsitamas kicsitamas
Hasonló "gondom" van nekem is. anyósom 51 éves, de korához képes egészen jó bőr. sőőőőt!!! pár hónappal ezelőtt nálunk aludt, és korán reggel lefürdött, én meg észrevettem, amikor kijött. azt hitte még alszom, de már nem aludtam. csak maga elé kapta a törölközőt, és úgy jött ki a fürdőből. ahogy megfordult láttam a nedves és meztelen hátát és popsiját. azóta már többször eszembe jutott, hogy mi lenne, ha véletlenül pár óra kettesben lennénk és rá tudnék nyomulni. párszor, ha átjön hozzánk, akkor mindig átöltözik itthoni ruhába, és már láttam, ahogy egy szál tangában, és pólóban átöltözik. sajna ilyen a lánya is itthon vagy, így nem tudok "véletlenül" rányitni. egy bibi van, hogy nem annyira szexmániás, már régóta egyedül él, és csak 1-2 pasija volt azóta, akikkel azért volt szex, de már legalább fél éve nem volt senkivel. viszont az jó jel, hogy néha megdicsér, hogy hú de jó pasi vagy,stb......
szerintetek hogyan lehetne kipuhatolni, hogy benne lenne-e egy kis titkos játékban. már egy kis kézimunkának is örülnék! smile
#771   2011. 10. 18. kedd 17:20
X Törölt felhasználó (823052)
Hellóka mindenkinek.Nekem egy olyan problémám lenne, már ha lehet problémának nevezni, hogy nagyon kívánom az anyósomat.Nagyon csinos 45 éves az após által szexuálisan elhanyagolt nő(legalábbis szerintem). Külön szobában aludnak, az apóst nem érdekli más, csak a hasa, meg a tévé. egyszerűen megőrjít amikor az anyósom szűk melegítő nacit visel, és amint a konyhában sürgölődik, le le hajol, a nacin keresztül pedig előbukkan a bugyija, hááát én szinte majd nem elélvezek úgy kívánom.Nem tudom hogy közelítsek felé.Szerintem szimpatikus vagyok neki, sokat nevetünk illetve gyakran megnevettetem, miközben lesek minden pillanatot hogy a melleit megpillanthassam, illetve a bugyiját láthassam,csak hát sajnos félek jelét adni az érdeklődésemnek.Félek az elutasítástól illetve attól hogy elárulja a lányának. Már nagyon sok dolgon gondolkoztam pl.hogy egy kémkamerát szerelek a hálószobájába, kicsit leitatom hogy bátrabb legyen, stb,...de még nem tudom hogy mi lenne a járható út. Abban lenne nekem tanácsra szűkségem hogy milyen módom kerüljek közelebb az anyósomhoz. Azt a fránya eslo lépést milyen módon tegyem meg, ....légyszi segítsetek.....előre is köszönöm....aztán ígérem jövök a fejleményekkel....
#770   2011. 10. 17. hétfő 15:53
X Törölt felhasználó (39012)
vannak gyönyörű 30as 40es 50es nők
#769   2011. 10. 16. vasárnap 22:43
bangbod bangbod
semmi új?
#768   2011. 09. 11. vasárnap 15:10
matthew0007 matthew0007
szóval vki vmit? .. smile
#767   2011. 09. 11. vasárnap 05:58
X Törölt felhasználó (290346)
Szia,mint az oldal címe is mutatja,ez fórum,és nem társkereső!!!
#766   2011. 09. 10. szombat 16:23
MANO28 MANO28
én a barátom anyósát kivánom és dugom nagyon jó a kis rib !!!!
#765   2011. 09. 08. csütörtök 09:15
matthew0007 matthew0007
tyűű ez nagyon komoly story volt remélem írsz még róla.. nyes
(Ez egy válasz mama fucker üzenetére (2011. 07. 25. hétfő 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 25. hétfő 22:52
Sziasztok!
Most regisztráltam az oldalra, aminek az oka ez a blog volt! Régóta követem ezt a blogot és úgy éreztem mostmár nekem is meg kell osztanom a történetem.

