Fogd meg a pináját ha 5masodpercigrakta hagyhatod a kezed akkor megbaszhatod bármikor
(Ez egy válasz pittyke üzenetére (2022. 08. 18. csütörtök 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 18. csütörtök 17:07

Nekem a sógornőm hasonló. Duci hatalmas mellekkek. Ihazából nem szép de eszméletlen ráizgiltam. Ezt mondtam is neki. Egyszer majdnem megvolt már.A melleit félóráig szopogattam többet nem engedett. A punciát megfogtam.
Nekem a sógornőm hasonló. Duci hatalmas mellekkek. Ihazából nem szép de eszméletlen ráizgiltam. Ezt mondtam is neki. Egyszer majdnem megvolt már.A melleit félóráig szopogattam többet nem engedett. A punciát megfogtam.
(Ez egy válasz biracial üzenetére (2022. 08. 13. szombat 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 13. szombat 10:21

Szerintem ilyen szőrös. Minek fazonírozná? Szerintem csak én akarom megbaszni.
Igazad van! Így még izgatóbb! Nyalnám falnám mindenét!
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2022. 08. 13. szombat 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 13. szombat 22:07

Ezt hogy érted? Más miért ne szeretné? Talán többen szeretnék mint gondolnád...
Ezt hogy érted? Más miért ne szeretné? Talán többen szeretnék mint gondolnád...
(Ez egy válasz biracial üzenetére (2022. 08. 13. szombat 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 13. szombat 10:21

(Ez egy válasz nonoka24 üzenetére (2022. 08. 12. péntek 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Ilyen jó szörős is lehet?
(Ez egy válasz biracial üzenetére (2022. 08. 11. csütörtök 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 11. csütörtök 11:30

Az én anyósom nem bombázó és elég idős. Lógó, lapos mellei vannak, amiket néha már láttam és ennek hatására nagyon elkapnám. Szerintem több mint 10 éve nem dugott senkivel. A puncija is biztosan nagyon finom. Mindenét kinyalnám! Egyre gyakrabban gondolok rá önkielégítés közben. Kb. így néz ki:
https://ibb.co/4NvQvMc
Nem olyan vészes. Szerintem repülj rá míg lehet. Biztosan hagyná magát.
(Ez egy válasz biracial üzenetére (2022. 08. 11. csütörtök 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 11. csütörtök 11:30

Az én anyósom nem bombázó és elég idős. Lógó, lapos mellei vannak, amiket néha már láttam és ennek hatására nagyon elkapnám. Szerintem több mint 10 éve nem dugott senkivel. A puncija is biztosan nagyon finom. Mindenét kinyalnám! Egyre gyakrabban gondolok rá önkielégítés közben. Kb. így néz ki:
Szerintem ne add fel.Előbb vagy utóbb beadja a derekát.Meg lesz.Türelem pinát terem
(Ez egy válasz nogradisrac üzenetére (2022. 08. 09. kedd 00:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 09. kedd 00:18

Sikerült újra kettesben lennem az anyósommal ami csak félig igaz, ugyanis ő vigyázott a gyerekre... Sajnos most nem sok sikerem volt. Megfogtam a kezét,ő pedig elhúzta és arra kért, hogy fejezzem be ezt mert nem akarja...próbáltam közeledni de nagyrészt mindig lerázott...:(
Egy kis pozitívum, hogy amikor hátulról megöleltem és csókolgattam a nyakát közben belemarkoltam a melleibe ő pedig megfogta a kezeimet és magahoz szorított egy pillanatra.
Kesőbb megérkezett a feleségem én pedig próbaltam még udvarolni anyósnak, aminek a hatására mindig mosolygott. Nem tudom van e értelme tovább folytatni, vagy csak azért nem engedte el magát mert a közelben volt az unoka is... mindenesetre en egyre jobban kívánom őt. Azt hiszem, ha alkalmam volna rá úgy megcsinálnám őt, hogy utána minden vágya csak én lennék
Egy kis pozitívum, hogy amikor hátulról megöleltem és csókolgattam a nyakát közben belemarkoltam a melleibe ő pedig megfogta a kezeimet és magahoz szorított egy pillanatra.
Kesőbb megérkezett a feleségem én pedig próbaltam még udvarolni anyósnak, aminek a hatására mindig mosolygott. Nem tudom van e értelme tovább folytatni, vagy csak azért nem engedte el magát mert a közelben volt az unoka is... mindenesetre en egyre jobban kívánom őt. Azt hiszem, ha alkalmam volna rá úgy megcsinálnám őt, hogy utána minden vágya csak én lennék
Segítsetek! Lássatok el tanácsokkal!
(Ez egy válasz nogradisrac üzenetére (2022. 08. 09. kedd 00:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 09. kedd 00:18

