Ez nem is rossz ötlet
(Ez egy válasz Kaland2022 üzenetére (2026. 07. 29. szerda 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 29. szerda 18:17
(Ez egy válasz Kaland2022 üzenetére (2026. 07. 29. szerda 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem is, egy hátmosásban nincs semmi. Utána meg ha tetszik a mamának, akkor az csak jó lehet mindket félnek........
Èn több mint 10- èvig dugtam az anyósomat vèletlen műve volt hogy rájöttem szereti a faszt rafinált módon de becserkèztem volt hogy napi szinten dugtunk meg tudtuk oldani ha más nem is csak egy gyors numerea neki meg nekem is jó volt
Szerintem is, egy hátmosásban nincs semmi. Utána meg ha tetszik a mamának, akkor az csak jó lehet mindket félnek........
(Ez egy válasz nonoka24 üzenetére (2026. 07. 29. szerda 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 29. szerda 16:56
Én bementem volna utána.Felajánlottam volna hogy,megmosom a hátát.
Én bementem volna utána.Felajánlottam volna hogy,megmosom a hátát.
(Ez egy válasz norbi0022 üzenetére (2026. 07. 28. kedd 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 28. kedd 21:02
Segítsetek! A feleségem elutazott a
gy
keresztanyjaékhoz ma. Holnap együtt programoznak. Anyóst áthívtuk mert reggel mennem kell dolgozni és a alf
er alf
ekgy
vigyázni kell. Készségesen el is jött. Már jöttek is a jelek mióta itt van. A alf
er alf
ek alf
ekregy
mondta mikor “mama” lehajolt, hogy kivan a feneked mama. Persze a tanga fele kilátszott. Erre ő “ jaaj arra már úgysem kíváncsi senki, ugye? És rám nézett. Stbstb.. lefektettük a alf
er alf
ekgy
. Ő most tusol. Kezdjek vele beszélgetni, vagy milegyen? Ti mit csinálnátok?
alf
er alf
ek alf
eket
Volt bátorságod?
(Ez egy válasz norbi0022 üzenetére (2026. 07. 28. kedd 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
gy
keresztanyjaékhoz ma. Holnap együtt programoznak. Anyóst áthívtuk mert reggel mennem kell dolgozni és a alf
er alf
ekgy
vigyázni kell. Készségesen el is jött. Már jöttek is a jelek mióta itt van. A alf
er alf
ek alf
ekregy
mondta mikor “mama” lehajolt, hogy kivan a feneked mama. Persze a tanga fele kilátszott. Erre ő “ jaaj arra már úgysem kíváncsi senki, ugye? És rám nézett. Stbstb.. lefektettük a alf
er alf
ekgy
alf
er alf
ek alf
eket
Nagyon szerencsés vagy, izgató sztori.
(Ez egy válasz JB004 üzenetére (2026. 07. 27. hétfő 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 27. hétfő 21:55
Igen, szerencsésnek érzem magam. Ez még abban az időben történt, amikor apósom Irakba meg Iránba járt kamionnal.
Előfordult, hogy két -három hónapig úton volt. Én 22 voltam, anyósom 43 amikor először megtörtént. A párom vidéken volt a nagyszülőknél. Anyós valami céges buliban volt és megbeszéltük, hogy érte megyek. Mire oda értem rendesen be volt
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
Előfordult, hogy két -három hónapig úton volt. Én 22 voltam, anyósom 43 amikor először megtörtént. A párom vidéken volt a nagyszülőknél. Anyós valami céges buliban volt és megbeszéltük, hogy érte megyek. Mire oda értem rendesen be volt
pi
, alig bírtam becipelni a házba. Ledölt az ágyba, mint egy krumplis zsák. Gondoltam, hogy csak nem hagyom kosztümben aludni, úgyhogy levetköztettem. Csak a bugyit, melltartót hagytam rajta. Ekkor még nem mertem többet, féltem hogy felébred, de azért jól megujjaztam. Csak úgy spriccelt kómásan. alf
ál alf
vaXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
Sziasztok! Hasonló cipőben vagyok mint ezen topik résztvevői. Anyósom elég jól tartja magát 68 évesen szóval rendesen ad magára fodrász kozmetika stb... 5-6 évvel ezelőtt úgy adódott ide költözött hozzánk és mindig látom tangában van stb ha járkál vagyis átlátszik a ruhán. Sosem mertem lépni ez ügyben de titkon belül nagyon kívánom. Nem tudom. hogyan és miként lépjek sokszor van olyan, hogy ketten vagyunk csak itthon. Gondolom amúgy neki is vannak még igényei ilyen korban és tuti kivan éhezve mert 6-8 éve tuti nem volt senkivel. Szerintetek hogyan kéne lépni?
