Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"Van aki két nővel, van aki két pasival, van aki az anyósával stb...fantáziál!"
"Kinek az anyós, kinek a szomszéd felesége...izgatja a fantáziáját mi a különbség, ha egy kívánatos nőről van szó!! "
"az ember tudja hogy nem szabad, és ellen áll, de olykor oly erős a vágy minden porcikáddal azt szeretnéd, hogy már csak a gondolattól is izgalmi állapotba kerülsz és ha ez párosul a tisztelettel, udvarias közeledéssel. mhhhh "

Az eddigi hozzászólások

... 82 83 84 85 86 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#166   2008. 07. 10. csütörtök 10:39
Flipperöcsi Flipperöcsi
Ennél szarabb nincs! mikor jól felhúznak, és aztán semmi matek, és ez a kellemetlen helyzet is fokozza a nyomort! Legalább meglett volna, akkor is lehet kellemetlen, de az ugye, hogy mennyire más......... buck
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 09. szerda 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (315309)
2008. 07. 09. szerda 21:59
Eddig úgynézki füstbe ment a tervem. Most is eljutottam az ujjazásig a mellcsókolgatásig.Már az ágyon voltunk.De akkor az anyós annyira visszakozott hogy abbagytam.Azt mondta nemtudja megtenni.Ne is próbálkozzak többet.Pedig nedves volt meg nem zavart senki meg.Azt mondta nemtudja mért volt eddig engedékeny.szerinte öszevolt zavarodva.Még beszélgettünk kb félórát róla,elmodtam mennyire felizgetott,és már nagyon sokszor.De nem erősködtem,nem akarok erőszakos lenni.Mostmár rajta múlik hogy lessz e még folytatása.Nemtudok mást tenni minthogy várok (izgatottan)Hát nem úgyjött össze ahogy gondoltam,de a remény hal meg utoljára. confused shakehead sniffles nem úgy jöt össze ahogy szerettem volna,épp ezért mindenkinek sikeresebb akciót kívánok! eljen
#165   2008. 07. 09. szerda 21:59
X Törölt felhasználó (315309)
Eddig úgynézki füstbe ment a tervem. Most is eljutottam az ujjazásig a mellcsókolgatásig.Már az ágyon voltunk.De akkor az anyós annyira visszakozott hogy abbagytam.Azt mondta nemtudja megtenni.Ne is próbálkozzak többet.Pedig nedves volt meg nem zavart senki meg.Azt mondta nemtudja mért volt eddig engedékeny.szerinte öszevolt zavarodva.Még beszélgettünk kb félórát róla,elmodtam mennyire felizgetott,és már nagyon sokszor.De nem erősködtem,nem akarok erőszakos lenni.Mostmár rajta múlik hogy lessz e még folytatása.Nemtudok mást tenni minthogy várok (izgatottan)Hát nem úgyjött össze ahogy gondoltam,de a remény hal meg utoljára. confused shakehead sniffles nem úgy jöt össze ahogy szerettem volna,épp ezért mindenkinek sikeresebb akciót kívánok! eljen
#164   2008. 07. 09. szerda 21:35
X Törölt felhasználó (315309)
Ha ismernéd és láttad volna nem mondanád hogy vegyem be a játékba! confused
(Ez egy válasz Zoli0512 üzenetére (2008. 07. 07. hétfő 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 07. hétfő 21:55
Vedd be a sógornőt is a játékba finom eplus2
#163   2008. 07. 09. szerda 19:35
X Törölt felhasználó (78357)
Azt írod, másnap fájt...miért nem inkább, hogy másnap meg, nyolcszor leszopattad magad, plussz 6-szor megdugtad...mi azt is elhinnénk neked!!! beka3
(Ez egy válasz KingJack üzenetére (2008. 07. 08. kedd 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 08. kedd 09:46
még csak egy volt, de sztem lesz folytatása is.
Az úgy volt h most vagy két hete nála aludtam, mert a férje elutazott, és ő nem szeret egyedül aludni a lakásban. Reggel felkelek (álló fasszal persze, mert egész éjjel vele álmodtam) elmek zuhanyozni, aztán mikor kijövök ott áll velem szemben totál ,meztelenül. nekem meg áll a faszom mint a cövek. Erre azt mondja: nocsak nocsak és csináltál maár ezel valamit? Én meg mondom, hogy nem igazán tudom hogy mit kell smile
Erre persze az jött, hogy majd akkor ő segít. Aznap még legaláb hatszor leszopott és voltak dugások is... Egész nap meztelenül járkáltunka lakásban nekem szinte végig állt a faszom. Másnap persze úgy fájt hgy hozzáérni alig tudtam... Ma pedig együtt megyünk neki bikinit venni smile
#162   2008. 07. 09. szerda 08:59
Flipperöcsi Flipperöcsi
Hát öregem, pont azzal az eggyel nem túloztál! De nyugi, sok író/költő/műfordító van még rajtad kívül is!
De ez mekkora: " aki nem hiszi járjon utána... "......eszemfaszom megáll! hahhaha......ekkora guppi dumát!
(Ez egy válasz KingJack üzenetére (2008. 07. 09. szerda 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 09. szerda 08:23
aki nem hiszi járjon utána...
Természetesen, azzal hogy egész nap állt, túloztam, de a többi nem kamu. Perzse most nem kezdek el nektek semmit bizonygatni.
#161   2008. 07. 09. szerda 08:23
KingJack KingJack
aki nem hiszi járjon utána...
Természetesen, azzal hogy egész nap állt, túloztam, de a többi nem kamu. Perzse most nem kezdek el nektek semmit bizonygatni.
#160   2008. 07. 09. szerda 00:27
tom1019 tom1019 VIP Admin
Gyerekek!
ez egy játék felnőtteknek...de
az 164-esen már én is fogtam a hasamat a röhögéstől, pedig az én fantáziám sem piskóta... nyes