Én 19 évvel vagyok fiatalabb a 46 éves anyósomnál, akinek 80-85 C-s mellei olyan formásak akár egy 20 évesé!Mintegy 5 éve vagyok a párommal akinek az anyja már elsőre felkeltette érdeklődésem, de sosem gondoltam h bármi is lehetne...Sokszor nézegettema bugyijait a szárítón és csodáltam meg a testét lengébb öltözetben, vagy füdőruhában(imádom benne) de nem éreztem a vonzalmat a részéről.Sokat fantáziáltam róla hogy milyen lehet az ágyban, borotvált e, amikor egy balatoni nyarlás alkalmával előttem tusolt le és a fürdőben maradt a bugyija.Hagyományos bugyit hord,de kizálólag szexi csipkést...nagyon felizgatott a látványa, az illata és egy szőrszálat is találtam benne amiből egyből arra gondoltam, hogy nem borotválja. Aztán az egyik filmnézős este közben láttam ahogy a hálóinge meggyűrődött ahogy leült velem szemben a fotelba és kilátszott a szexi csíkra borotvált puncija.Nem mertem bámulni mert a párom mellettem ült és így is azonnal felizgatott de szerintem ez észre is vette. Itt láttam első jelét hogy nem szégyellte magát.Azonban sokáig semmi sem történt és kb rá egy évre hogy párom megcsalt(de aztán együtt maradtunk) és erről anyósék is tudomást szereztek előbb mint én. Abban az időszakban nem voltam túl jól és ahogy mentem páromékhoz egydül anyós volt otthon. Leültünk bezsélgettünk, felekrült a téma, elmondtad a véleményét,majd elmesélte h őt is csalta meg após...belemerültünk a részletekbe amikor félválról emltítette, hogy após mellett kíváncsi más férfira is...ekkor simogatta meg a hátam amit azonnal célzásnak vettem és megpróbáltam lesmárolni de ellökött meglepett arccal, nem értettem a szitut...majd elmondta hogy kedvel de a lányával nem teheti meg, és amikor már teljesen vörös voltama szégyentől, akkor odahajolt adott egy puszit és megkérdezte felizgat e engem.Csak habogva adtam választ és mire kimondtam csak annyit mondott, hogy jól élvezzem ki minden percét ami most jön és megcsókolt.Keze azonnal a merev farkam felé indult, benyúlt a nadrágba simogatta, húzogatta majd szépen a szájába vette. Olyan jól csinálta mint a lánya, csak sokkal nagyobb vágy volt benne,éreztem hogy bizonyítani akar.Élveztem hogy ennyire felizgult és pillanatok alatt a szájába élveztem amit lenyelt. Ekkor vetkőztetni kezdtem és elkezdtem nyalni de olyan nedves volt hogy szinte nyalnom sem kellett!Gumi nélkül óvatosan belécsúsztam majd elkezdtem ütemesen dugni, de a hangos nyögései annyira izgatóak voltak hogy percek alatt csúcsközelbe ért és hatalmasat élvezett ami engem is annyira felizgatott hogy kijöttem és a mellére élveztem!Utána kínos hallgatás kísérte a nyomok eltakarítását és párom érkezéséig nem tudtuk hogyan viselkedjünk hogy ne keltsünk feltűnést, de valahogy megoldozzuk...nos így alakult az első kalandom anyósommal amit szerettem volna veletek megosztani smile ha szeretnétek jelentkezem még!
#764   2011. 09. 07. szerda 16:37
matthew0007 matthew0007
bakker ezek nagyon jó story-k.. nyes amikor olvastam őket volt, hogy fel-fel ágaskodott.. nyes na mind1. én viszont anyum keresztanyját tolnám meg de nemtudom hogykéne,, nagyon jó nő bár van vagy 65 de akkora melle van hogy nemigaz vmi tanács? nyes
#763   2011. 07. 31. vasárnap 21:35
nick81 nick81
érdekelne a történeted engem is....
#762   2011. 07. 31. vasárnap 12:44
X Törölt felhasználó (791195)
sziasztok!
nekem is volt olyan anyósjelölt, akit szívesen megcsináltam volna.. smile
fiatal barátnőm volt , én voltam 25 lány 18 mama pedig 36 éves(fiatal anyuka-egyedül nevelte a lányát)
Ott aludtam náluk, lány felkelt, kint volt az udvaron, én még aludtam, meztelenül, kedves mama pedig bejött reggel, bepakolni a lánya ruháit a szekrénybe, én akkor forgolódtam, takaró le, meztelen volta, állt a farkam, szemem sarkából néztem az anyuka reakcióját. Végzett, megfordult, de kifele megállt és az ajtóból nézett 1 percig. Akkor kellett volna szólnom neki valamit.........
Ezt kihagytam....kicsi bánom smile
#761   2011. 07. 31. vasárnap 08:55
X Törölt felhasználó (231474)
Szeva. Engem is érdekelne a sztorid, akár priviben is.
#760   2011. 07. 31. vasárnap 08:50
ik255 ik255
hali! Engem érdekel ird meg légxszives,akár priviben köszönöm.
#759   2011. 07. 31. vasárnap 06:20
Clown666 Clown666
Ez a történet engem is érdekel! bohoc
#758   2011. 07. 30. szombat 23:19
mama fucker mama fucker
Elég sokan ítélkeztek/ítélkeznek, de kíváncsi lennék ha a ti titkaitokat fednétek fel, akkor mások megdícsérnék e smile ) Csak annyit mondom, ne ítélkezz és nem ítéltetsz smile akinek nem inge nem veszi magára... aki pedig megérti egy kicsit is a helyzetet, azzal pedig szívesen megosztom a történeteim smile
#757   2011. 07. 30. szombat 23:15
mama fucker mama fucker
Én is kíváncsi lettem! Hallgatunk! smile

... 52 53 54 55 56 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: men27 men27
Nyitás ideje: 2007. 02. 11. vasárnap
Üzenetek: 1836db
Utolsó üzenet: ma 14:20

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!