Sikerült újra kettesben lennem az anyósommal ami csak félig igaz, ugyanis ő vigyázott a gyerekre... Sajnos most nem sok sikerem volt. Megfogtam a kezét,ő pedig elhúzta és arra kért, hogy fejezzem be ezt mert nem akarja...próbáltam közeledni de nagyrészt mindig lerázott...:(
Szerencsés vagy!Sajnos én hiába láttam többször mesztelenül anyósomat,nem engedett semmit.Pedig évek óta nem bassza senki.De remélem hogy,a történetednek lesz folytatása.
(Ez egy válasz Kovacstomika üzenetére (2022. 08. 03. szerda 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 03. szerda 08:59

Sziasztok ! Nekem olyan a szitu, hogy anyósom egy igazi isten nő. Ott lakom velük ! De már régebben észre vettem, hogy ha kettesben vagyunk mindig olyan aranyos közvetlen még lehet túlságosan is. Nyaralni voltunk és fürdőruhában volt a parton, én pedig állandóan úgy néztem a punciját, hogy észre vegye!!! De nem tulajdonított neki nagyobb dolgot, nyaralás el múlt jöttek a hétköznapok stb.. Minden reggel mikor megyek ki a konyhába egy melegítőt veszek fel és hat látszik a farkam rendesen! És mikor beszélgetek vele a konyhában látom, hogy állandóan a farkam nézi ! Minden nap! Én már van mikor oda nyúlok és akkor el kapja a fejet ! Egy reggel meg ölelt más szitu volt az nem lényeg! És hosszasan ölelt olyan illata volt egyből olyan érzés fogott el ezt most nem szabad kihagyni! Kő kemény lett a farkam és hozza nyomtam ! És csak dörzsöltem de nem zavarta !! Még lehet tetszett is neki szerintem ! Izzott a levegő !!! Ivott egy korty kávét mikor le cseppent a fehér pólójára a kávé ! Én pedig el kezdtem törölgeti mondom jézus isten olyan puha mellei vannak hogy csak na! Majd mondta hogy ne töröld úgy is le veszem !!! Mondom Oke de hat csak nem most mondtam ! Erre ő mert miért ne?? Erre le vette a pólót és ment fürdőbe ! Itt gondolkoztam mi legyen utána menjek vagy ne. Gondoltam mi bajom lehet! Be léptem és ott volt egy szál bugyiban ! Jaj mondom ne haragudj !!! Megyek is mondtam !! Erre ő. Nem kell nyugi hát láttál már te ilyet! És oda álltam elé ahogy a fürdő kád szélén ült és felnézett !!! Kérdezte hogy most mit szeretnél ?????hat ott álltam egy melegítőben álló fasszal! Erre ő na had nézzem !!! És kivette a farkam !! Azt hittem azonnal el élvezek ! És be vette a szájába kb húzott rajta 10/15 szőr és már durrantam is erre ő ki se vette a szájából meg várta meg lentebb lankad és akkor utolsó cseppig lenyelte! Időm nem volt magamhoz térjek! Gondoltam be dugom de nem engedte ! Azt mondta majd nyaraláson lesz ra alkalom ! Úgyhogy ilyen az kis anyósom !
Bele való anyós lehet.
(Ez egy válasz Kovacstomika üzenetére (2022. 08. 03. szerda 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 03. szerda 08:59