KJ! sokan kételkednek abban, hogy van é itt helyed, ami kizárólag felnőtteknek való oldal?
(magyarul: elmúltál e 18 éves!?? hajlok én is a többiek kritikai véleményre!) ejnye1

nem az a bibi, ha a fantáziátokkal szexszeltek, csak legalább legyen némi valóságalapja a dolognak...különben kiröhögtetitek magatokat, vagy kiskorúaknak néznek benneteket... ravasz1
#159   2008. 07. 08. kedd 23:48
X Törölt felhasználó (163029)
Jó a fantáziád kisöreg! Egész nap állt...., mi???
Mi sem vagyunk ám hülyék!
Szerintem menj vissza az oviba, ahová jártál és keresd elő a kedvenc játékod.
(Ez egy válasz KingJack üzenetére (2008. 07. 08. kedd 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Az úgy volt h most vagy két hete nála aludtam, mert a férje elutazott, és ő nem szeret egyedül aludni a lakásban. Reggel felkelek (álló fasszal persze, mert egész éjjel vele álmodtam) elmek zuhanyozni, aztán mikor kijövök ott áll velem szemben totál ,meztelenül. nekem meg áll a faszom mint a cövek. Erre azt mondja: nocsak nocsak és csináltál maár ezel valamit? Én meg mondom, hogy nem igazán tudom hogy mit kell smile
Erre persze az jött, hogy majd akkor ő segít. Aznap még legaláb hatszor leszopott és voltak dugások is... Egész nap meztelenül járkáltunka lakásban nekem szinte végig állt a faszom. Másnap persze úgy fájt hgy hozzáérni alig tudtam... Ma pedig együtt megyünk neki bikinit venni smile
#158   2008. 07. 08. kedd 11:44
szarkakoma szarkakoma
Ez olyan sablonas szöveg, hogy........
Mikor felébredtél, akkor benne volt a biliben a kezed?
#157   2008. 07. 08. kedd 09:46
KingJack KingJack
#156   2008. 07. 08. kedd 09:32
kandurmarci kandurmarci
Anyós vagy nagynéni, kaland szempontjából talán mindegy, nem? Írod, hogy volt vele egy kalandod. Csak egy? Elmesélnéd?
(Ez egy válasz KingJack üzenetére (2008. 07. 08. kedd 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 08. kedd 09:28
én sem az anyósomat kívánom, mivel az még nekem nincs smile Én a nagynénémrew izgulok.... Volt is vele egy kalandom, mert hát kölcsönös a dolog smile
#155   2008. 07. 08. kedd 09:28
KingJack KingJack
én sem az anyósomat kívánom, mivel az még nekem nincs smile Én a nagynénémrew izgulok.... Volt is vele egy kalandom, mert hát kölcsönös a dolog smile
#154   2008. 07. 08. kedd 09:07
amerikainindzsa amerikainindzsa
már bocs hogy én is hozzászolók a témához,de az én anyósom egy akkora egy szar...hánynom kell,ha hozzánk jön,,,de viszont a másik két lánya...hm .,,kár,hogy nincsen olyan topik,hogy kivánom a sógornőmet,,,,üdv
#153   2008. 07. 07. hétfő 21:55
Zoli0512 Zoli0512
Vedd be a sógornőt is a játékba finom eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 06. vasárnap 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 06. vasárnap 22:19
Szoktam segíteni a nagyob és piszkosabb munkákban az anyósomnak,és utánna mindig megkérem mossa le a hátam.Ma is ígyvolt,pedig a múltkor is jó megtaperoltam.És annak ellenére azt mondta hogy lemosdat aztán húz is kifelé.de én egyből megfogtam a puniját és még a bugyiba is benyúltam egy újjal bennevoltam a punijába.és még csak nem is nagyon ellenkezettt,csak abbakellett hagyni mert a bunkó sógornőm kijött a szobából, és ő figyelmeztetett súgva hogy mivan ha bejön.Én is jobbnak láttam abbahagyni.de már hajszálon múlottaz újjam már benne volt,meg a farkamat akarta megfogni mikor nyílt az ajtó.Holnap megyek megint segítkezni, és ha akkor is lemosdat akkor tutira bennevan. Szerintem! Csak a bunkó sógornőm ne lene ott! boxer violent
#152   2008. 07. 07. hétfő 19:15
berrys1 berrys1

