Törölt felhasználó (451890)

kívánom az apósom

kívánom az apósom

kicsitamas... próbálj előtte alsógatyában járkálni, meg ehez hasonlók, meg gyere ki csupin a fürdőből.. iesmi sztem..
csak hangosan gondolkodom.. xD de hátha.. good luck.

Az enyémet kerítésléccel hátbaverném.
Hasonló "gondom" van nekem is. anyósom 51 éves, de korához képes egészen jó bőr. sőőőőt!!! pár hónappal ezelőtt nálunk aludt, és korán reggel lefürdött, én meg észrevettem, amikor kijött. azt hitte még alszom, de már nem aludtam. csak maga elé kapta a törölközőt, és úgy jött ki a fürdőből. ahogy megfordult láttam a nedves és meztelen hátát és popsiját. azóta már többször eszembe jutott, hogy mi lenne, ha véletlenül pár óra kettesben lennénk és rá tudnék nyomulni. párszor, ha átjön hozzánk, akkor mindig átöltözik itthoni ruhába, és már láttam, ahogy egy szál tangában, és pólóban átöltözik. sajna ilyen a lánya is itthon vagy, így nem tudok "véletlenül" rányitni. egy bibi van, hogy nem annyira szexmániás, már régóta egyedül él, és csak 1-2 pasija volt azóta, akikkel azért volt szex, de már legalább fél éve nem volt senkivel. viszont az jó jel, hogy néha megdicsér, hogy hú de jó pasi vagy,stb......
szerintetek hogyan lehetne kipuhatolni, hogy benne lenne-e egy kis titkos játékban. már egy kis kézimunkának is örülnék!
szerintetek hogyan lehetne kipuhatolni, hogy benne lenne-e egy kis titkos játékban. már egy kis kézimunkának is örülnék!

Hellóka mindenkinek.Nekem egy olyan problémám lenne, már ha lehet problémának nevezni, hogy nagyon kívánom az anyósomat.Nagyon csinos 45 éves az após által szexuálisan elhanyagolt nő(legalábbis szerintem). Külön szobában aludnak, az apóst nem érdekli más, csak a hasa, meg a tévé. egyszerűen megőrjít amikor az anyósom szűk melegítő nacit visel, és amint a konyhában sürgölődik, le le hajol, a nacin keresztül pedig előbukkan a bugyija, hááát én szinte majd nem elélvezek úgy kívánom.Nem tudom hogy közelítsek felé.Szerintem szimpatikus vagyok neki, sokat nevetünk illetve gyakran megnevettetem, miközben lesek minden pillanatot hogy a melleit megpillanthassam, illetve a bugyiját láthassam,csak hát sajnos félek jelét adni az érdeklődésemnek.Félek az elutasítástól illetve attól hogy elárulja a lányának. Már nagyon sok dolgon gondolkoztam pl.hogy egy kémkamerát szerelek a hálószobájába, kicsit leitatom hogy bátrabb legyen, stb,...de még nem tudom hogy mi lenne a járható út. Abban lenne nekem tanácsra szűkségem hogy milyen módom kerüljek közelebb az anyósomhoz. Azt a fránya eslo lépést milyen módon tegyem meg, ....légyszi segítsetek.....előre is köszönöm....aztán ígérem jövök a fejleményekkel....
vannak gyönyörű 30as 40es 50es nők
semmi új?
szóval vki vmit? ..

Szia,mint az oldal címe is mutatja,ez fórum,és nem társkereső!!!
én a barátom anyósát kivánom és dugom nagyon jó a kis rib !!!!
tyűű ez nagyon komoly story volt remélem írsz még róla..
(Ez egy válasz mama fucker üzenetére (2011. 07. 25. hétfő 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 25. hétfő 22:52