Sziasztok ! Nekem olyan a szitu, hogy anyósom egy igazi isten nő. Ott lakom velük ! De már régebben észre vettem, hogy ha kettesben vagyunk mindig olyan aranyos közvetlen még lehet túlságosan is. Nyaralni voltunk és fürdőruhában volt a parton, én pedig állandóan úgy néztem a punciját, hogy észre vegye!!! De nem tulajdonított neki nagyobb dolgot, nyaralás el múlt jöttek a hétköznapok stb.. Minden reggel mikor megyek ki a konyhába egy melegítőt veszek fel és hat látszik a farkam rendesen! És mikor beszélgetek vele a konyhában látom, hogy állandóan a farkam nézi ! Minden nap! Én már van mikor oda nyúlok és akkor el kapja a fejet ! Egy reggel meg ölelt más szitu volt az nem lényeg! És hosszasan ölelt olyan illata volt egyből olyan érzés fogott el ezt most nem szabad kihagyni! Kő kemény lett a farkam és hozza nyomtam ! És csak dörzsöltem de nem zavarta !! Még lehet tetszett is neki szerintem ! Izzott a levegő !!! Ivott egy korty kávét mikor le cseppent a fehér pólójára a kávé ! Én pedig el kezdtem törölgeti mondom jézus isten olyan puha mellei vannak hogy csak na! Majd mondta hogy ne töröld úgy is le veszem !!! Mondom Oke de hat csak nem most mondtam ! Erre ő mert miért ne?? Erre le vette a pólót és ment fürdőbe ! Itt gondolkoztam mi legyen utána menjek vagy ne. Gondoltam mi bajom lehet! Be léptem és ott volt egy szál bugyiban ! Jaj mondom ne haragudj !!! Megyek is mondtam !! Erre ő. Nem kell nyugi hát láttál már te ilyet! És oda álltam elé ahogy a fürdő kád szélén ült és felnézett !!! Kérdezte hogy most mit szeretnél ?????hat ott álltam egy melegítőben álló fasszal! Erre ő na had nézzem !!! És kivette a farkam !! Azt hittem azonnal el élvezek ! És be vette a szájába kb húzott rajta 10/15 szőr és már durrantam is erre ő ki se vette a szájából meg várta meg lentebb lankad és akkor utolsó cseppig lenyelte! Időm nem volt magamhoz térjek! Gondoltam be dugom de nem engedte ! Azt mondta majd nyaraláson lesz ra alkalom ! Úgyhogy ilyen az kis anyósom !
Bár definíció szerint még nem anyós, de mindig is szépnek tartottam párom anyját. Csinos 49 éves nő, aki relatíve korán szült, majd pedig el is vált. Jelenlegi pasija mindössze csak 3 évvel idősebb nálam, így az mindig is ott motoszkált a fejemben, hogy nem nagyon van gondja a fiatalabb pasikkal. Bár csinos nő közepesen nagy cicikkel, feszes fenékkel és mosolygós arccal, sosem gondoltam arra, hogy rámozdulnék. Azt, hogy csinos, vagy épp mi áll jól neki és miért, azt mindig is megmondtam Neki, ami pirulást és mosolyt váltott ki belőle, emellett megjegyezte, hogy „ugyan biztos csak viccelek és nem gondolom komolyan”. Azonban az előző héten el kellett mennem hozzájuk az udvarba két térfigyelő kamerát felszerelni. Ehhez szükség volt a telefonjára is, amin le lehetett csekkolni a kamera állapotát, valamint meg lehet nézni a mozgás detektálásakor készült képeket. Pont a képminőséget akartam leellenőrizni, amihez a felvételeket a galéria egyik mappájába menti az applikáció. Na most itt történt az, hogy felfigyeltem egy mappára, ahol gyanúsan lenge öltözetben volt látható az én kis anyóspajtásom. Nem bírtam magammal, kénytelen voltam belenézni és a lélegzetem egyből elakadt. Nem csak fehérneműs, de még „puncimutogatós” képeket is rejtett ez a mappa. Nem voltam rest, gyorsan át is másoltam a telefonomra a mappát, de sajna ezeknek a képeknek az ízlelgetése már nem elég. Csúnyán rákívántam, csak nem tudom, hogy kezdjek hozzá, vagy egyaltalán hogy jelezzem ezt felé virágnyelven. Szerintetek érdemes lehet eljátszani egy-két gondolat erejéig, ha már ennyire bevállalós, hogy ilyen képeket csinál és a fiatalabb pasikkal sincsen gondja és még kifejezettten kedvel is?
Nekem most csak egy izgalmas álmom volt anyósommal. Egy autóba utaztunk, hátul ültünk ketten. Gondoltam bátor leszek, és finoman megütögettem a térdét. Arra emlékszem, hogy egy hálós harisnya volt rajta még egy éppen térd fölé érő szoknya. Szóval miután megpaskoltam a térdét, egyszer csak megfogta a kezemet, és odarakta a térde fölé. Én rá néztem, ő meg csak mosolygott. Ekkor már éreztem hogy kezd duzzadni a farkam. Finoman megszorítottam a combját. A kezét még az enyémen tartotta, és jelezte, hogy finoman elindulhat másfelé is, így símogatni kezdtem a combját. Az rémlik, hogy totál izgalomba voltam, és nagyon kemény volt a farkam. Aztán sajnos váltás történt az álmomban, így nem tudom mi lett volna a vége. De még most is a hatása alatt vagyok... Azt hiszem továbbgondolom