csatlakozom Peter_xx-hez. eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 06. vasárnap 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Szoktam segíteni a nagyob és piszkosabb munkákban az anyósomnak,és utánna mindig megkérem mossa le a hátam.Ma is ígyvolt,pedig a múltkor is jó megtaperoltam.És annak ellenére azt mondta hogy lemosdat aztán húz is kifelé.de én egyből megfogtam a puniját és még a bugyiba is benyúltam egy újjal bennevoltam a punijába.és még csak nem is nagyon ellenkezettt,csak abbakellett hagyni mert a bunkó sógornőm kijött a szobából, és ő figyelmeztetett súgva hogy mivan ha bejön.Én is jobbnak láttam abbahagyni.de már hajszálon múlottaz újjam már benne volt,meg a farkamat akarta megfogni mikor nyílt az ajtó.Holnap megyek megint segítkezni, és ha akkor is lemosdat akkor tutira bennevan. Szerintem! Csak a bunkó sógornőm ne lene ott! boxer violent
#151   2008. 07. 07. hétfő 19:13
Molly_anyó Molly_anyó
Nekem dudálsz kisautó ?
Soha az életbe nem volt sexhiányom megjegyzem most sincs.Mindig akkor és annyit szeretkeztem amennyi jólesett.De ha elolvasod a topic témáját ez nem az ki mennyit baszik. Tanulj meg fórumozni
mf3
(Ez egy válasz nuninyalÓ üzenetére (2008. 07. 07. hétfő 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 07. hétfő 18:40
Bizony hogy Molly maminak van hiánya majd talán valakim JÓL meg KÚRJA

megbecsült fórumozónk sértegetése miatt egy nap pihenő:prune
#150   2008. 07. 07. hétfő 18:40
nuninyalÓ nuninyalÓ
Bizony hogy Molly maminak van hiánya majd talán valakim JÓL meg KÚRJA

megbecsült fórumozónk sértegetése miatt egy nap pihenő:prune
(Ez egy válasz este üzenetére (2008. 07. 04. péntek 23:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 04. péntek 23:17
téged meghúztak?
#149   2008. 07. 07. hétfő 16:43
Peter_xx Peter_xx
Érdeklődéssel várjuk részletes beszámolód, a folytatásról is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 06. vasárnap 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 06. vasárnap 21:51
Ma egy eszméletlen jó dolog történt velem ami azt jelenti sinen vagyok.Ha gondoljátok elmesélem. eljen
#148   2008. 07. 07. hétfő 14:24
X Törölt felhasználó (163029)
Hát kedves barátom, ha az ujjad tényleg benne volt és nem ellenkezett, akkor már szerintem kívánja mint állat!
Biztos vagyok benne, hogy párszor magához nyúlt az öreglány miközben fantáziált és most úgy döntött beváltja a fantáziálást élő igazi numerára.
Ne tétovázz, ha legközelebb ilyen alkalom nyílik!
Kapd elő neki és térdeltesd le, szerintem úgy fogja szopni mint a torkos boci.
És, ha ezt megteszi,onnantól már csak egy kérdés van, hátulról teszed be neki, vagy elölről.
Sok sikert!
És élmény beszámolót kérünk!
#147   2008. 07. 07. hétfő 10:17
X Törölt felhasználó (305395)
Én is szívesen rámásznék az Anyósomra. Apósom szerintem nem nagyon foglalkozik már vele szexuális téren. Egyszer nyáron laza kis pongyiban a teraszon teregetett és lehajolt. Kivillant a fehér bugyi, kikandikált a szőrös puncija. Mit mondjak? Most is bekeményedek ha visszagondolok rá...

... 82 83 84 85 86 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: men27 men27
Nyitás ideje: 2007. 02. 11. vasárnap
Üzenetek: 1826db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 27. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!