Sziasztok!
Most regisztráltam az oldalra, aminek az oka ez a blog volt! Régóta követem ezt a blogot és úgy éreztem mostmár nekem is meg kell osztanom a történetem.
Én 19 évvel vagyok fiatalabb a 46 éves anyósomnál, akinek 80-85 C-s mellei olyan formásak akár egy 20 évesé!Mintegy 5 éve vagyok a párommal akinek az anyja már elsőre felkeltette érdeklődésem, de sosem gondoltam h bármi is lehetne...Sokszor nézegettema bugyijait a szárítón és csodáltam meg a testét lengébb öltözetben, vagy füdőruhában(imádom benne) de nem éreztem a vonzalmat a részéről.Sokat fantáziáltam róla hogy milyen lehet az ágyban, borotvált e, amikor egy balatoni nyarlás alkalmával előttem tusolt le és a fürdőben maradt a bugyija.Hagyományos bugyit hord,de kizálólag szexi csipkést...nagyon felizgatott a látványa, az illata és egy szőrszálat is találtam benne amiből egyből arra gondoltam, hogy nem borotválja. Aztán az egyik filmnézős este közben láttam ahogy a hálóinge meggyűrődött ahogy leült velem szemben a fotelba és kilátszott a szexi csíkra borotvált puncija.Nem mertem bámulni mert a párom mellettem ült és így is azonnal felizgatott de szerintem ez észre is vette. Itt láttam első jelét hogy nem szégyellte magát.Azonban sokáig semmi sem történt és kb rá egy évre hogy párom megcsalt(de aztán együtt maradtunk) és erről anyósék is tudomást szereztek előbb mint én. Abban az időszakban nem voltam túl jól és ahogy mentem páromékhoz egydül anyós volt otthon. Leültünk bezsélgettünk, felekrült a téma, elmondtad a véleményét,majd elmesélte h őt is csalta meg após...belemerültünk a részletekbe amikor félválról emltítette, hogy após mellett kíváncsi más férfira is...ekkor simogatta meg a hátam amit azonnal célzásnak vettem és megpróbáltam lesmárolni de ellökött meglepett arccal, nem értettem a szitut...majd elmondta hogy kedvel de a lányával nem teheti meg, és amikor már teljesen vörös voltama szégyentől, akkor odahajolt adott egy puszit és megkérdezte felizgat e engem.Csak habogva adtam választ és mire kimondtam csak annyit mondott, hogy jól élvezzem ki minden percét ami most jön és megcsókolt.Keze azonnal a merev farkam felé indult, benyúlt a nadrágba simogatta, húzogatta majd szépen a szájába vette. Olyan jól csinálta mint a lánya, csak sokkal nagyobb vágy volt benne,éreztem hogy bizonyítani akar.Élveztem hogy ennyire felizgult és pillanatok alatt a szájába élveztem amit lenyelt. Ekkor vetkőztetni kezdtem és elkezdtem nyalni de olyan nedves volt hogy szinte nyalnom sem kellett!Gumi nélkül óvatosan belécsúsztam majd elkezdtem ütemesen dugni, de a hangos nyögései annyira izgatóak voltak hogy percek alatt csúcsközelbe ért és hatalmasat élvezett ami engem is annyira felizgatott hogy kijöttem és a mellére élveztem!Utána kínos hallgatás kísérte a nyomok eltakarítását és párom érkezéséig nem tudtuk hogyan viselkedjünk hogy ne keltsünk feltűnést, de valahogy megoldozzuk...nos így alakult az első kalandom anyósommal amit szerettem volna veletek megosztani
ha szeretnétek jelentkezem még!
Most regisztráltam az oldalra, aminek az oka ez a blog volt! Régóta követem ezt a blogot és úgy éreztem mostmár nekem is meg kell osztanom a történetem.
Én 19 évvel vagyok fiatalabb a 46 éves anyósomnál, akinek 80-85 C-s mellei olyan formásak akár egy 20 évesé!Mintegy 5 éve vagyok a párommal akinek az anyja már elsőre felkeltette érdeklődésem, de sosem gondoltam h bármi is lehetne...Sokszor nézegettema bugyijait a szárítón és csodáltam meg a testét lengébb öltözetben, vagy füdőruhában(imádom benne) de nem éreztem a vonzalmat a részéről.Sokat fantáziáltam róla hogy milyen lehet az ágyban, borotvált e, amikor egy balatoni nyarlás alkalmával előttem tusolt le és a fürdőben maradt a bugyija.Hagyományos bugyit hord,de kizálólag szexi csipkést...nagyon felizgatott a látványa, az illata és egy szőrszálat is találtam benne amiből egyből arra gondoltam, hogy nem borotválja. Aztán az egyik filmnézős este közben láttam ahogy a hálóinge meggyűrődött ahogy leült velem szemben a fotelba és kilátszott a szexi csíkra borotvált puncija.Nem mertem bámulni mert a párom mellettem ült és így is azonnal felizgatott de szerintem ez észre is vette. Itt láttam első jelét hogy nem szégyellte magát.Azonban sokáig semmi sem történt és kb rá egy évre hogy párom megcsalt(de aztán együtt maradtunk) és erről anyósék is tudomást szereztek előbb mint én. Abban az időszakban nem voltam túl jól és ahogy mentem páromékhoz egydül anyós volt otthon. Leültünk bezsélgettünk, felekrült a téma, elmondtad a véleményét,majd elmesélte h őt is csalta meg após...belemerültünk a részletekbe amikor félválról emltítette, hogy após mellett kíváncsi más férfira is...ekkor simogatta meg a hátam amit azonnal célzásnak vettem és megpróbáltam lesmárolni de ellökött meglepett arccal, nem értettem a szitut...majd elmondta hogy kedvel de a lányával nem teheti meg, és amikor már teljesen vörös voltama szégyentől, akkor odahajolt adott egy puszit és megkérdezte felizgat e engem.Csak habogva adtam választ és mire kimondtam csak annyit mondott, hogy jól élvezzem ki minden percét ami most jön és megcsókolt.Keze azonnal a merev farkam felé indult, benyúlt a nadrágba simogatta, húzogatta majd szépen a szájába vette. Olyan jól csinálta mint a lánya, csak sokkal nagyobb vágy volt benne,éreztem hogy bizonyítani akar.Élveztem hogy ennyire felizgult és pillanatok alatt a szájába élveztem amit lenyelt. Ekkor vetkőztetni kezdtem és elkezdtem nyalni de olyan nedves volt hogy szinte nyalnom sem kellett!Gumi nélkül óvatosan belécsúsztam majd elkezdtem ütemesen dugni, de a hangos nyögései annyira izgatóak voltak hogy percek alatt csúcsközelbe ért és hatalmasat élvezett ami engem is annyira felizgatott hogy kijöttem és a mellére élveztem!Utána kínos hallgatás kísérte a nyomok eltakarítását és párom érkezéséig nem tudtuk hogyan viselkedjünk hogy ne keltsünk feltűnést, de valahogy megoldozzuk...nos így alakult az első kalandom anyósommal amit szerettem volna veletek megosztani