Fél a lebukástól!!!
(Ez egy válasz nogradisrac üzenetére (2022. 06. 14. kedd 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 14. kedd 10:34

Hát nem tudom...ma reggel elvittem munkába, megdícsértem, hogy milyen csinos. Viszont most nem válaszol az sms-eimre...:(
Elképzelhető hogy csak szimplán rossz passzban volt, nem kell mindig a legrosszabbra gondolni. Én a helyedben nem adnám fel. Ahogy oda eljutottatok hogy simi meg csókolgatás az már nagyon az a kategória hogy pár lépés az ágyig
(Ez egy válasz nogradisrac üzenetére (2022. 06. 14. kedd 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 14. kedd 10:34

Hát nem tudom...ma reggel elvittem munkába, megdícsértem, hogy milyen csinos. Viszont most nem válaszol az sms-eimre...:(
(Ez egy válasz sonyf235r üzenetére (2022. 06. 13. hétfő 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 13. hétfő 12:38

Én szerintem akarja hogy udvarolj neki, hidd el ez minden nőnek nagy vágya, független attól hány éves. Ha már azok megtörténtek amiket leírtál akkor hamar szét tenné a lábát egy kis udvarlás után

Én szerintem akarja hogy udvarolj neki, hidd el ez minden nőnek nagy vágya, független attól hány éves. Ha már azok megtörténtek amiket leírtál akkor hamar szét tenné a lábát egy kis udvarlás után
(Ez egy válasz nogradisrac üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 12. vasárnap 19:05

Van egy kis fejlemény anyós ügyben. A minap dolgom volt náluk. Sejtettem, hogy csak egyedül lesz és így is volt. Éppen a konyhában főzött. Elkezdtünk tök átlagos dolgokról beszélgetni, közben ö már készitette nekem a kávét. Aztán összeszedtem magam és oda álltam a háta mögé, elkezdtem a vállait masszírozni, hozzásímultam és magamba szippantottam azt a finom illatot amit mindig magán hord. A nyakát csókoltam és nagyokat sóhajtott, viszont arrébb lépett és azt mondta fejezzem be és hogy nem vagyok normális. Nem érti mit eszek rajta és különben is ebből nagy balhé lesz ha kiderül. Megkérdeztem, hogy mire véljem akkor a korábbi csókokat..erre csak azt felelte hogy jól esett neki. Ezek után megcsókoltam, közben fogdostam a melleit, még a melltartójában is jártam. Imádom ahogy csókol. Nem tehetek róla...nem tudok magamnak megálljt parancsolni. A csók után megittuk a kávét és egy szájrapuszival búcsúztam tőle. Szerintem ha adottak lennének a feltételek nem kéne nagyon noszogatni, hogy tegye szét a lábait