Szerintem bátor légy adjál néki. Ki van éhezve
gy
er alf
ekgy
er alf
ek alf
ekregy
er alf
ekgy
alf
er alf
ek alf
eket
gy
er alf
ekgy
er alf
ek alf
ekregy
er alf
ekgy
alf
er alf
ek alf
eket
Nem tisztem senkinek a bejegyzését kritizálni sem pedig kérdőre vonni.
De az elöző bejegyzésem neked is szól !! (Ez egy válasz Pajkoshármas üzenetére (2026. 07. 28. kedd 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 28. kedd 18:14
De az elöző bejegyzésem neked is szól !! (Ez egy válasz Pajkoshármas üzenetére (2026. 07. 28. kedd 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
"Csak úgy spriccelt kómásan."
Ilyen az, amikor valaki a felnőtt filmeken látottatak elhiszi és nőt még csak a tévében látott.
Ilyen az, amikor valaki a felnőtt filmeken látottatak elhiszi és nőt még csak a tévében látott.
"Csak úgy spriccelt kómásan."
Ha ez nekem szólt, akkor csak annyit mondanék, hogy akinek csak fele annyi kalandja volt az anyósával, mint nekem az már boldog embernek érezheti magát!!
(Ez egy válasz fakkk üzenetére (2026. 07. 28. kedd 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Gondolom kutatások végeztél azért tudod így kejelenteni
(Ez egy válasz fakkk üzenetére (2026. 07. 28. kedd 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
Úgy látom, hogy elég népszerű a téma. 13-an írtak rám, hogy szeretnék ha folytatnám.
Abban kérnék segítséget, hogy ha egyszer leírom, azt meg tudom osztani?
Úgy látom, hogy elég népszerű a téma. 13-an írtak rám, hogy szeretnék ha folytatnám.
Abban kérnék segítséget, hogy ha egyszer leírom, azt meg tudom osztani?
Nem kell aggódni. Az esetek 99,99 %-a kitalált történet!
Igen, szerencsésnek érzem magam. Ez még abban az időben történt, amikor apósom Irakba meg Iránba járt kamionnal.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva! (Ez egy válasz nonoka24 üzenetére (2026. 07. 27. hétfő 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 27. hétfő 18:57
pi
, alig bírtam becipelni a házba. Ledölt az ágyba, mint egy krumplis zsák. Gondoltam, hogy csak nem hagyom kosztümben aludni, úgyhogy levetköztettem. Csak a bugyit, melltartót hagytam rajta. Ekkor még nem mertem többet, féltem hogy felébred, de azért jól megujjaztam. Csak úgy spriccelt kómásan. alf
ál alf
vaXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva! (Ez egy válasz nonoka24 üzenetére (2026. 07. 27. hétfő 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor te szerencsés embernek mondhatod magad!Nekem istenért se akart megállni.Pucérkodáson túl nem ment.Hiába fűztem,semmi.
Akkor te szerencsés embernek mondhatod magad!Nekem istenért se akart megállni.Pucérkodáson túl nem ment.Hiába fűztem,semmi.
(Ez egy válasz JB004 üzenetére (2026. 07. 26. vasárnap 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 26. vasárnap 21:57
Nekem is régre nyúlik vissza a kapcsolatom anyóssal. Kb tíz évig dugtam. Akkor is egy nőgyógyászati műtét miatt lett vége.
Nekem is régre nyúlik vissza a kapcsolatom anyóssal. Kb tíz évig dugtam. Akkor is egy nőgyógyászati műtét miatt lett vége.
Üdv!Az jó dolog.Nem volt rajta semmi úgy láttad neki?Sikerült hozzá közelebb kerülnöd?
(Ez egy válasz clairvoyant2310 üzenetére (2026. 07. 25. szombat 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 25. szombat 15:13
Hali, ma ismét láttam anyósom gyönyörű melleit. Egyből fel is állt a faszom. Imádom az ikreket.
Hali, ma ismét láttam anyósom gyönyörű melleit. Egyből fel is állt a faszom. Imádom az ikreket.

men27

négyesben_4
Sarah Twain