bakker ezek nagyon jó story-k..
amikor olvastam őket volt, hogy fel-fel ágaskodott..
na mind1. én viszont anyum keresztanyját tolnám meg de nemtudom hogykéne,, nagyon jó nő bár van vagy 65 de akkora melle van hogy nemigaz vmi tanács?

érdekelne a történeted engem is....
sziasztok!
nekem is volt olyan anyósjelölt, akit szívesen megcsináltam volna..
fiatal barátnőm volt , én voltam 25 lány 18 mama pedig 36 éves(fiatal anyuka-egyedül nevelte a lányát)
Ott aludtam náluk, lány felkelt, kint volt az udvaron, én még aludtam, meztelenül, kedves mama pedig bejött reggel, bepakolni a lánya ruháit a szekrénybe, én akkor forgolódtam, takaró le, meztelen volta, állt a farkam, szemem sarkából néztem az anyuka reakcióját. Végzett, megfordult, de kifele megállt és az ajtóból nézett 1 percig. Akkor kellett volna szólnom neki valamit.........
Ezt kihagytam....kicsi bánom
nekem is volt olyan anyósjelölt, akit szívesen megcsináltam volna..

fiatal barátnőm volt , én voltam 25 lány 18 mama pedig 36 éves(fiatal anyuka-egyedül nevelte a lányát)
Ott aludtam náluk, lány felkelt, kint volt az udvaron, én még aludtam, meztelenül, kedves mama pedig bejött reggel, bepakolni a lánya ruháit a szekrénybe, én akkor forgolódtam, takaró le, meztelen volta, állt a farkam, szemem sarkából néztem az anyuka reakcióját. Végzett, megfordult, de kifele megállt és az ajtóból nézett 1 percig. Akkor kellett volna szólnom neki valamit.........
Ezt kihagytam....kicsi bánom

Szeva. Engem is érdekelne a sztorid, akár priviben is.
hali! Engem érdekel ird meg légxszives,akár priviben köszönöm.
Ez a történet engem is érdekel!

Elég sokan ítélkeztek/ítélkeznek, de kíváncsi lennék ha a ti titkaitokat fednétek fel, akkor mások megdícsérnék e
) Csak annyit mondom, ne ítélkezz és nem ítéltetsz
akinek nem inge nem veszi magára... aki pedig megérti egy kicsit is a helyzetet, azzal pedig szívesen megosztom a történeteim

Én is kíváncsi lettem! Hallgatunk!